million_voices Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2009 http://www.hyundai.gr/hyundai/models/i20/
papahlamidas Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2009 Εγώ προτιμώ τα γερμανικά αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι το συγκεκριμένο αμάξι δεν είναι καλό. Για βάλε και τις επιδόσεις και τις τιμές που σου έχουν πει ανά έκδοση για να έχουμε μια πιο σφαιρική άποψη.
million_voices Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2009 στο link που παρεθεσα εχει σχεδον τα παντα με υποlinks φυσικα επισης κοιταω και το Mazda 2 http://www.mazda.gr/models/mazda2/overview/index.htm
ferongr Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2009 Εδω δεν εχει καλα-καλα κυκλοφορησει, και ζητας γνωμες? Τεσπα, γενικα για τη Hyundai, καλη ποιοτητα κατασκευης και αξιοπιστια, παμφθηνα (μιλαμε για χωμα) ανταλλακτικα, καλη εγγυηση και afterservice.
elvisjedi Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2009 συγκριτικα με το mazda προτιμησε το hyundai, τα ανταλακτικα για μαζντα ειναι θανατος (απο αποψη τιμης)! γενικα οι εντυπωσεις μου απο ενα ατος που ειχα ηταν οι καλυτερες, σχεδον τζαμπα σερβις, δεν μασουσε που8ενα (που8ενα ομως!, το πηγαινα σε απιστευτουσ καροδρομουσ κτλ) και ακομα και με 5 ατομα μεσα πηγαινε μια χαρα. Επισης στα 8 χρονια χρησγς του δεν εβγαλε ποτε ηλεκτρικα προβληματα.
empement Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2009 Μα είναι Hyundai... Hyundai... Κορεάτικο... Hyundai... Από άποψη design θα έπαιρνα το Mazda 2, πολύ πιο όμορφο από το Hyundai i20, από την άλλη έχω και ένα κόλλημα με τα γιαπωνέζικα μηχανοκίνητα οπότε Mazda for the win.
Chris_85 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2009 Σαφως και κλάσεις ανωτερο απο το μαζντα δεν το συζηταμε. Αν σε παιρνει κοιτα παντως κ για καποιο γερμανικο Ειδικα σε Jahreswagen αξιζουν τρελα και θα σου ρθουν και στα ιδια λεφτα
Tenshi Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2009 Ειδικα σε Jahreswagen αξιζουν τρελα και θα σου ρθουν και στα ιδια λεφτα Volkswagen ρε δολοφόνε!!! Μακρία απο VW.Αν και είναι πιο ποιοτικά (Polo στην προκειμένη περίπτωση),με τα service θα σου πάει ο κούκος αηδόνι και ειδικά οταν αυτά γίνονται στην αντιπροσωπία.
De@th L0rd Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2009 Καλά φιλαράκι που δουλεύει στην αντιπροσωπεία του μανδύλα στη Θεσ/νική μου χει πει τα χειρότερα περι αξιοπιστίας VW.Είναι η μόνη μάρκα από αυτές που διαχειρίζεται που πάνω στο πρώτο έτος βγάζει ελαττωματικά αυτοκίνητα.Και όταν βλέπεις μοντέλα όπως το GOLF και Passat να είναι ΠΑΝΤΑ κάποιο στο συνεργείο και τελευταίο μοντέλο με μηχανικές κ ηλεκτρονικές(κυρίως) βλάβες μην ακούω για γερμανική αξιοπιστία.Τα VW ξεφτυλίζουν τα γερμανικά αυτοκίνητα.Απολογισμός τελευταίο μήνα 5 συγχρονιζέ σε κιβώτια αυτοκινήτων 1-2 ετών.
Tenshi Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2009 Μήν μπερδεύεις ποιότητα με αξιοπιστία μαν!Το δικό μου Polo 9N, στον πρώτο χρόνο είχε ραγισμένο ψυγείο και ραγισμένο δεξί ημιαξόνιο.Σάν χώροι όμως,καθώς και τα πλαστικά του είναι αρκετά μπροστά σε σχέση με αντίστοιχα μικρά άλλων εταιριών.Αν ήταν να επιλέξω σήμερα μεταξύ Vw Polo και Mazda 2,θα κοίταγα σίγουρα το δεύτερο.
Chris_85 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2009 Volkswagen ρε δολοφόνε!!!Μακρία απο VW.Αν και είναι πιο ποιοτικά (Polo στην προκειμένη περίπτωση),με τα service θα σου πάει ο κούκος αηδόνι και ειδικά οταν αυτά γίνονται στην αντιπροσωπία. χαχαχαχαοχο!!! VW=Volks Wagen=το αυτοκινητο του λαου=Μαρκα αυτοκινητου!! Jahreswagen= Jahr+Wagen= Χρονος + Αυτοκινητο = Πολυ ελαφρως μεταχειρισμενα (λιγων μηνων) αυτοκινητα!!!
Toufas Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2009 κανα υβριδικο δεν κοιτας? κανει αποσβεση μετα απο καιρο.
Chris_85 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2009 Καλά φιλαράκι που δουλεύει στην αντιπροσωπεία του μανδύλα στη Θεσ/νική μου χει πει τα χειρότερα περι αξιοπιστίας VW.Είναι η μόνη μάρκα από αυτές που διαχειρίζεται που πάνω στο πρώτο έτος βγάζει ελαττωματικά αυτοκίνητα.Και όταν βλέπεις μοντέλα όπως το GOLF και Passat να είναι ΠΑΝΤΑ κάποιο στο συνεργείο και τελευταίο μοντέλο με μηχανικές κ ηλεκτρονικές(κυρίως) βλάβες μην ακούω για γερμανική αξιοπιστία.Τα VW ξεφτυλίζουν τα γερμανικά αυτοκίνητα.Απολογισμός τελευταίο μήνα 5 συγχρονιζέ σε κιβώτια αυτοκινήτων 1-2 ετών. VW ποτε δεν ειχα αλλα να ξερεις οτι 1. Απο golf γινεται χαμος αρα λογικο ειναι να ειναι και πολλα τα περιστατικα σερβις. 2. Οι εμποροι δεν εισαγουν κατ αναγκη αυτουσιο το μοντελο που βγαινει για τη γερμανικη και αλλες ευρωπαικες αγορες! Εγω ειμαι 100% υπερ των γερμανικων
elvisjedi Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2009 τα golf απο οτι ξερω ειναι και ποιοτικα και αξιοπιστα αντιθετως το πασατ ενος φιλου εχει βγαλει απο το 2006 που το πηρε απιστευτα προβληματα (χαλασμενος εγκεφαλος, στο διμηηνο επανω χαλασε το ηλεκτρικο χειροφρενο, διαφορα τρελα με λαμπακια αεροσακων, και αλλα παρα πολλα μηχανικα και ηλεκτρικα) γενικα πιστευω πως πλεον δεν ισχυουν οι παλιες αποψεις του στυλ "τα γερμανικα ειναι τα πιο αξιοπιστα, τα ιαπωνιικα για μια ζωη, τα γαλικα ειναι δυστροπα και τα ιταλικα γτπ..." Μεχρι τωρα ειχα ενα ατοσ και ενα πουντο και ειμουν υπερευχαριστημενος και απο τα δυο χωρις προβληματα ενω φιλοι με βεκτρα, πασατ ακομα και bmw 320 τραβολογιουνται για απιστευτους λογους στα συνεργεια
Chris_85 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2009 Γενικα απ τις ποιο αξιοπιστες γερμανικες μαρκες θεωρουνται οι porshe κ mercendes εγω παντως αντι για i20 θα παιρνα ενα c180 avantgarde στα 18k με 30k km, μοντελο 7-8 μηνων κ θα μουν αρχοντας
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.