poulinos Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Τι εγινε παιδια? Πως πατε? Εδω Ηλιουπολη εβρεξε και γ*μιεται ο Διας! :@ Συγχρονισμος στα 11 mbps και snr 13.5! Ετσι ξαφνικα!! εφοσον εχεις 13,5 margin κανει σκαμπανεβασματα η γραμμη μαλλον λογω τον πολυ καλα μονομενων καλωδιων κτλ που σε καθε βροχη χαλανε 500 καλωδια του οτε.τα υπολοιπα με Pm
Luxx Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Εχθες τα μεσανυχτα δεν ειχα ιντερνετ. Ελεγε "NO ATM ACTIVITY" και "CONCENTRATOR NOT REACHABLE". Μου το εχει κανει και παλαιοτερα. Γιατι;
SPANK Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Ξαφνικά έπεσε και ήρθε το internet πάλι η έκανες κανα reset στο router και μπήκε μετα κανονικά ?
Luxx Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Ξαφνικα. Περιμενα 1 ωρα, εκανα μερικα reset, αλλα τιποτα. Μετα επεσα για υπνο και το πρωι που ξυπνησα μπηκε.
SPANK Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Το πιο πιθανό ειναι να υπήρχε πρόβλημα απο τον provider αφου έφτιαξε μόνο του
poulinos Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Εχθες τα μεσανυχτα δεν ειχα ιντερνετ. Ελεγε "NO ATM ACTIVITY" και "CONCENTRATOR NOT REACHABLE". Μου το εχει κανει και παλαιοτερα. Γιατι; απο κολλημενο Port απο κολλημενη καρτα απο γενικοτερο προβλημα απο οτιδηποτε που δενσε αφηνει να παρεις Ip μπορεις να το δεις αυτο.
jimmis1974 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 μενω Πατρα , απο 15/11/11 εβαλα forthnet και συνχρονιζομαι γυρω στα 8 με 9 ,αν γνωριζει κανεις περνει τιποτα βελτιωση ? εκανα ενα προγραματακι που βρηκα το OrgMT που λεει κατι για gap στην συνδεση , το εκανα και μου εβγαλε αυτα τα αποτελεσματα . Υπαρχει προβλημα???
Luciddream Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 Τι εγινε παιδια? Πως πατε? Εδω Ηλιουπολη εβρεξε και γ*μιεται ο Διας! :@ Συγχρονισμος στα 11 mbps και snr 13.5! Ετσι ξαφνικα!! ωραία τέτοια λέγε εσύ και αύριο περιμένω να ενεργοποιηθεί η σύνδεση... τόσα χρόνια με vivodi δεν είχα το παραμικρό με χιόνια και βροχές... αν δώ με την forthnet τπτ περίεργο θα τρελαθώ
poulinos Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 ωραία τέτοια λέγε εσύ και αύριο περιμένω να ενεργοποιηθεί η σύνδεση... τόσα χρόνια με vivodi δεν είχα το παραμικρό με χιόνια και βροχές... αν δώ με την forthnet τπτ περίεργο θα τρελαθώ αν δεν εχεις προβλημα με την μια εταιρεια δεν θα εχεις κα με την αλλη.αφου το ιδιο καλωδιο θα παρεις για τον φιλο πιο πανω πολλες φορες σε καποια alcatel υπαρχει ενα gap η ισως να το πω διαφορετικο Profile???για παραπανω στελνεις email σε forthnet.γενικα μην περιμενεις να δεις παραπανω απο κανα 12 .εχεις αρκετο attenuation.
Luciddream Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 τελικά για κλάματα και η forthnet και ο ΟΤΕ... η πρώτη δεν με ενημερώνει εδώ και σχεδόν ένα μηνα οτι υπάρχει πρόβλημα με την αίτηση, ο δεύτερος μου ακυρώνει αίτηση με τα σωστά στοιχεία μου... να δώ ποιον θα πρωτοκράξω αυριο το πρωί. το αστείο ειναι οτι έχω φίλη μέσα στην forthnet σε άλλο τμήμα άσχετο με τις αιτήσεις, και είχε δει απο τότε οτι υπήρχε πρόβλημα και γιαυτό είχα πάρει τηλέφωνο στο support για να σιγουρευτώ οτι δεν θα υπάρξει καθυστέρηση, στο οποίο τηλεφώνημα βεβαιως βεβαιως μου ειπαν να μην ανησυχω δεν υπάρχει καθυστέρηση και θα γίνει η σύνδεση κανονικά... να καεί το σπίτι της καριόλας που δεν κοίταξε καν στον υπολογιστή αλλα μου είπε οτι θα γίνει κανονικά η σύνδεση και μου έστειλε και μήνυμα στο κινητό για ενεργοποίηση στις 12/12
SPANK Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Χωρίς να θέλω να δικαιολογήσω κανέναν απο τους 2 συνήθως η καθυστέρηση γίνεται απο τον οτε για διάφορα ζητήματα ομως έπρεπε και η forthnet να σε ενημερώσει
krypton Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 αφού σου έστειλε sms για ενεργοποίηση 12/12 τότε περιμένεις και αν δεν... τότε πάρε να δεις τι παίζει. η καθυστέρηση παίζει να είναι από τον οτε οπότε υπομονή
Luciddream Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 αφού σου έστειλε sms για ενεργοποίηση 12/12 τότε περιμένεις και αν δεν... τότε πάρε να δεις τι παίζει. η καθυστέρηση παίζει να είναι από τον οτε οπότε υπομονή πήρα απο το πρωί σε όλα τα τηλεφωνικά κέντρα του ΟΤΕ περιμένω ακόμα τηλέφωνο απο τον προιστάμενο .... εγώ λέω να βάλουμε στοίχημα αν θα με πάρει η όχι, ποντάρω στο όχι....
jeep13 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 εμενα με ενεργοποιησαν χθες.οι ταχυτητες θελουν καποιο χρονικο διαστημα για να στρωσουν;
SPANK Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 Όχι δεν θέλει η θα γίνει κάποιο στρώσιμο στην ταχύτητα, οτι σου δίνει το dslam ανάλογα ποσο μακριά εισαι. Τι ταχύτητες έχεις και στα ποσα κλειδώνεις ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα