elvisjedi Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 εγω παντως αντι για i20 θα παιρνα ενα c180 avantgarde στα 18k με 30k km, μοντελο 7-8 μηνων κ θα μουν αρχοντας καλη η μερτσεντες αλλα μονο αν είσαι γυρω στην ηλικια των 50 (τελειως παπουδιστικα αυτοκινητα)
elven Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Τεσπα, γενικα για τη Hyundai, καλη ποιοτητα κατασκευης και αξιοπιστια, παμφθηνα (μιλαμε για χωμα) ανταλλακτικα, καλη εγγυηση και afterservice. Υπάρχει κι άλλη Hyundai;;
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Moderators Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Γενικα απ τις ποιο αξιοπιστες γερμανικες μαρκες θεωρουνται οι porshe κ mercendes εγω παντως αντι για i20 θα παιρνα ενα c180 avantgarde στα 18k με 30k km, μοντελο 7-8 μηνων κ θα μουν αρχοντας Το ακουσαμε κι αυτο... Αν και απο εμπρος μου θυμιζει λιγο το (μισητο) Corsa, το i20 ειναι πολυ ωραιο αυτοκινητο! Βεβαια εγω φυλαω για Kia Cee'd χεχεε!
ferongr Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 κανα υβριδικο δεν κοιτας? κανει αποσβεση μετα απο καιρο. lol u no trol us Υπάρχει κι άλλη Hyundai;; Αυτη με την οποια εχω εμπειρια. Αλλα οπως συμβαινει σε οποιοδηποτε θεμα εχει σχεση με e-peen (Αμαξια, μηχανες, GHz, Terrabytes αεροπλανα) οι αποψεις που θα ακουστουν εχουν διαφορα η μια απ την αλλη, αλλα φιλτραροντας την γενικη κατευθυνση των απαντησεων, ξεχωριζεις τι ισχυει στην ουσια.
Chris_85 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Το ακουσαμε κι αυτο... Αν και απο εμπρος μου θυμιζει λιγο το (μισητο) Corsa, το i20 ειναι πολυ ωραιο αυτοκινητο! Βεβαια εγω φυλαω για Kia Cee'd χεχεε! Tι ακουσατε?
ferongr Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Tι ακουσατε? Γενικα απ τις ποιο αξιοπιστες γερμανικες μαρκες θεωρουνται οι porshe κ mercendes ... στο οποιο οντως γενικα με πιανει μια κρυαδα στον αυχενα.
Chris_85 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 ... στο οποιο οντως γενικα με πιανει μια κρυαδα στον αυχενα. Γιατι που διαφωνεις??
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Moderators Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Γενικα απ τις ποιο αξιοπιστες γερμανικες μαρκες θεωρουνται οι porshe κ mercendes εγω παντως αντι για i20 θα παιρνα ενα c180 avantgarde στα 18k με 30k km, μοντελο 7-8 μηνων κ θα μουν αρχοντας Tι ακουσατε? Οτι αντι για i20 με 12000 καινουριο θα επαιρνες μια... μερσεντε με 18000€....:lol: Υπαρχει μια διαφορα 2 εκατομμυριων δραχμων (εεεε σιγα μωρε τωρα, για 2 μυρια κανεις ετσι?) Αλλα, το πιο σημαντικο: υπαρχει διαφορα μεγεθους...! Αυτος με το i20 (και τους 6 αεροσακους, και τον 1.4 με τους 100 ιππους), θα παρκαρει εκει που δε θα μπορεις εσυ με τη μερσεντε...
ferongr Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Γιατι που διαφωνεις?? Στα πολλα προβληματα που εχω συναντησει απο εμπειριες διαφορων ιδιοκτητων, αλλα ΚΑΙ απο τα φορτηγα της, στα οποια εχω απο πρωτο χερι εμπειριες.
Chris_85 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Ε αν δεν εχεις οδηγησει ποτε δεν μπορεις να εχεις αποψη. Δεν υπαρχει συγκριση εννοειται με τα κορεατικα/ιαπωνικα και το θεμα ειναι οτι εχουν πεσει παρα πολυ οι τιμες οποτε δεν αξιζουν για μενα αγορες τυπου Χιουνται κ Μαζντα. Btw αν η κρυαδα σ επιασε για το ''n'' ε τι να πω αλλος ξερει να τα γραφει , αλλος να τα οδηγει. Παντως φιλε πριν καταληξεις στο i20 (που δεν λεω οτι ειναι κακο αυτοκινητο) κοιτα κ τα μεταχειρισμενα στη Γερμανια
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Moderators Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Nα κανεις quote σε ποιον απαντας, για να καταλαβαινουμε κι εμεις, Κρις85. Ελπιζω να μη πηγαινε σε εμενα το ''δεν εχεις οδηγησει ποτε'' παντως.
Chris_85 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 ρε παιδες οκ μια εναλλακτικη για το παλικαρι ηθελα να δωσω. Για το μεγεθος θα διαφωνισω, η c ειναι πολυ συμμαζεμένη και επισης υπαρχει και η c η κοφτη πισω που παιζει να ειναι ελαχιστα μεγαλυτερη απ το i20. Παντως απο αξιοπιστια μιλαω για τη Γερμανια στα αυτοκινητα που υπαρχουν σ αυτη την αγορα και με βαση ερευνα του εγκυροτερου περιοδικου/οργανισμου ADAC. Η Πορσε πρωτη, μετα μερς και υστερα τα ιαπωνικα... Παντως μην απορριπτετε την αγορα απ εξω, οι τιμες ειναι χωμα και τα αυτοκινητα σε αψογη κατασταση
ferongr Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Παντως μην απορριπτετε την αγορα απ εξω, οι τιμες ειναι χωμα και τα αυτοκινητα σε αψογη κατασταση Συν ενα καρο λεφτα στο τελωνειο, συν τα εξοδα καραβιου, διαμονης, βενζινων να το φερεις... Για να μην πω το οτι πρεπει να αφησεις τη δουλεια σου για ενα τετραημερο.
Chris_85 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Τζορτζ δεν πηγαινε πουθενα ηρεμησε! Γενικο ηταν! Απλα λεω οτι αν δεν εχει οδηγησει καποιος μια μαρκα δεν μπορει να την κρινει (βλαβες/ποιοτητα/κτλ..)!! -----Προστέθηκε 23/1/2009 στις 02 : 33 : 55----- Συν ενα καρο λεφτα στο τελωνειο, συν τα εξοδα καραβιου, διαμονης, βενζινων να το φερεις... Για να μην πω το οτι πρεπει να αφησεις τη δουλεια σου για ενα τετραημερο. Καλα εσυ μιλας υποθετικα κ θεωρητικα. Εγω εχω δει πως ειναι να φερνεις μερς και απ εξω και αν την αγοραζεις εδω. Οποτε νομιζω ξερω λιγο καλυτερα τι παιζει
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Moderators Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 C βλεπω μονο sedan και station... http://www.mercedes-benz.gr Οσο για τα 3,94 μετρα μηκους του i20... Ακομα και η B class ειναι 4,27 μετρα. Δηλαδη 33 εκατοστα μακρυτερη... Και ναι ηρεμος ειμαι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.