Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα στο playstation 3 με το διαδίκτυο

pinball_elf

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά, έχω το εξής πρόβλημα προσπαθώ να συνδεθώ στο διαδίκτυο με το playstation 3 μέσω του ασύρματου router (ZyXEL Prestige 600 series) και παίρνω το παρακάτω μήνυμα λάθους:

>
error occured during communication with the server. This is a DNS error (80710102). 

Έχει κανείς κάποια ιδέα του τι μπορεί να συμβαίνει?

Υ.Γ. Δεν είμαι σίγουρος εάν εδώ είναι το σωστό section του forum.

Δημοσ.

το μηνυμα αυτο μου το πεταει και μενα μερικες φορες αλλα ενω ειμαι ηδη συνδεδεμενος.Μου πεταει αυτο το μηνυμα και ξεσυνδεομαι.Αλλα ξανακανω sing in και ειναι οκ.

Εσυ δεν μπορεις να μπεις καθολου η απλα στο πεταει καμια φορα?

Δημοσ.

Αφού στο λέει ξεκάθαρα,είναι DNS error.Απενεργοποίησε το DHCP στο router σου και δώσε manual IPs και settings στις συσκευές σου για μεγαλύτερη ασφάλεια.

Δημοσ.

Στην περίπτωση μου δεν μπορώ να μπώ καθόλου δτο διαδίκτυο. Στον router συνδέομαι κανονικά αλλά μετά τίποτα. Έχω δώσει στατική ip address στο playstation 3, έχω κλεισει το firewall στον router, έχω κάνει μέχρι και reset στον router, αλλά δεν το λάθος συνεχίζει να βγαίνει. Να σημειώσω ότι το wifi σήμα που πιάνω από τον router είναι 50%.

Δημοσ.

δεν εχει να κανει με το σημα ακομα και 1% να ειχες παλι θα εμπαινες. γιατι δε βαζεις ενα καλωδιο ethernet να τελειωνεις να τα βρει ολα μονο του

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...