Προς το περιεχόμενο

πώς μπορώ να κάνω να μοιάζουν τα windows μετα linux ?

nickarmy

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

θα ήθελα κυριος αυτά τα εφέ που έχουν

τα αναδυομενα παράθυρα τους κύβους κτλ

επίσης άν τελικά μπορέσω και την κάνω την αλλαγή με ένα σημειο επαναφοράς θα γύριζα στην κλασσική όψη των wind ( μην με φεωρήσετε προδότη)

-----Προστέθηκε 30/1/2009 στις 02 : 21 : 15-----

επίσης γίνετε να τρέχω linux μέσο χπ (καπου το άκουσα)

και αν ναι πώς

Δημοσ.

Το Compiz Fusion ("τα εφφε") δεν υπαρχει για Windows. Υπαρχουν καποια προγραμματα που μιμουνται μερικα απο τα εφφε του (πχ κυβος) αλλα δεν ειναι το ιδιο πληρες με το Compiz.

Τι να σου πω, αν θες Linux βαζεις Linux. Δεν κανεις τα Windows να μοιαζουν με Linux, ουτε το αναποδο.

Δημοσ.

μάλλον έπρεπε να ποστάρω το θέμα στα παλικάρια απο πλευράς linux xexe

-----Προστέθηκε 30/1/2009 στις 02 : 49 : 51-----

το αναποδο το διαπιστωσα με άσχημο τρόπο ...

linux έβαλα αλλά είναι δυσκολούτσικα(πολύ) για τον αρχάριο

Δημοσ.

προσαρμόζομαι εύκολα

στο τέλος δεν θα ξέρω σε ποιο λειτουργικό να προτωμπένω ....

πάντος με linux δεν φοβάμε τπτ με θέμα βλαβών

Δημοσ.

Τι να σου πω, αν θες Linux βαζεις Linux. Δεν κανεις τα Windows να μοιαζουν με Linux, ουτε το αναποδο.

Συμφωνω με τον ''Αδμιν'' εφοσων τα θελεις και τα δυο κανε μια εγκατασταση dual boot

να τελειωνει η φασαρια εγω ετσι τα εχω και ειμαι ικανποιημενος ;)

Δημοσ.
linux έβαλα αλλά είναι δυσκολούτσικα(πολύ) για τον αρχάριο

Στην αρχη θα τα βρεις δυσκολα διοτι δεν μοιαζουν με τα win.. Αλλα οταν τα μαθεις και καταλαβεις την φιλοσοφια τους τοτε δεν θα εχεις κανενα απολυτως προβλημα. Υπομονη χρειαζεται μονο;). Καθε αρχη και δυσκολη!

Δημοσ.

Στερέωσε καλά την οθόνη στο γραφείο και ρίξε της μια σφαλιάρα δυνατή να αρχίσει να γυρίζει γύρω γύρω. Άμα τις δώσεις διαδοχικές σφαλιάρες θα γυρίζει πιο γρήγορα. Για να σταματήσει πάτα ctrl + κράτα την οθόνη. Για το εφέ της φωτιάς χρησιμοποίησε αναπτήρα.

Αυτά τα εφέ δεν έχουν παντελώς καμιά χρησιμότητα και καλά κάνουν που δεν υπάρχουν για windows. Εμείς είμαστε σοβαροί άνθρωποι :P

Δημοσ.

Συμφωνώ οτι ίσως ο κύβος και άλλα εφέ όπως το firepaint προφανώς δεν έχουν καμιά χρησιμότητα. Αλλά το compz fusion περιλαμβάνει κι άλλα πράγματα όπως διαχείριση παραθύρων, και ίσως κάποια να είναι αρκετά χρήσιμα. Πχ το group n tag, το οποίο εκτός απο όμορφο είναι και "οργανωτικό" για μερικούς που το έχουν συνηθίσει. και εδώ που τα λέμε, σίγουρα μερικοί έχουν μάθει να δουλεύουν σε πολλαπλές εικονικές επιφάνειες εργασίας, οπότε γιατί να μην βάλουν να είναι και σαν κύβος όταν μεταβαίνουν απο τη μια στην άλλη (δεν μιλάω δηλαδή για να παίζει τρεις την ώρα με το ποντίκι για να βλέπω τον κύβο).

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...