kvgreco Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2009 Καλησπέρα. Ο ξάδερφός μου είχε φαγωθεί να βγάλει τα vista από ένα Acer Aspire 5630 και να βάλει να XP.Μού είπε να το κάνω εγώ τα έβαλα μετά απο πολύ κόπο με τους drivers και μετά από κάμποσο καιρό ήθελε πάλι πίσω τα vista. Όμως μου δίνει επιλογή γλώσσας μόνο τα Αγγλικά ενώ πρώτα ήταν στα Ελληνικά.Πώς μπορώ να δω στην εγκατάσταση να επιλέξω Ελληνικά? Ευχαριστώ.
nrg85 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2009 Είναι από το recovery cd η επανεγκατάσταση των βίστα ??? Μην αγχώνεσαι πάντως.Κ αγγλικά να περαστούν υπάρχει ένα προγραμμα το vistalizator που παίρνει το mui (αρχείο που εγκαθιστα την ελληνικη γλώσσα στα ultimate) και εγκαθιστα την ελληνικη γλωσσα σε αγγλικά home premium.Δεν ξέρω όμως αν δημιουργείται κάποιο πρόβλημα με τα απντεητς. Να σου προτείνω κάτι καλύτερο ? Γιατί δεν βρίσκεις τα ελληνικά vista ultimate καθαρά να τα εγκαταστήσεις ? κατεβάζεις με την μία τους οδηγούς από το σάητ της acer πανευκολα και κάνεις μια καθαρότατη εγκατάσταση.Θα δείς διαφορά σε σχέση με τα προεγκατεστημένα βιστα που σίγουρα θα έχουν 800 αηδιες και διεργασίες να τρέχουν και να προκαλούν αργοπορία στον φορητο.Αυτό έκανα κ εγώ και ξενοιασα
nikos903 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2009 Στα περισσότερα laptop με alt+F10 στην εκκίνηση μπένεις στο recovery partition που έχουν με τα vista έτοιμα για πέρασμα. Εσύ απο cd τα πέρασες?
kvgreco Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2009 Τα πέρασα μέσα από το συνοδευτικό cd ''Acer Windows Anytime Upgrade'' που μάλιστα στην ετικέτα αναφέρει πέντε διαφορετικές γλώσσες,μία εκ των οποίων είναι και τα ελληνικά.Γιατί όμως στην εγκατάσταση δεν μπορώ να επιλέξω τα Ελληνικά,αλλά μόνο τα Αγγλικά; Όσο για το ALT+F10,δυστυχώς δεν βλέπει κανένα hidden partition.Απλά δε λειτουργεί.Ενώ πρίν βάλω τα XP,λειτουργούσε.Τώρα τί κάνω;Λέτε να κατεβάσω τα ελληνικά vista premium.Από πού όμως,καθαρά και όχι από torrent,που θα είναι cracked; Αν ο ξάδερφός μου πάει το laptop στο κατάστημα για να το επαναφέρουν στην αρχική του κατάσταση,τί παραπάνω θα κάνουν που να μην μπορώ να κάνω εγώ από το σπίτι;Πού έχει δημιουργηθεί η αρχική κατάσταση,στο κατάστημα ή εισάγεται έτοιμο;Πάντως,σε κάθε περίπτωση,τί κάνω ρε παιδιά για να ξεμπλέξω; Και μια τελευταία ερώτηση: Το serial number,που του έχει δοθεί για τα premium,δουλεύει για τα ultimate;(Μπα,δεν πιστεύω,ε;!)
ghostgr_a_n Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2009 Κατεβασε τα vista απο καποιο torrent (μην χρησημοποιησεις το crack που θα εχει μεσα) και κανε ενεργοποιηση με τον αυθεντικο κωδικο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.