Προς το περιεχόμενο

Στρώσιμο ηχείων Ζ-5500 LOGITECH

apoxa2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Δλδ δεν θα κανω δουλεια??

Τσάμπα κόπος κατά τη γνώμη μου.Με καθημερινή χρήση θα κάνεις την ίδια δουλειά.Άσε που το στρώσιμο είναι για high-end ηχεία,δηλαδή καμία σχέση με τα z-5500 (χωρίς να θέλω να τα υποτιμήσω,είναι εξαιρετικά ηχεία).

Θελει δυνατα να παιζει η σιγα τελικα για να στρωσουν?Απλα οταν ειμαι σπιτι δεν το εχω σε σταθερες εντασεις το ανεβαζω δυνατα μετα το κατεβαζω και ειπα να το αφησω ετσι να παιξει ωστε να στρωσουν οι μεβρανες..

Νομίζω πως για να στρώσει ένα ηχείο πρέπει να παίξει κάποιες ώρες σε μεγάλη ένταση και να αναπαράγει μεγάλο εύρος συχνοτήτων.

• Απαντ. 78
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Δλδ δεν θα κανω δουλεια??

Τσάμπα κόπος κατά τη γνώμη μου.Με καθημερινή χρήση θα κάνεις την ίδια δουλειά.Άσε που το στρώσιμο είναι για high-end ηχεία,δηλαδή καμία σχέση με τα z-5500 (χωρίς να θέλω να τα υποτιμήσω,είναι εξαιρετικά ηχεία).

Θελει δυνατα να παιζει η σιγα τελικα για να στρωσουν?Απλα οταν ειμαι σπιτι δεν το εχω σε σταθερες εντασεις το ανεβαζω δυνατα μετα το κατεβαζω και ειπα να το αφησω ετσι να παιξει ωστε να στρωσουν οι μεβρανες..

Νομίζω πως για να στρώσει ένα ηχείο πρέπει να παίξει κάποιες ώρες σε μεγάλη ένταση και να αναπαράγει μεγάλο εύρος συχνοτήτων.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Το στρωσιμο αφορα την αναρτηση του μπασου και εχει να κανει με την πιστοτητα του ηχου....... τιποτα αλλο. Ενα ηχειο στρωνεται σχεδον για παντα και το καταλαβαινεις με την αυξηση των χαμηλων συχνοτητων

Δημοσ.

Opel με 199! Απιστευτη τιμή!

Τα είχα πάρει απο το Πλαίσιο 249 και ήμουν ενθοθσιασμένος θυμάμαι!

μπράβο τους πάντως. Οποιος δεν έχει και θέλει ηχεία είναι MEGA ευκαιρία

Δημοσ.
Ποπο,τώρα είδα κι εγώ την τιμή!Κατά πόσο όμως είναι αξιόπιστο το online κατάστημα του multirama?

Το χέρι μου στην φωτιά δεν το βάζω για κανέναν φίλε! Αλλά απλά θα σου πω οτι εχω κάνει πάνω απο 30 παραγγελίες και απαρνήθικα το Πλαίσιο μετα απο τις απανωτές πατάτες που μου έκανε, όλες μου έχουν έρθει χωρίς κανένα πρόβλημα. Τωρα φυσικά μιλάμε για εταιρία ΤΟΡ 3 και όχι για κανένα μαγαζάκι, οπότε σε βρίσκω λίγο υπερβολικό σε αυτό που είπες. :-D

Δημοσ.

Δεν ξέρω.Τα multirama δεν τα έχω καθόλου σε εκτίμηση.Μου φαίνεται πως έχει λίγο οργάνωση "μπάχαλο".:rolleyes:Αφήστε που οι τιμές τους και η ποικιλία που έχουν στα προϊόντα τους είναι χάλια.Τέλος πάντων,επειδή έχω βάλι στο μάτι τα συγκεκριμένα ηχεία (έχω και τα z-2300 και απλά δεν παίζονται) και επειδή δεν τα βλέπω σε κάποιο άλλο "μεγάλο" μαγαζί (μήπως ετοιμάζεται η logitech να βγάλει τον διάδοχό τους?),μάλλον θα τα τσιμπίσω.

kingofgreece,πόσες μέρες κάνουν να στείλουν μια παραγγελία σου?

Δημοσ.
Δεν ξέρω.Τα multirama δεν τα έχω καθόλου σε εκτίμηση.Μου φαίνεται πως έχει λίγο οργάνωση "μπάχαλο".:rolleyes:Αφήστε που οι τιμές τους και η ποικιλία που έχουν στα προϊόντα τους είναι χάλια.Τέλος πάντων,επειδή έχω βάλι στο μάτι τα συγκεκριμένα ηχεία (έχω και τα z-2300 και απλά δεν παίζονται) και επειδή δεν τα βλέπω σε κάποιο άλλο "μεγάλο" μαγαζί (μήπως ετοιμάζεται η logitech να βγάλει τον διάδοχό τους?),μάλλον θα τα τσιμπίσω.

kingofgreece,πόσες μέρες κάνουν να στείλουν μια παραγγελία σου?

24 ώρες αδερφέ όπως όλοι...(οι μεγάλοι) με ACS ή Γενική (νομίζω διαλέγεις!)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...