ARIANAROS Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Έχω αυτό το σκληρό δίσκο και την πρώτη και τελευταία φορά που τον σύνδεσα με το laptop μου, το laptop έκλεισε και δεν ξαναάνοιγε ( άνοιγε αλλά δεν μπορούσε να μπει στα windows ). To πήγα για επισκευή και τώρα που το πήρα πίσω αναρωτιέμαι αν ήταν ο σκληρός που έφταιγε ή ήταν απλά μια σύμπτωση. Εσείς τι λέτε ;; Μπορώ να τον χρησιμοποιώ άφοβα ή μπα ;;;;
kakovatos Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Είναι θέμα της μητρικής αυτό. Σε κάποιες μητρικές, κυρίως σε κάποιες παλιές, όταν προσθέτεις δίσκο είτε ide είτε sata είτε εξωτερικό πάει και αλλάζει το boot order. Θα πρέπει να πας στο bios και να βάλεις σαν πρωτεύον δίσκο τον παλιό σου και να τσεκάρεις και το boot device order, καλό θα ήταν το first boot device να είναι το cd-rom σου. Αν δεν το κάνεις αυτό πάει να bootάρει από τον lacie και φυσικά αν δε βρει λειτουργικό πάνω του δεν κάνει τίποτα. Αν ελέγξεις αυτά και είσαι εντάξει από εκεί, αν πάλι δεν μπαίνει το laptop τότε ίσως και να υπάρχει κάποιο πρόβλημα. Πάντως μιας και ο σκληρός ήταν καινούριος (σωστά??) λογικά ούτε χαλασμένα sectors (εκτός συγκλονιστικού απροόπτου) έχει ούτε και κάποιον ιό, οπότε λογικά δεν θα έχεις πρόβλημα.
ARIANAROS Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2009 O φορητος σκληρος ειναι του μηνα και ειμαι σιγουρος οτι ιο δεν εχεις φαει ( το laptop ακομα λιγοτερο ). Το προβλημα ηταν οτι κι οταν εβγαλα τον φορητο σκληρο , παλι το laptop δεν ανοιγε ! Αυτα τα περι motherboard, τι προτεινεις δηλαδη να κανω για να το ελεγξω;; Ευχαριστω πολυ για την βοηθεια.
kakovatos Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2009 Δες το εγχειρίδιο του laptop πώς θα μπεις στις ρυθμίσεις του BIOS και έλεγξε με ποια συσκευή bootάρει το laptop αλλά και ποιος είναι πρωτεύων σκληρός στη λίστα με τους σκληρούς. Εκεί θα πρέπει να είναι πρωτεύων ο παλιός σου και όχι ο Lacie.
mixos-gate-7- Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2009 ρε παιδια εγω εχω ενα λαπτοπ toshiba και μου χαλασε ο σκληρος δησκος ποσο παει περιπου ενας σκληρος δισκος γηρο στα 30-60gb θελω κατι που να μην κοστιζει πολυ γιατι αλλιος περνω κενουριο
phanispal Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2009 Όταν λες χάλασε; Πώς είσαι τόσο σίγουρος ότι χάλασε ο δίσκος κι όχι κάτι άλλο (μαζί);
mixos-gate-7- Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2009 ειχα το λαπτοπ πανω στο θρανιο οταν ενα βαρυ ποτηρι επεσε πανω στο λαπτοπ,ακριβος σε εκινο το σημιο βρισκετε ο σκληρος..............και κατι αλλο ενος φιλου μου το λαπτοπ οταν κλινει κανει ενα κλικ ειναι τιποτα σοβαρο;νομιζω οτι το κανει ο σκληρος δησκος το κλικ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.