Προς το περιεχόμενο

ταξιδι για αμερικη, σε ποια πολη?

darksoho33

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

σκεφτομαι να κανω ενα υπερατλαντικο ταξιδι στην αμερικη αλλα επειδη ειναι η πρωτη φορα δεν ξερω πως να ξεκινησω να ψαχνομαι. ενδιαφερομαι να παω καπου που να εχει αρκετα πραγματα - αξιοθεατα. να υπαρχει αφθονια σε ηλεκτρικα ειδη. να δω καποιον αγωνα nba. αν εχει παει καποιος ή εχει καποια εμπειρια καλοδεχουμενη

• Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Λοιπόν, άν ήμουν στην θέση σου θα επισκεπτόμουν τις μεγάλες πόλεις: Νέα Υόρκη, Λος Άντζελες, Σαν Φρανσίσκο, Λας Βέγγας, Mαιάμι, Βοστώνη, Σικάγο κ.λ.π. Επειδή βέβαια κάτι τέτοιο είναι χρονοβόρο και πάρα πολύ ακριβό, υποθέτω θα πας στην Νέα Υόρκη. Μπορείς λοιπόν να επισκεφτείς τα κοντινά σχετικά μέρη: Βοστώνη, Φιλαδέλφεια, New Jersey, Detroit άμα θες (δεν είναι και ό,τι καλυτερο). Όταν λέω κοντινά όμως, μην φανταστείς παίρνεις το τραίνο και σε μία ώρα έχεις φτάσει... Πιστεύω πάντως πως ειδικά στην Νέα Υόρκη θα τα βρείς όλα αυτά που ψάχνεις..

Δημοσ.

Δεν ξέρω για πότε το προγραμματίζεις, αλλά είναι πιθανό να δυσκολευτείς αρκετά για να βρεις εισιτήρια Κnicks σε μη εξωφρενικές τιμές. Νέα Υόρκη εννοείται.

Δημοσ.

Λοιπόν.

Αν είναι να πας 1 φορά Αμερική και σε 1 πόλη η επιλογή είναι 1.

Νέα Υόρκη.

Το Los Angeles δεν αξίζει τον κόπο αν δεν έχεις άκρες για πρόσβαση σε πάρτυ, events και γενικά dolce vita. Είναι μια αχανής πόλη χωρίς κέντρο και δεν έχει και τίποτα το φοβερό να δεις. Από πάρτυ κόλπα και μ..νιά θέλει κονέ.

Πριν τους τυφώνες έλεγε πολύ και η Νέα Ορλεάνη. Τώρα είναι ρημαδιό.

Το Vegas είναι Sin City αλλά θες πολλά λεφτά για να κάνεις τα αντίστοιχα κόλπα.

Η πόλη δυτικά που είναι πανέμορφη δηλαδή επιλογή νο 2 μετά τη Νέα Υόρκη είναι το Σαν Φρανσίσκο.

Αυτά τα λέω από προσωπική εμπειρία δεν είναι επειδή έτσι έχω ακούσει και απλά το μεταφέρω.

Σαν την αίσθηση του να φτάνεις στο Μανχάταν και να το βλέπεις από κάποια γέφυρα και μετά να περπατάς στους δρόμους της πρωτεύουσας του δυτικού πολιτισμού δεν υπάρχει.

Δημοσ.

Φίλε, θα σου ήταν εύκολο να μας πείς και πόσο περίπου κόστισε το πακέτο (αεροπορικά, διαμονή, διανυκτερεύσεις, πόλεις κ.λ.π) όταν με το καλό κλείσεις τα εισιτήρια?

Δημοσ.

Σήμερα μου ήρθε με newsletter από τη KLM: New York €494, San Francisco €517 τελική τιμή με φόρους πήγαινε-έλα.

Με τη κρίση που έχουν οι αεροπορικές είναι πειρασμός... να υπήρχε και χρόνος.

Δημοσ.

Σήμερα μου ήρθε με newsletter από τη KLM: New York €494, San Francisco €517 τελική τιμή με φόρους πήγαινε-έλα.

Με τη κρίση που έχουν οι αεροπορικές είναι πειρασμός... να υπήρχε και χρόνος.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...