Tenshi Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 +1 για το barchetta,αν και οι γραμμές του είναι λίγο "συντηρητικές" . Για το θέμα του κάμπριο τώρα,ο εκάστοτε οδηγός αγοράζει ένα αμάξι με γνώμονα τις ανάγκες του και όχι αυτές των συνεπιβατών του.Πρίν το φανταρικό τσακίσει τις οικονομίες μου,είχα πρόθεση να αγοράσω ένα roadster και το ανέφερα σε συζητήσεις με φίλους. -"Και πώς θα 'ρχόμαστε και μείς βόλτα ρε μλκ;:-(" ήταν η στάνταρ ερώτηση. "Να πάρετε ταξί ΡΕ!":mad: Η εικόνα τεσσάρων μπακουροψευτοτρεντόμαγκων μέσα σε ένα cabrio (ας είναι και Matiz topless) έχει γίνει cliché. Προσωπικά όταν σκέφτομαι κάμπριο...είμαι εγώ, ο δρόμος,ο ήλιος,άντε και η κοπέλα μου.
p_under Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 επειδη επεσαν πολλες προτασεις κ εγω προτεινα με βαση αυτα που ζητησε το παιδι παρε κατι αναμεσα σε opel bertone,αλλα θελει πιο πολλα χρηματα για να παει καλα...2 επιλογη (για μενα παντα) mx5 k 3η επιλογη mr2..απο θεμα γκαζιου πιστευω πως ειναι το καλυτερο..
EliasKir Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Οταν ψαχνεις για πραγματικο roadster, παιρνεις διθεσιο. Τα λοιπα cc ειναι κολπα του marketing για να καλυψουν μια μεριδα του κοινου που ηθελε τετοιου ειδος αυτοκινητα. Για mx5, με τα λεφτα που δινεις παιρνεις ενα καλο 2ης γενιας. Τελος παντων, αυτη ειναι η αποψη ενος που αγαπαει την οδηγηση. Αν θελεις απλα να πηγαινεις βολτα και να σε κοιτανε οι γκομενιτσες παρε ενα απο τα λοιπα cc αλλα, προς θεου, οχι 206-207 φαινονται πολυ γυναικεια. Καλυτερα Astra. Btw, το barchetta (βαρκουλα) εχει την κινηση μπροστα, κατι που δεν ταιριαζει με την roadster καταγωγη του.
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Moderators Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Οταν ψαχνεις για πραγματικο roadster, παιρνεις διθεσιο. +1 σε αυτο. Εγω ειμαι Ιταλόφιλος, και πραγματικα αγαπάω το Barchetta. Ειναι ναι προσθιοκινητο, εχει ναι πλαστικα 'α λα φιατ', ειχε καποια προβληματα με το μεταβλητο χρονισμο, αλλα αν δεν εχεις αναγκες πισωκινησης (π.χ. κολίδια, μπατιλικια και τετοια) σε αποζημιωνει και με το παραπανω. Και δεν ακουω τιποτα περι αυτου! Μια χαρα οδικη συμπεριφορα εχει, και μια χαρα και γρηγορα μπορεις να κινηθεις! 1,8 με 135 αλογα ειναι, διολου λιγα αν σκεφτει κανεις την εποχη του βγηκε. Ειναι σιγουρα ενα Future Classic, και, αν το φροντισεις θα σε φροντισει κι αυτο. Με 13 χιλιαρικα παιρνεις ενα σε πολυ καλη κατασταση, απ οσο το εχω ψαξει. Και φυσικα, δεν εισαι "συνηθισμενος", οπως ολοι που εχουν MX5, ενω (σε ευθεια ) τους ριχνεις και λιγο χεχε Και, Tenshi,... Προσωπικά όταν σκέφτομαι κάμπριο...είμαι εγώ, ο δρόμος,ο ήλιος,άντε και η κοπέλα μου. +1000
elvisjedi Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 βασικα τωρα ειδα οτι εισαι απο θεσ/νικη οπως και εγω... ετοιμασου για αρκετο ψαξιμο αν θες καλο αυτοκινητο και το βασικοτερο ειναι να εχεις καποιον εμπιστο μηχανικο να τσεκαρει τα υποψηφια αυτοκινητα. barchetta στην θεσσαλονικη δυσκολο εως αδυνατο να βρεις καλη (το εψαξα παρα πολυ) ενω mx-5 θελει παρα πολυ προσοχη καθως τα περισοτερα ειναι τρακαρισμενα ή με τελειως σκισμενα μοτερ. γενικα θελει προσοχη και ιδιαιτερα στους εμπορους που ειναι λιγο απατεωνες εδω περα. Μια καλη περιπτωση στα λεφτα που λες ειναι και η ζ3 αλλα πιο παλιο μοντελο.
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2009 παιδια ευχαριστω για τις απαντησεις,δεν προλαβα να απαντησω λογω δουλειας,τωρα πανω σ αυτα που ειπωθηκαν...μου εχουν ξαναπει οτι τα 206 ειναι ψιλογυναικεια και αρχιζω να προβληματιζομαι. Μαλλον κλινω προς το διθεσιο χωρις ομως να ειμαι και απολυτος. Επισης σκεφτομαι να το παρω απο αθηνα και λογω χρηματων και λογω πιο πολλων επιλογων! Οντως 4 μαντραχαλοι βλαχομπαροκ δεν ειναι και οτι καλυτερο σ'ενα cabrio,εχει γινει ψιλοσουπα το θεμα πλεον. Το mx5 μου αρεσει αρκετα,ενω μαλλον απομακρυνομαι απο το 206... Για το tigra τι γνωμη εχετε? ευχαριστω
elvisjedi Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2009 γενικα η αποψη μου ειναι αμα πας σε τετοια κατηγορια αυτοκινητου να μην παρεις κατι τελειως σουπα οπως το 206, η το tigra (το οποιοο εσωτερικα ειναι απαραδεκτο, η χειροτερη ποιοτητα πλαστικων που εχω δει ποτε) κοιτα για κατι πιο ξεχωριστο οπως το mr2, το barchetta, την αλφα spider ή καποιο απο τα τετραθεσια που ειπα πιο πανω (astra bertone, peugeot 306 cabrio pininfarina) και οταν λεμε 4θεσιο δεν σημαινει οτι θα ειστε 4 μαντραχαλαδες μεσα, πιστευω πως η κοπελα σου θα ξενερωσει αρκετα αν καποια φορα δεν μπορει να παρετε την-τις φιλες τις μαζι.. γενικα ψαξτο αρκετα μεσω ιντερνετ, τσεκαρε τα ελληνικα κλαμπ και φορουμ των υποψηφιων αυτοκινητων για να δεις τι προβληματα θα αντιμετωπισεις και που ποναει το καθε αυτοκινητο...
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2009 Moderators Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2009 Μακρυα απο το Tigra. Εχει ενας γειτονας μου το βασικο 1.4, και εκτος απο το να ανεβοκατεβαζει την σκληρη οροφη για μοστρα δε κανει κατι αλλο... Εχω μπει μεσα και οντως εχει πολυ κακη ποιοτητα πλαστικων, κι επισης το 1.4 ΔΕ τραβαει κα-θο-λου. Δηλαδη τι να το κανεις το καμπριο αν δεν εχει και λιγο νευρο? Δεν ειπα να βαζει φωτια στο δρομο, αλλα π.χ. 3-4 σχεσεις πιο κοντες ας πουμε θα βοηθουσαν..
Chris_85 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2009 Στα μεταχειρισμενα παντως να εισαι προετοιμασμενος οτι κατα ενα μεγαλο ποσοστο θα παρεις τρακαρισμενο/επιδιορθωμενο/αλλαγμενα χιλιομετρα κτλ.. Τα λεφτα ποθ βαζεις παντως δεν ειναι αρκετα για να παρεις ενα αξιοπρεπες roadster και ουσιαστικα βολεθεσαι με ημιμετρα. Πιστευω πως σε αλλες κατηγοριες θα ειχες μεγαλυτερη και καλυτερη γκαμα επιλογων btw εγω θεωρω το mx5 ενα απο τα πιο κοινα αυτοκινητα που εχψ δει, χωρις τιποτε το ξεχωριστο
kaiowas Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Το προηγουμενο μοντελο Astra Bertone cabrio που το ειχα οδηγησει αρκετες φορες (το χε ξαδερφος) ειναι απαισιο. Το νιωθεις παρα πολυ βαρυ στις στροφες και απο γκαζι σερνετε (ακομα και σε συγκριση με την Alfar Romeo 156 1.8 που εχουμε για οικογενειακο). Τα MX-5 που προτεινει πολυς κοσμος ειναι πολυ υπερεκτιμιμενα, οχι πως ειναι ασχημο αυτοκινητο καθε αλλο, απλα η τιμη ειναι αρκετα υψηλη για αυτο που αγοραζεις. Για το TF μην το σκεφτεσε καν, η εταιρια εχει κλεισει και η μεταπωληση του ειναι απο τις χειροτερες της αγορας, θα χεις και μεγαλο προβλημα με ανταλακτικα. Αν ανεβεις στο budget στο μελλον ισως σου πουλησω το opel speedster μου, αν και ειναι πολυ απολυτο αυτοκινητο σε σχεση με αυτο που ψαχνεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.