mits@kos Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Εμένα πάντως ο Ε8400 tray μου ήρθε σε μια λεπτή πλαστική συσκευασία (σαν αυτές που έχουν τα USB flash drives) με τα logos των Intel και Πλαισίου, απλά δεν είχε τπτ άλλο μέσα. Και πάνω στη συσκευασία έγραφε πως έχει 3 χρόνια εγγύηση Πλαισίου (καλύτερη φάση, ότι και να πάθει, τον πας εκεί και σου κόβουν πιστωτικό επιτόπου...).
p_under Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 το θεμα ειναι οτι ειμαι σπαρτη κ δεν εχει πλαισιο..πρεπει να τον στειλω με κουριερ..αλλα αφου εχει 3 χρονια οκ,τωρα θα τον βαλω κ αν μου κανει νερα θα παει ταξιδακι ο 5200..
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Moderators Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Oι Tray σημερα εχουν 1 ετος. (και σε μενα σε πλαστικη θηκη ηταν).
mech5107 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Εμένα μου έχει έρθει tray cpu και σε φάκελο και σε πλαστική θήκη... Καμιά διαφορά στην ουσία...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Oι Tray σημερα εχουν 1 ετος. όχι αν είναι από Πλαίσιο
p_under Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2009 παιδια ο δικος μου ειχε κ ενα αυτοκολλητο του πλαισου που ελεγε τα χαρακτηριστικα του..κ μολις το εβγαλα ειχε μια γραντζουνια!Τα πηρα λιγο εκεινη την στιγμη αλλα λεω δεν *αμιεται ας τον βαλω κ αν παιζει δεν πειραζει...Ελα ομως που το pc αρνειταιι να ανοιξει!!τωρα ταπηρα για τα καλα.ηθελε να τους τα χωσω αλλα ειναι κλειστοι.Ακου εκει σε φακελο κ με γρατζουνια κ δεν παιζει πολλα ειναι.Θα τους πω να πληρωσουν κ το κουριερ για την μεταφορα.
GIANNIS400 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2009 παιδια ο δικος μου ειχε κ ενα αυτοκολλητο του πλαισου που ελεγε τα χαρακτηριστικα του..κ μολις το εβγαλα ειχε μια γραντζουνια!Τα πηρα λιγο εκεινη την στιγμη αλλα λεω δεν *αμιεται ας τον βαλω κ αν παιζει δεν πειραζει...Ελα ομως που το pc αρνειταιι να ανοιξει!!τωρα ταπηρα για τα καλα.ηθελε να τους τα χωσω αλλα ειναι κλειστοι.Ακου εκει σε φακελο κ με γρατζουνια κ δεν παιζει πολλα ειναι.Θα τους πω να πληρωσουν κ το κουριερ για την μεταφορα. kai box να το παρεις φιλαρακι δε σημαινει οτι δεν μπορουν να σου πασσαρουν μεταχειρισμενο,αλλα πιστευω ποιο δυσκολα θα πεσεις σε μεταχειρισμενο σε box συσκευασια. Αν εχεις δει τις συσκευασιες box δεν ειναι και οτι απαραβιαστο ! εγω εχω ανοιξει βοχ συσκευασια ανετα εχω βγαλει τον επεξεργαστη και τον εχω βαλει παλι μεσα πολυ ευκολα χωρις να χαλασει τιποτα απο την συσκευασια. ΒΟΧ συσκευασια πλαστικη οχι χαρτινο κουτι
phanispal Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2009 Καταστρέφεται το αυτοκόλλητο της Intel, δεν είναι έτσι απλό...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2009 Τα πηρα λιγο εκεινη την στιγμη αλλα λεω δεν *αμιεται ας τον βαλω κ αν παιζει δεν πειραζει...Ελα ομως που το pc αρνειταιι να ανοιξει!!τωρα ταπηρα για τα καλα. μάλλον θα θέλει bios update η μητρική...
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2009 Moderators Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2009 όχι αν είναι από Πλαίσιο Πλακα κανεις!!? Μ αρεσει που τον πηρα απο Πλαισιο
Super Moderators Thresh Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2009 Πλακα κανεις!!?Μ αρεσει που τον πηρα απο http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=1057405&page=2&category=69977713&catalog=20 γιατί να κάνω? αφού έχει το bannerάκι 3 έτη εγγύηση Πλαίσιο
pabou13 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2009 Καταστρέφεται το αυτοκόλλητο της Intel, δεν είναι έτσι απλό... Θα συμφωνησω απολυτα, εαν ανοιξεις την συσκευασια μετα φενεται οτι εχει σκιστει το αυτοκολλητο (και οχι μονο) http://www.techarp.com/showarticle.aspx?artno=527&pgno=2
p_under Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2009 ρε tresh γιατι bios update αφου δουλευει με εναν τετραπυρηνο κομπλε εδω κ 2 χρονια..εχω την gigabyte 946 gmx-s2. λες να θελει ? -----Προστέθηκε 31/1/2009 στις 06 : 39 : 05----- bios update μς αλλη μεθοδο εκτος απο δισκετα δεν γινεται?
EliasKir Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2009 Αν ο τετραπυρηνος ηταν ο Q6600... Βασικα με τα καινουρια bios υποστηριζονται καινουριοι επεξεργαστες, ετσι παει το πραμα (sic).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.