Kostas_xolargos Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 για κινητα.πηρα προσφατα το ομνια και συνδεομαι αβερτα στο ιντερνετ,αλλα φοβαμαι μην κολλησω τιποτα,ξερετε αν υπαρχουν?
glitsa Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 εχω το kaspersky στο κινητό για καλό και για κακό αλλά στα αλήθεια τώρα κατά πόσο το κινητό το χρειάζεται;μπορούμε να κολλήσουμε με ότι κόλλα και ο υπολογιστής;;
Kostas_xolargos Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 εχω το kaspersky στο κινητό για καλό και για κακό αλλά στα αλήθεια τώρα κατά πόσο το κινητό το χρειάζεται;μπορούμε να κολλήσουμε με ότι κόλλα και ο υπολογιστής;; ΔΕΝ ΞΕΡΩ,ΠΟΙΟ ΚΙΝΗΤΟ ΕΧΕΙΣ?ΠΩς ΤΟ ΠΕΡΝΑΣ ΤΟ ΚΑΡΠΕΡΣΚΥ ΟΠΩς ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ?
glitsa Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 nokia εχω απλα ως εφαρμογη το βαζω....πηγαινε στα γνωστα ''μαγαζακια'' να δεις και τι παιζει και με το δικο σου κινητο
Eluminator_91 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Eγω εχω το avast για το HP PDA..δειχνει να κανει την δουλεια του..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.