oneofthem Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 γεια, διαβάζω από το everest την αντίστοιχη ενότητα (computer > sensor) και θέλω να ρωτήσω καταρχήν κάποια εικονίδια που είναι διαφορετικά/τρίγωνα δείχνουν ότι υπάρχει πρόβλημα ή απλά έχει διαφορετικά εικονίδια το πρόγραμμα? στο help δεν βρήκα κάτι που να εξηγεί, εδώ το ss: http://img104.imageshack.us/img104/7163/everestka6.png επίσης τι κάνει κάποιος αν θέλει να ελέγξει το τροφοδοτικό του? έστω πως έχω όλα τα τα readings, έχω και τις προσδοκίες των κομματιών αλλά δεν έχω τα περιθώρια, πως ξέρω αν είναι όλα σωστά? ευχαριστώ
phanispal Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 Αν θες ποιοτικές και ακριβείς μετρήσεις, νομίζω μόνο με πολύμετρο μπορείς να το καταφέρεις...
oneofthem Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 ναι το θέμα όμως δεν είναι οι μετρήσεις, πολύμετρο έχω αλλά το θέμα είναι πως θα κρίνω τα αποτελέσματα, ξέρω τις μετρήσεις, ξέρω όμως ποιες θα πρεπε να είναι οι μετρήσεις?
ahristos Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 Το Everest δεν αξιολογεί αν μιά τάση είναι σωστή ή όχι. Είναι απλώς διαφορετικά εικονίδια. Το τρίγωνο με τον κεραυνό δείχνει τις τάσεις που δίνει το τροφοδοτικό. Το άλλο δείχνει μεγέθη που σχετίζονται με τον επεξεργαστή (κάποτε η κύρια χρήση της τάσης 3.3V ήταν η απ'ευθείας τροφοδοσία του επεξεργαστή κι έτσι έμεινε το εικονίδιο). Η κύρια τάση που μας ενδιαφέρει σε σύγχρονα συστήματα είναι η +12V γιαυτό και δεν στη λέει στην Trial Version 'Ολες (σχεδόν) οι τάσεις πρέπει να είναι μέσα στο όριο του ±5%. Αυτό για την κύρια τάση +12V σημαίνει από 11.5 έως 12.5 περίπου, αλλά αν πέσει κάτω απο 11.8 μάλλον πρέπει να αρχίσεις να ανησυχείς. Οι άλλες τάσεις δε μας ενδιαφέρουν ιδιαίτερα εκτός αν ξεφεύγουν πολύ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.