Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λάθος μου !!! Altec ήθελα να γράψω !!!

Μα δεν με ενδιαφέρει το +-1 αλλά να μην κάνει διακοπές και ενώ έχει γραμμή να προσπαθεί 1-2 ώρες για επιβεβαιώσει όνομα και κωδικό. ( μήπως να κάψω το καφάο; )

α.αλλαζεις firmware στον ρουτερ.δεν παιζει σεναριο να ειναι τοσο μεγαλο προβλημα γραμης και να κανει 2 ωρες για authentication εκτος αν χανει και συγχρονισμο.

βγαλε το firmware της altec που ειναι παλιο και βαλε πιο νεο.

• Απαντ. 4,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Το τελευταίο της Draytek έχω περασμένο. Το θέμα όμως είναι ότι το κάνει τυχαία. Ή φορτίζουν οι πυκνωτές στο router μέσα και θέλουν restart να στρώσουν ή δε ξέρω τι ...

Το πρόβλημα παρουσιάστηκε τελευταία. Στην αρχή νόμιζα ότι έφταιγε η forthnet αλλά όταν τους πήρα τηλέφωνο είπαν ότι δε βλέπουν πρόβλημα.

OrbMT_20111216_215422.png

Αυτή τη στιγμή είμαι έτσι !!!! Σε λίγο θα κολλήσει και με το restart θα στρώσει. Ή θα περιμένω 1-2 ώρες για να στρώσει.

status.png

Αυτό τι είναι;

Και μετά το restart!!

OrbMT_20111216_220532.png

Δημοσ.

Βασικά υπάρχει gap στην γραμμή σου , ειναι αυτα τα κενα ανάμεσα στις μπλέ γραμμές. Δεν πέρνεις ενα τηλέφωνο να σου κάνουν ενα έλεγχο ?

Τώρα εχει φάει παλι κόλημα για πόσο αντέχει ?

Δημοσ.

το να εχεις crc errors ειναι απολυτως φυσιολογικο.δεν υπαρχει γραμμη με μηδαμινα errors εκτος αν παμε σε καμια οπτικη.ειδικα στις 24αρες που παιζουν οριακα ειναι απιθανο να μην βρεις κανανε error.gap σε infineon δεν ξερω κατα ποσο υπαρχουν.συν οτι το gap δεν θα τον επηρεαζε.η μονη δοκιμη ειναι με αλλο ρουτερ για να δουμε τι γινεται.μπορει και θεμα γραμμης

Δημοσ.

Σήμερα υπάρψουν μερικά θεματάκια με lag σε 2 online games που παίζω απο το φυσιολογικό 65ms που έχω εχουμε πάει στο 200ms αλλα ανεβοκατεβαίνει

Δημοσ.

Τα Σ/Κ γενικα ειναι πιο ανεβασμενα τα pings, γιατι πιο πολυ κοσμος καθεται σπιτι του και παιζει παιχνιδια ..

Δημοσ.

Να ρωτήσω κατι άσχετο αλλα εχει σχέση με τα pings.

Όταν γίνει κάποτε η μετάβαση σε vdsl το fast path συνεχίζει να υφίσταται ?

Δημοσ.

Να ρωτήσω κατι άσχετο αλλα εχει σχέση με τα pings.

Όταν γίνει κάποτε η μετάβαση σε vdsl το fast path συνεχίζει να υφίσταται ?

τι τελευταιες διαφορα ατομα μαλλον λογω της κρισης φανταζονται πραγματα.ο ενας ηθελε να μαθει για ftth εδω ο spank εχει φτασει ηδη στο θεμα fast path:P

καθηστε να δουμε vdsl και συζηταμε τι θα γινει με τα υπολοιπα και τι Ping Θα εχει.

Δημοσ.

spank λογικα κατι αντιστοιχο πιθανοτατα να υπαρχει.εψαξα στο google και λογικα πρεπει να υπαρχει.απλα ολα τα θεματα ειναι στα γερμανικα:P

Δημοσ.

Δεν ξέρω αν το βλέπω μονο εγώ ετσι αλλα εμένα το vdsl που διαφημίζει η cyta πιο πολύ μου κάνει για "ψεύτο" vdsl παρα το πραγματικό vdsl που περιμένουμε ολοι κάποτε. Επίσης μου έκανε εντύπωση οταν διάβασα την είδηση πως και ο οτε δεν το διέθεσε πρώτος και βάζωντας κιολας εξωπραγματικές τιμές και να ακολουθήσουν ολοι οι υπόλοιποι

Δημοσ.

διαμεσω των dslam του οτε??λογικα ναι.γιατι ο παροχος δικο του vdsl μονο απο το αστικο κεντρο θα μπορουσε να δωσει vdsl αρα....

spank εσυ δεν θες vdsl>ηδη εχεις πολυ καλο adsl.

Δημοσ.

Ετσι και αλλιως πραγματικο vdsl θα απολαυσουν μονο οι τυχεροι που ειναι <1000 μ απο το Α/Κ

απο καφαο βρε θα δωσουν vdsl οχι απο το αστικο κεντρο.αλλιως δεν θα ειχε νοημα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...