Προς το περιεχόμενο

youtube upload πανω απο 10 λεπτα

Street-Fighter

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα!

Εχω φταξει 2 βιντεακια και θελω να τα ανεβασω!

Το ενα ειναι 12 λεπτα και το αλλο 14 λεπτα

Το προβλημα ειναι οτι δεν με αφηνει να τα ανεβασω ανεβαίνουν κανονικά δηλαδη και μετα μου λεει αποριπτετε!

Εχω δει ομως κατι βιντεακια 45 λεπτα :confused: στο youtube καλα θα μας τρελάνουν?

Plz αν καποιος ξερει κατι ας μου πει.

Δημοσ.

Καλησπερα!

Εχω φταξει 2 βιντεακια και θελω να τα ανεβασω!

Το ενα ειναι 12 λεπτα και το αλλο 14 λεπτα

Το προβλημα ειναι οτι δεν με αφηνει να τα ανεβασω ανεβαίνουν κανονικά δηλαδη και μετα μου λεει αποριπτετε!

Εχω δει ομως κατι βιντεακια 45 λεπτα :confused: στο youtube καλα θα μας τρελάνουν?

Plz αν καποιος ξερει κατι ας μου πει.

Δημοσ.
πρεπει να εχεις director account.

Ενδιαφέρον, δεν το ήξερα.

τωρα το πως το αποκτας ειναι αγνωστο σ'εμενα.

Βρήκα αυτό όπου λέει:

Anyone can be a director on youtube. It is NOT a special account type. Nor do you have any rights that normal user's don't. To do this, just go here: http://www.youtube.com/my_profile

Then go to the bottom and in the drop-down menu for, "New Channel Type," choose Director. Don't forget to click the "Update Channel" button, too.

Thanks for your understanding.

Hope this helps,

Sam

The YouTube Team

Δημοσ.

οσον αφορα το αν εισαι director η οχι επειδη το εψαξα : πλεον δεν εχει καμια απολυτως διαφορα απο το αν θα εισαι κανονικος χρηστης για αυτο και μπορεις να το αλλαξεις και για πλακα απο τα settings του account σου. το καλυτερο που θα μπορουσες να κανεις ειναι να χωρισεις τα video σου σε parts η να τα ανεβασεις στο google video (που δεν λεει κ πολυ κατ' εμε) . παλαιοτερα αν καποιος ηταν director ειχε οντως δυνατοτητα να ανεβασει βιντεο πανω απο 10 λεπτα αλλα επειδη το εκμεταλλευτηκαν πολλοι και αρχισαν να ανεβαζουν ταινιες αυτο το σταματησε το ιδιο το Youtube. οσο για αυτους που βλεπεις να ανεβαζουν βιντεο πανω απο 10 λεπτα κ να ειναι κανονικοι ειτε πληρωνουνε ειτε εχουνε γινει promoted (δεν ειμαι ομως και απολυτα σιγουρος για τα 2 τελευταια που λεω) .

η χρυση τομη :

χωριστε τα βιντεακια σας με Windows Movie Maker (εγω χρησιμοποιω το vegas γιατι ειναι πιο επαγγελματικο κ χρειαζομαι παραπανω λειτουργιες για βιντεο π φτιαχνω). α και μη ξεχνατε : αν το βιντεο ειναι 10.59 λεπτα το παιρνει (σε φαση 10.59 λεπτων βιντεο μου το ανεβασε ωσ εντεκάρι.)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...