theo2008 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2009 Καλημερα παιδια.Θα ηθελα να κανω μια ερωτηση.Εχω ενα αρχειο excel το οποιο περιεχει 258 τιμες καθετα.Θελω αυτες τις τιμες να τις βαλω σε ενα πινακα στο matlab ωστε να μπορω να τις αφαιρω μια προς μια απο εναν αλλον πινακα 258 τιμων που ηδη εχω στο matlab.Πως μπορω να το κανω?Ευχαριστω
eliascm21 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2009 Καλημερα παιδια.Θα ηθελα να κανω μια ερωτηση.Εχω ενα αρχειο excel το οποιο περιεχει 258 τιμες καθετα.Θελω αυτες τις τιμες να τις βαλω σε ενα πινακα στο matlab ωστε να μπορω να τις αφαιρω μια προς μια απο εναν αλλον πινακα 258 τιμων που ηδη εχω στο matlab.Πως μπορω να το κανω?Ευχαριστω Και ένα απλό copy-paste θα δουλέψει νομίζω. Απλά στο excel κάνε την στήλη γραμμή (με copy και ειδική επικόλληση νομίζω γίνεται αυτό) ώστε στην matlab να σου μπουν σε μια γραμμή. Δηλ. Α=[...]; όπου στις ... θα κάνεις paste από το excel Σίγουρα υπάρχουν και πιο έξηπνοι τρόποι: 1. Νομίζω πρέπει να υπάρχει έτοιμη εντολή που να διαβάζει αρχείο excel 2. Από το excel αποθήκευσε τα δεδομένα σου σε .txt αρχείο το οποίο μετά διάβασε το από την Matlab (τσέκαρε στην βοήθεια τη εντολή textread)
RubiksCube Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2009 Μπορείς να κάνεις copy τον πίνακα όπως είναι. Στη συνέχεια φτιάξε μια κενή μεταβλητή στο Matlab. Κάνε διπλό κλικ πάνω της στο workspace. Θα σου ανοίξει στα δεξιά πάνω ένας array editor. Κάνε paste εκεί, νομίζω ότι θα δουλέψει.
theo2008 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Ευχαριστω πολυ RubiksCube και eliascm21 για την βοηθεια. Μια ακομα ερωτηση:Γνωριζετε μηπως πως μπορω να προσθεσω τα στοιχεια ενος πινακα Α 1χ256 ωστε να βγαλω το αθροισμα τους;Στο matlab παντα. Μου ακουγεται ευκολο απλα εμενα δεν μου'ρχεται τωρα.
lunatic89 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Ασχετο αλλα τωρα το ειδα....ενα χρονο μετα....Δεν πειραζει μπορει να φανει χρησιμο σε καποιον αλλο.... sum(A)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.