Γιάννης Platano Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2009 Μην τα λές έτσι και μου φύγει κανας πόντος απ' την τρομάρα. Καλα...Καλα...Δεν ξαναμιλαω !!!!
Γιάννης Platano Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2009 Λοιπον...Οπως το περιμενα με πηρε τηλ σημερα ο Διοικητης τηλεφωνο. Οχι οι εξηγησεις που μου εδωσε για λογαριασμο της τροχονομισσας δεν ηταν αληθοφανεις...Το οτι "εκ παραδρομης" επειδη υπηρχε ταχα γερανος και για αλλο οχημα διπλα μου που ειχε τα σημαδια που ελεγε το σημειωμα και γραφτηκαν και για το δικο μου ειναι εμφανεστατα κακη δικαιολογια. Του το ειπα και εμμεσως πλην σαφως το παραδεχτηκε και μου ειπε οτι συνεχεια δινουν οδηγιες στα νεα παιδια αλλα καποιες φορες παρατηρουνται τετοια φαινομενα...Δεν ξερω αν ειναι αληθεια αλλα και ετσι να ειναι υπαρχουν υπευθυνοι. Βρεθηκα σε δυσκολη πραγματικα θεση... Μπορω να το "τραβηξω" αλλα δεν εχω ξεπερασει φαινεται ακομα τα ταμπου οτι καποιος θα τιμωρηθει εστω και δικαια εξ ατιας μου εστω και αν πρεπει....Που θα παει...Θα το ξεπερασουμε κι αυτο !!! Και μονο οτι με πηρε ο Διοικητης τηλεφωνο ειναι μια μικρη εστω παρηγορια...Ισως ειναι μια αρχη για κατι καλυτερο !!! Αυτα !!!!
vision Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2009 με ένα κατοσταρικάκι την έβγαλες καθαρή; καλά είναι. εγώ νόμιζα σε ξυρίζουν αν στο πάρει γερανός.
kage Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2009 to 100e τελικα το δωσες ή χαριστηκε? to saturn παντως εχει 2-3 υπογεια παρκινγκ free.. αν τα ιδιωτικα ειχαν νορμαλ τιμες,δεν θα παρκαραν ολοι στα πεζοδρομια...
Γιάννης Platano Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 to 100e τελικα το δωσες ή χαριστηκε? Τωρα ειδα το post. Τα πληρωσα κανονικοτατα.
vagpap Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2009 Τετοι εψαχνα εκει κοντα στο saturn αλλα δεν εβρισκα...Επειδη πηγαινω τακτικα εκει ξερει καποιος καποιο parking πισω απο το saturn ή καπου εκει κοντα ??? Πληροφοριακά, στην περιοχή χώρος στάθμευσης υπάρχει σχετικά κοντά. Στο τέρμα της Δοϊράνης βρίσκονται οι εγκαταστάσεις του παλιού ιππόδρομου, χώρος που έχει ελεύθερο πάρκινγκ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.