Προς το περιεχόμενο

Mετατροπή εσωτερικού DVD Drive σε εξωτερικό

RAZA

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Mήπως ξέρει κανείς άμα και πως γίνεται να κάνω ένα DVD Drive από εσωτερικό,εξωτερικό?Σκέφτομαι κανένα καλώδιο or something και σύνδεση με USB.Υπάρχει τέτοια δυνατότητα?Και πόσο περίπου θα μου κοστίσει η όλη φάση?

(σ.σ.:Το DVD Drive είναι από laptop και θέλω να το κάνω εξωτερικό για να το βάλω σε Acer Aspire One.)

Δημοσ.

Υπάρχει θήκη με ενσωματωμένο adaptor, αρκεί το DVD να είναι EIDE, στο http://linitx.com/viewproduct.php?prodid=10829 Είναι πολύ κομψή και πρακτική λύση, με 2 USB καλώδια (το ένα για τροφοδοσία). Το πήρα πρόσφατα στα 16€ + μεταφορικά και το σύνδεσα σε eeepc όπου δουλεύει άψογα. Για μένα πολύ καλύτερη λύση από εξωτερικό DVD που πέρα από το κόστος και ξεχωριστό ρεύμα θέλει, αλλά και πιο βαρύ από netbook είναι...

Τώρα αν το DVD είναι SATA υπάρχει και πάλι λύση, αλλά δεν έχω βρει κάτι τόσο πρακτικό, χώρια που χρειάστηκε να μετατρέψω μόνος μου την τροφοδοσία σε slim sata, γιατί δεν βρήκα στο εμπόριο αντίστοιχο adaptor.

Δημοσ.

Ενδιαφέρομαι και εγώ για κάτι αντίστοιχο για το Netbook μου.

Κάτι τέτοιο το έχει δοκιμάσει κανένας για να μας πει αν κάνει δουλειά, διότι για να είμαι ειλικρινής τα κόβω πολλά αυτά που υπόσχεται. :|

Δημοσ.
Ενδιαφέρομαι και εγώ για κάτι αντίστοιχο για το Netbook μου.

Κάτι τέτοιο το έχει δοκιμάσει κανένας για να μας πει αν κάνει δουλειά, διότι για να είμαι ειλικρινής τα κόβω πολλά αυτά που υπόσχεται. :|

Έχω κάτι αντίστοιχο και κάνει μια χαρά τη δουλειά του, μόνο που δεν κάνει τίποτα παραπάνω απ' ότι υπόσχεται. Τροφοδοσία μέσω USB έχει μόνο για 2,5"HDD όπως καταλαβαίνω, αλλιώς χρησιμοποιείς μετασχηματιστή. Όμως δεν έχουν αντάπτορα mini sata για τροφοδοσία slim-DVD, ενώ αμφιβάλλω για το αν συνδέονται καν με EIDE slim-DVD.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...