kousman Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2009 λοιπον ειχα κατεβασει το photoshop πριν καιρο και τωρα μετα απο scan βρηκε ιο trojan horse στο setup του photoshop ....δυστυχως εκανα την βλακια να τον σβησω με το avg τελειως....μετα πηγα στην προσθαφαιρεση προγραμμμτων και του εκανα επεγκατασταση αλλα αυτο δεν βγηκε απο το pc ...το προγραμμα ανοιγει κανονικα αλλα δεν μπορω να το βγαλω...εβαλα προγραμματα οπως tune up και κατι αλλα παρομοια για να το βγαλω αλλα τιποτα...τι να κανω???βοηθεια....
kousman Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2009 λοιπον ειχα κατεβασει το photoshop πριν καιρο και τωρα μετα απο scan βρηκε ιο trojan horse στο setup του photoshop ....δυστυχως εκανα την βλακια να τον σβησω με το avg τελειως....μετα πηγα στην προσθαφαιρεση προγραμμμτων και του εκανα επεγκατασταση αλλα αυτο δεν βγηκε απο το pc ...το προγραμμα ανοιγει κανονικα αλλα δεν μπορω να το βγαλω...εβαλα προγραμματα οπως tune up και κατι αλλα παρομοια για να το βγαλω αλλα τιποτα...τι να κανω???βοηθεια....
kiriga81 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2009 Δοκίμασε το Iolo System Mechanic. Πολύ καλό πρόγραμμα.
kiriga81 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2009 Δοκίμασε το Iolo System Mechanic. Πολύ καλό πρόγραμμα.
1nsom-n1k Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2009 δοκίμασε με revo unistaller και ccleaner μήπως το βλέπουν αυτά
1nsom-n1k Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2009 δοκίμασε με revo unistaller και ccleaner μήπως το βλέπουν αυτά
kousman Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2009 to revo unistaller δεν το βλεπει το προγραμμα ...τωρα με αυτο το system mechanik δεν βρισκω πως κανω απεγκατασταση προγραμματων...μηπως δεν ειναι για αυτη την δουλεια???
kousman Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2009 to revo unistaller δεν το βλεπει το προγραμμα ...τωρα με αυτο το system mechanik δεν βρισκω πως κανω απεγκατασταση προγραμματων...μηπως δεν ειναι για αυτη την δουλεια???
LuxJaja Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2009 βάλε το ccleaner και απλά πήγαινε στα προγράμματα και σβήσε τη θέση του registry. μετά κάνε delete το πρόγραμμα manually και τρέξε την επιλογή του ccleaner για registry clean, και θα είσαι εντάξει.
LuxJaja Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2009 βάλε το ccleaner και απλά πήγαινε στα προγράμματα και σβήσε τη θέση του registry. μετά κάνε delete το πρόγραμμα manually και τρέξε την επιλογή του ccleaner για registry clean, και θα είσαι εντάξει.
G-kolt Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2009 Εγω εδω και καιρο χρησιμοποιω το Your Unistaller και μου διαγραφει ολα τα προγγραμματα
G-kolt Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2009 Εγω εδω και καιρο χρησιμοποιω το Your Unistaller και μου διαγραφει ολα τα προγγραμματα
kousman Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2009 βάλε το ccleaner και απλά πήγαινε στα προγράμματα και σβήσε τη θέση του registry. μετά κάνε delete το πρόγραμμα manually και τρέξε την επιλογή του ccleaner για registry clean, και θα είσαι εντάξει. μηπως μπορεις LuxJaja να μου πεις λιγο πιο αναλυτικα τι να κανω γιατι δεν εχω ξανααντιμετωπισει το ιδιο προβλημα και δεν ξερω τι να κανω...το ψαχνω τοσες μερες και τιποτα...το προγραμμα δεν μου το εμφανιζει σε κανενα προγραμμα που αφαιρει προγραμματα..ουτε στην προσθαφαιρεση προγραμματων...και το προγραμμα λειτουργει κανονικα...
jamespr Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2009 Δοκίμασες να κάνεις απεγκατάσταση από ασφαλή λειτουργία;;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.