Επισκέπτης Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 γεια χαρα σκεφτομαι να παρω ενα μεταχειρισμενο cabrio/roadster (το πολυ μεχρι 5-6 ετων),δινω 13-15 χιλιαρικα ,ως 1800 κυβικα,δεν σκοπευω να το κρατησω παρα πολυ(καμια 5ετια) καθως μοιραια αργοτερα θα περασω σε οικογενειακα αμαξια. Τι προτεινετε απο αποψη αξιοπιστιας,ανταλλακτικων? peugeot 206 cc , MG TF ,opel tigra , mazda mx5...η κατι αλλο μηπως? Βοηθειστε ειδικα καποιοι που εχουν ηδη ενα απο τα παραπανω μοντελα!ευχαριστω προκαταβολικα
Chris_85 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Εγω θα σου προτεινα να φερεις απο εξω, σε συμφερει 1000% Εδω η αγορα των μεταχειρισμένων ειναι επιφοβη. Ασε που κανενα απ τα αυτοκινητα που γραφεις δεν αξιζει τοσα λεφτα σαν μεταχ(κ εχω την εντυπωση πως θα το βρεις κ ακριβοτερα) Αν μπορεις να διαθεσεις 7-8κ παραπανω παιρνεις slk 4ετιας (και με τελωνειο πληρωμενο) η πας απο τωρα σε ενα a3 cabrio (4θεσιο) Aν το budget σου ειναι αυστηρα μεχρι το ποσο σπυ δινεις, πας σε ενα http://www.autoscout24.de/Details.aspx?id=bpcmmg3ju1sj + κανα 3χιλιαρο για εκτελωνισμο ή εδω που σου βγαζει χαλαρα μια 10ετια και ειναι και 4θεσιο http://www.autoscout24.de/Details.aspx?id=lzwzsyfwnqyv
Tenshi Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Σε αυτό το price range θα έλεγα mx5.Το κακό είναι οτι το συγκεκριμένο roadster θα σου φάει όλο το budget,αφού πολλά απο αυτά (2001-2005) παίζουν στα ~16Κ ή και παραπάνω, ανάλογα με τον εξοπλισμό,τα χιλιόμετρα και την γενικότερη κατάσταση (πάντα για 1600cc)
Chris_85 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Πολυ παιχνιδακι ρε συ το μχ5...αν και οντως εχει καλες κριτικες σαν αμαξι
Tenshi Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Δέν είναι μπιμπελό αν αυτό εννοείς.Έχει πιο πολύ fan 2 drive προσανατολισμό και αυτό οφείλεται στο πολύ καλό στήσιμο που έχει. Δέν πιστεύω οτι ο john_thess να το θέλει για drifting,άλλα ακόμα και εκεί έχει υποδειγματική συμπεριφορά.
EliasKir Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Αναλογως για τι το θες φιλε το roadster. Αν θελεις το αυτοκινητο με το καλυτερο handling που φτιαχτηκε ποτε (δευτερη βγηκε η 911 GT3) παιρνεις το mx5 (και επισης η mazda ηταν η εταιρια με τα πιο αξιοπιστα αυτοκινητα για το 2007-2008). Αν θελεις για την πoζα σου τοτε πας στις λοιπες π@παριες με τις μεταλλικες οροφες τυπου cc.
p_under Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 κ εγω για το mx5 θα ελεγα κ παιχνιδια κανει αλλα κ σοβαρο ειναι αναλογα ποσο βαρυ ειναι το ποδι σου....:rolleyes:
p_under Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Τουότα ΕμΑρ2Toyota MR2 πιο γρηγορα απο το mazda αλλα χωρις καθολου χωρους...κ νευρικο πολυ...
Tenshi Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 ...και πιο "άσχημο",αν και γούστα είναι αυτά.
gerr Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 ...και πιο "άσχημο",αν και γούστα είναι αυτά. όντως γούστα είναι αυτά αλλά ρε παιδιά το mx-5 εμένα μου φαίνεται πολύ χάλια εμφανισιακά. Η προηγούμενη γενιά ήταν λίγο καλύτερη αλλά και πάλι πολύ μέτρια.
elvisjedi Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 λοιπον το θεμα με καμπριο-roadster το εψαχνα εδω και 3 μηνες!! εχω κοιταξει μεχρι τωρα καμμια δεκαρια αυτοκινητα οπως mx-5 , mgf, fiat barchetta. Η καλυτερη επιλογη απο αυτα ειναι η μπαρκετα οσο περιεργο κ αν ακουστει σε καποιους (φιατ και τα σχετικα) αλλα δες τα reviews του αυτοκινητου ειναι κορυφη. τα mx-5 όσα είδα ήταν τελειως σκισμενα απο αποψη γκαζιού Και ολα ήταν καπου τρακαρισμενα (τρακαρισματα που τα βλεπει λαμαρινας όχι μικροχτυπηματα που φαινονται με γυμνο ματι) το mgf είναι οκ αυτοκινητο (αν και λιγο αψυχο οδηγικα) αλλα προκυπτει το θεμα ανταλακτικων (λογο ροβερ που εχει κλεισει) απο κει και περα το 206 το θεωρω πολυ συνηθισμενο αυτοκινητο (και εχει και το απαισιο πορτ-παγκαζ που μοιαζει με ψησταρια) εγω τελικα κατεληξα σε ενα peygeot 306 cabrio pininfarina και είμαι υπερευχαριστημενος εδω και 2 βδομαδες που το εχω. φοβερη οδηγικη συμπεριφορα (σε καμια περιπτωση δεν θυμιζει 4θεσιο αυτοκινητο, ειναι και αρκετα χαμηλο) απειρα ανταλακτικα, και το πολυ καλο εξτρα των 4 θεσεων (αλλη φαση το καλοκαιρι να μπαινετε μεσα παρεα ξεσκεπαστη και να πηγαινετε εκδρομουλες) ενω απο αποψη επιδοσεων ειναι μια χαρα (1600cc) επισης αλλo μοντελo που αξιζei είναι το αστρα cabrio bertone Γενικα θελει πολυ σκεψη μια τετοια αποφαση, αλλα πιστεψε με το 2θεσιο μαλλον θα το μετανιωσεις, τετραθεσιο καμπριο λεει πολλα!!
Dr_Michael Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Σου προτείνω Peugeot 207 CC αν μπορείς να βρεις.
elvisjedi Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Σου προτείνω Peugeot 207 CC αν μπορείς να βρεις. σε λιγο θα γεμισει ο τοπος απο αυτα (ηδη αρχισεε να γεμιζει) οπως εγινε με το 206cc δεν νομιζω οτι αξιζει να δωσεις τοσα λεφτα και να βλεπεις σε καθε τετραγωνο ενα αυτοκινητο ιδιο με το δικο σου... ενω ενα ακομα κακο για μενα με τα cc είναι οτι ειναι ολα υπερβολικα φουσκωμενα πισω (λογο σκληρης οροφης,για να αποθηκευται) κ γενικα ειναι αρκετα φουσωμενα παντου χωρις ομως ουσιαστικα να προσφερουν χωρους. γενικα πιστευω οτι τα καμπριο με κουκουλα ειναι πολυ πιο στυλατα (κ αμα γουσταρεις παιρνεις κ ενα hardtop για το χειμωνα κ εισαι αρχοντας)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.