Προς το περιεχόμενο

Call of Duty 2 S/N(keycode)

bardock300

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας, υπαρχει κανεις σας που ειχε αγορασει το call of duty 2 αλλα δεν το πολυ παιζει πια? Αν ναι γινεται να μου στειλει το Serial Number ( ή αλλιως Keycode) σε pm? Ο λογος ειναι οτι θελω να παιζς καμια φορα Cod2 multiplayer κ γι'αυτο το λιγο δεν αξιζει να το αγορασω..Ευχαριστω.:-)

Δημοσ.
Γεια σας, υπαρχει κανεις σας που ειχε αγορασει το call of duty 2 αλλα δεν το πολυ παιζει πια? Αν ναι γινεται να μου στειλει το Serial Number ( ή αλλιως Keycode) σε pm? Ο λογος ειναι οτι θελω να παιζς καμια φορα Cod2 multiplayer κ γι'αυτο το λιγο δεν αξιζει να το αγορασω..Ευχαριστω.:-)

Άμα ψάξεις λίγο μπορείς να βρείς ένα fix για multiplayer και θα έχεις καμια 700αριά σέρβερς διαθέσιμους...

• Super Moderators
Δημοσ.

απορία...

γιατί ταίριαξε το topic περισσότερο στο Μπλα Μπλα section από ότι στο PC Games section? :o

• Super Moderators
Δημοσ.

Όπως αντιλαμβάνεσαι, κάτι τέτοιο είναι ενάντιο στους Όρους Χρήσης του forum.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...