underdawg Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2009 Εχω ενα fujitsu siemens A1667G AMD Athlon 64 3700+ 2 X 512 RAM 80GB PATA LCD 15,4"WXGA crystal view ATI MOBILITY RADEON X700 ειχε πεσει νερο στο πληκτρολογιο κ απο τοτε περιπου 10 κουμπια οταν τα πατας ειναι σαν να πατας κ το διπλα μαζι.πχ παταω Ο και μου βγαζει ΟΠ κ κατι τετοια.μονο αυτο ειναι το προβλημα τελοσπαντων το πηγα στην αντιπροσωπεια κ μου λενε 65ευρω!! μονο κ μονο για να σου πουμε ποιο ειναι το προβλημα (αν ειναι στο πληκτρολογιο ή αν εχει παει νερο κ στη μητρικη).κ μετα αναλογως τη ζημια βλεπυμε.τους ειπα δεν γ*****ε κ εφυγα Ομωε επειδη καθεται τοσο καιρο κ εχω παρει αλλο θελω να το πουλησω.ποσο πιστευετε ειναι μια λογικη τιμη γιατι ειμαι κ ψιλοασχετος.. πσ η μπαταρια ειναι εντελως αχρησιμοποιητη κ η εξωτερικη κατασταση του λαπτοπ ειναι 9/10
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2009 Moderators Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2009 Ειναι πολυ σοβαρο και σπαστικο προβλημα! Ανοιξε και καθαρισε το πληκτρολογιο λεω εγω.
clevercitizen Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2009 Βάλε του ένα usb πληκτρολόγιο και κάντο desktop. Πέτα το σε κάνα γραφείο του σπιτιού, κάντο κατεβαστήρι, σύνδεσέ το με την τηλεόραση/hi-fi και βλέπε ταινίες/παιχνίδια/μουσική. Ακόμη και με το κινητό μπορείς να το ελέγχεις(αν και νομίζω έχει ασύρματο χειριστήριο). Τέλος , αν δεν ισχύει η εγγύηση του πια, συμφωνώ με το georgeman. Άνοιξέ το και καθάρισε το πληκτρολόγιο. Άν δεν είσαι εξοικειωμένος, δεν πειράζει, ψάξε λίγο, διάβασε,google it!. Αν δεν κάψεις δε μαθαίνεις(και επίσης αν δεν καείς....). Εγώ για να μάθω απο PC έχω χαλάσει 2 μητρικές(msi), 1 CPU(athlon xp 3000+) Και μια κάρτα γραφικών(ati 9600 ήταν νομίζω...)Για να μην αναφέρω πόσα περιφερειακά έχω ξεπαστρέψει...
underdawg Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2009 Εβαλα να το στεγνωσω με πιστολακια κτλ δεν εγινε τπτ..τωρα να το ανοιξω δεν ξερω ρε μαγκες πιο πολυ θα το χαλασω. Αλλες χρησεις δεν εχω για το σθγεκριμενο..ουτε κατβαζω πολυ ουτε ταινιεσ βλεπω σε λαπτοπ.εχω ενα msi wind τωρα μαινω ιντενετ κ δν χρειαζομαι τπτ αλλο. Αμα το βαλω 100ε αγγελια λετε ειναι νορμαλ τιμη?
HellasVagabond Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2009 Αν δεν μαθεις ποσο κανει η επισκευη μην το βαλεις αγγελια, κριμα ειναι να το δωσεις 100ε και να θελει αλλα 200ε για επισκευη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.