Προς το περιεχόμενο

προβλημα με ιστοσελιδα(μολυσμενη?)

notios7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια για να μην σας ζαλισω πολυ .επισκεφτηκα την σελιδα COD5 ,του γνωστου παιχνιδιου call of duty, με σκοπο να κατεβασω την τελευταια ενημερωση 1.1....οταν λοιπον παω να πατησω το λινκ για να το κατεβασω ανοιγει ενα παραθυρακι για online scan from antivirus 2009.παταω χ να κλεισει και αυτο ανοιγει αμεσως τον φακελο ο υπολογιστης και αρχιζει να σκαναρει και να βγαζει οτι εχω το ταδε και το ταδε worm.λετε να αρπαξα καμια πανουκλα ?εκανα ενα περασμα με το malware bytes και το nod32 αλλα δεν βρηκα τιποτα.τι κανω τωρα?:fear:

Δημοσ.

Είναι απο τα γνωστά fake antivirus. Πόσο συχνά σου το κάνει; Μόνο σε αυτή τη σελίδα. Αν δεν κατέβασες κανένα πρόγραμμα για να "καθαρίσει" τον υπολογιστή δε νομίζω να μολύνθηκες. Επίσης το malwarebytes είναι απο τα πρώτα που αναγνώρισαν αυτή τη κατηγορία "spyware". Τώρα που δοκίμασα όμως εμένα δεν μου πετάει κάτι. Κατέβασε το απο αλλού, μέσω google.

Δημοσ.

πρωτη φορα το επαθα αυτο .το malware δεν το ειχα να τρεχει με την εκινηση του υπολογιστη.θα δοκιμασω παλι και θα δω.

Δημοσ.

θα σου βγαζει κατω δεξια οτι μπορει να κυνδυνεβει το pc σου οτι δεν εχεις προστασια και κανε κλικ εδω να scanareis για ιους...με spybot s&b φευγει το εχω δοκιμασει σε διαφορα pcia φιλων που το ειχαν κολλησει

Δημοσ.

δεν εκανα κανενα κλιλ πουθενα, αλλα με μια αναζητηση που εκανα ξανα τη νυχτα ανακαλυψα οτι δεν ειχα μπει στο *επισημο* site.μαιμου κατασταση.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...