Προς το περιεχόμενο

Πρόγραμμα που αλλάζει τον τρόπο που μας βλέπουν στην Web Camera

analwsimos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ξέρω... για δύσκολους λύτες

...μια που έψαξα στο internet και δεν βρήκα κάτι σχετικό...λολ...εδώ μας θέλω

Έχω παρατηρήσει πως αρκετοί άνθρωποι φαίνονται διαφορετικοί κατά την χρήση web cam. Υπάρχει άραγε κάποιο software πρόγραμμα το οποίο μας δείχνει πιο...''μακρόστενους'' στην web camera??(και άρα πιο αδύνατους μια που το σκίστήκαμε να τρώμε στις γιορτές):lol::lol::lol::lol:

κοινώς ... υπάρχει ''κάτι'' που να μπορεί να αλλάξει το aspect ratio στο επιθυμητό?

αλλάζει άραγε ο τρόπος απο web camera σε web camera?

:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

insomniacs HELP...ξέρει κάποιος κάτι σχετικό?

kye_look1320.jpg

Δημοσ.

Εγώ αυτό που είχα δει σ' ένα φίλο είναι ν' αναγνωρίζει το πρόσωπο και να του βάζει μια ψεύτικη φάτσα ή μια φάτσα από cartoon και να δείχνει ότι μιλάει αυτή η ψεύτικη φάτσα....

Τώρα αν υπήρχε κάτι καλό και να το κάνει τόσο απλά και ωραία, θα έχαναν πολλοί την δουλειά τους στο Hollywood!

Δημοσ.
Εγώ αυτό που είχα δει σ' ένα φίλο είναι ν' αναγνωρίζει το πρόσωπο και να του βάζει μια ψεύτικη φάτσα ή μια φάτσα από cartoon και να δείχνει ότι μιλάει αυτή η ψεύτικη φάτσα....

Τώρα αν υπήρχε κάτι καλό και να το κάνει τόσο απλά και ωραία, θα έχαναν πολλοί την δουλειά τους στο Hollywood!

Τι λες; Την Σεμίνα Διγενή δεν την θυμάσαι; Πιο αδύνατη και από την Τάμτα έβγαινε στην οθόνη; :lol::lol::lol: (τους φάγαμε του hollywoodιανούς)

Αυτό το πρόγραμμα που αναφέρεις το έχω δει κι εγώ, είναι το WebCamMax και έχει πολύ φάση.

effect.jpg

Επίσης, έχει και λειτουργία Virtual Webcam (στην ίδια σελίδα) που σου επιτρέπει να εμφανίζεις έτοιμα βίντεο αντί για την εικόνα της webcam.

Τέλος, δωρεάν (έτσι λέει) είναι στην ίδια κατηγορία το ManyCam.

Δημοσ.

Γίνεται αλλα ειναι μέσω software που παρέχεται μαζί με την web-camera ή το laptop που την έχει ενσωματομένη και δεν γνωρίζω αν λειτουργεί και με άλλα μοντέλα κάμερας.

ΥΓ Δοκίμασε και αυτό που λέει ο απο πάνω :)

Δημοσ.

Ξέρω... για δύσκολους λύτες

...μια που έψαξα στο internet και δεν βρήκα κάτι σχετικό...λολ...εδώ μας θέλω

Έχω παρατηρήσει πως αρκετοί άνθρωποι φαίνονται διαφορετικοί κατά την χρήση web cam. Υπάρχει άραγε κάποιο software πρόγραμμα το οποίο μας δείχνει πιο...''μακρόστενους'' στην web camera??(και άρα πιο αδύνατους μια που το σκίστήκαμε να τρώμε στις γιορτές):lol::lol::lol::lol:

κοινώς ... υπάρχει ''κάτι'' που να μπορεί να αλλάξει το aspect ratio στο επιθυμητό?

αλλάζει άραγε ο τρόπος απο web camera σε web camera?

:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

insomniacs HELP...ξέρει κάποιος κάτι σχετικό?

kye_look1320.jpg

χωρις να εχω ψαχτει στο θεμα των καμερων και πολυ σε παραπεμπω στο Cyberlink YouCam. τυχαια σε συνομιλια στο Skype επαιξα λιγο με την καμερα και υπαρχει η δυνατοτητα να αλλαξεις το τι θα βλεπει ο αλλος και με πολλες επιλογες ακριβως οπως θα το εκανες με το προγραμματακι αυτο στην περιπτωση που το τρεχες μονος σου.(ανοιγει ειδικο παραθυρο κ εχει μια πληθωρα απο εφφετζιες). βεβαια σε μενα laggare λιγο απο οτι μου ειπανε αυτοι με τους οποιους συνομιλουσα αλλα νταξ :P

Δημοσ.

καλά παίδες φχαριστώ τα μάλα..πάω να δώ τι ακριβώς παίζει με όλα αυτά που μου είπατε...όντως αυτή η κάμερα της σεμίνας είναι όλα τα λεφτά λολ

-----Προστέθηκε 2/2/2009 στις 01 : 36 : 25-----

στη logitech υπαρχει σιγουρα.τιποτα αλλο δεν ξερω .δεν το εχω ψαξει.

χμμμ..δηλαδή υπάρχει standard αυτό το feature? το software παρέχεται μαζί με την camera?σε ποιο μοντέλο logitech?

Δημοσ.

Εννοεί ότι πάει μαζί με τους Driver που κατεβάζεις ή με το cd της εγκατάστασης!!!Εάν πας στις ρυθμίσεις της webcam δεν έχει επιλογή που να αλλάζεις την φάτσα σου(μην πάρεις στραβά την λέξη φάτσα αλλά έτσι μου ήρθε:-))???

Δημοσ.
Εννοεί ότι πάει μαζί με τους Driver που κατεβάζεις ή με το cd της εγκατάστασης!!!Εάν πας στις ρυθμίσεις της webcam δεν έχει επιλογή που να αλλάζεις την φάτσα σου(μην πάρεις στραβά την λέξη φάτσα αλλά έτσι μου ήρθε:-))???

...όχι εντάξει με την φάτσα έχω δει πως γίνεται με τα προγραμματάκια λολ..

απλά ψάχνω μια camera ή ένα software που απλά να τα δείχνει πιο.....μακρόστενα...κοινώς να αλλάζει το aspect ratio όσο πιο..μακρόστενα (λολ) γίνεται...όπως σεμίνα :lol::lol::lol:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...