darksoho33 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2009 σκεφτομαι να κανω ενα υπερατλαντικο ταξιδι στην αμερικη αλλα επειδη ειναι η πρωτη φορα δεν ξερω πως να ξεκινησω να ψαχνομαι. ενδιαφερομαι να παω καπου που να εχει αρκετα πραγματα - αξιοθεατα. να υπαρχει αφθονια σε ηλεκτρικα ειδη. να δω καποιον αγωνα nba. αν εχει παει καποιος ή εχει καποια εμπειρια καλοδεχουμενη
DarkOrion Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2009 Λοιπόν, άν ήμουν στην θέση σου θα επισκεπτόμουν τις μεγάλες πόλεις: Νέα Υόρκη, Λος Άντζελες, Σαν Φρανσίσκο, Λας Βέγγας, Mαιάμι, Βοστώνη, Σικάγο κ.λ.π. Επειδή βέβαια κάτι τέτοιο είναι χρονοβόρο και πάρα πολύ ακριβό, υποθέτω θα πας στην Νέα Υόρκη. Μπορείς λοιπόν να επισκεφτείς τα κοντινά σχετικά μέρη: Βοστώνη, Φιλαδέλφεια, New Jersey, Detroit άμα θες (δεν είναι και ό,τι καλυτερο). Όταν λέω κοντινά όμως, μην φανταστείς παίρνεις το τραίνο και σε μία ώρα έχεις φτάσει... Πιστεύω πάντως πως ειδικά στην Νέα Υόρκη θα τα βρείς όλα αυτά που ψάχνεις..
MiltoZ Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2009 1. New York ή 2. LA - San Francisco - Las Vegas
SCORPIO777 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2009 απο μενα miami.πολυ ωραιο κλιμα,και ωραια ζωη.
darksoho33 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2009 απο οτι βλεπω τελικα θα δω new york knicks. τωρα θα κοιταξω να δω για πακετακια ταξιδιωτικα κλπ.
FilipposMD Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2009 Δεν ξέρω για πότε το προγραμματίζεις, αλλά είναι πιθανό να δυσκολευτείς αρκετά για να βρεις εισιτήρια Κnicks σε μη εξωφρενικές τιμές. Νέα Υόρκη εννοείται.
firewalker Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2009 Μην πας στην Αμερική. Υπάρχει κίνδυνος τρομοκρατικών επιθέσεων.
Snolly Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2009 Λοιπόν. Αν είναι να πας 1 φορά Αμερική και σε 1 πόλη η επιλογή είναι 1. Νέα Υόρκη. Το Los Angeles δεν αξίζει τον κόπο αν δεν έχεις άκρες για πρόσβαση σε πάρτυ, events και γενικά dolce vita. Είναι μια αχανής πόλη χωρίς κέντρο και δεν έχει και τίποτα το φοβερό να δεις. Από πάρτυ κόλπα και μ..νιά θέλει κονέ. Πριν τους τυφώνες έλεγε πολύ και η Νέα Ορλεάνη. Τώρα είναι ρημαδιό. Το Vegas είναι Sin City αλλά θες πολλά λεφτά για να κάνεις τα αντίστοιχα κόλπα. Η πόλη δυτικά που είναι πανέμορφη δηλαδή επιλογή νο 2 μετά τη Νέα Υόρκη είναι το Σαν Φρανσίσκο. Αυτά τα λέω από προσωπική εμπειρία δεν είναι επειδή έτσι έχω ακούσει και απλά το μεταφέρω. Σαν την αίσθηση του να φτάνεις στο Μανχάταν και να το βλέπεις από κάποια γέφυρα και μετά να περπατάς στους δρόμους της πρωτεύουσας του δυτικού πολιτισμού δεν υπάρχει.
DarkOrion Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2009 Φίλε, θα σου ήταν εύκολο να μας πείς και πόσο περίπου κόστισε το πακέτο (αεροπορικά, διαμονή, διανυκτερεύσεις, πόλεις κ.λ.π) όταν με το καλό κλείσεις τα εισιτήρια?
Hik Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2009 Σήμερα μου ήρθε με newsletter από τη KLM: New York €494, San Francisco €517 τελική τιμή με φόρους πήγαινε-έλα. Με τη κρίση που έχουν οι αεροπορικές είναι πειρασμός... να υπήρχε και χρόνος.
Hik Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2009 Σήμερα μου ήρθε με newsletter από τη KLM: New York €494, San Francisco €517 τελική τιμή με φόρους πήγαινε-έλα. Με τη κρίση που έχουν οι αεροπορικές είναι πειρασμός... να υπήρχε και χρόνος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.