aleilo03 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 Φιλε poulinos καλησπερα και χρονια πολλα!!Εχουμε μιλησει και στο παρελθον και με ειχες βοηθησει ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ πανω σε ιντερνετικα θεματα και κυριως με το ρουτερ Zyxel και τις ρυθμισεις του αν θυμασαι.. Απο τοτε εχω αλλαξει 2 ρουτερ..Ειχα για ενα διαστημα ενα Linksys που εδινε η forthnet και ειχα καποια προβληματα με συνεχομενα disconnects με αποτελεσμα να μου πουν απο το τεχνικο τμημα να αλλαξω ρουτερ!!(τελικα εφταιγε το καλωδιο που πηγαινε στο ρουτερ) Πλεον εχω το Thompson TG585 που εδινε η forthnet(εχω κανει και Update το firmware γιατι δεν μπορουσα να συνδεθω στον client της EASPORTS!!) Η περιοχη μου ειναι η Καλλιθεα και ειμαι πολυ κοντα στο κεντρικο της Forthnet αν γνωριζεις.. Να σου πω την αληθεια αυτην την περιοδο το σουρσιμο ειναι χειροτερο απο τα disconnects καθως ειναι πιο συχνο..
poulinos Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 Φιλε poulinos καλησπερα και χρονια πολλα!!Εχουμε μιλησει και στο παρελθον και με ειχες βοηθησει ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ πανω σε ιντερνετικα θεματα και κυριως με το ρουτερ Zyxel και τις ρυθμισεις του αν θυμασαι.. Απο τοτε εχω αλλαξει 2 ρουτερ..Ειχα για ενα διαστημα ενα Linksys που εδινε η forthnet και ειχα καποια προβληματα με συνεχομενα disconnects με αποτελεσμα να μου πουν απο το τεχνικο τμημα να αλλαξω ρουτερ!!(τελικα εφτεγε το καλωδιο που πηγαινε στο ρουτερ) Πλεον εχω το Thompson TG585 που εδινε η forthnet(εχω κανει και Update το firmware γιατι δεν μπορουσα να συνδεθω στον client της EASPORTS!!) Η περιοχη μου ειναι η Καλλιθεα και ειμαι πολυ κοντα στο κεντρικο της Forthnet αν γνωριζεις.. Να σου πω την αληθεια αυτην την περιοδο το σουρσιμο ειναι χειροτερο απο τα disconnects καθως ειναι πιο συχνο.. χρονια πολλα.δυστυχως δεν μπορω να θυμηθω. το Linksys πολυ καλο αλλα σε μη καλες γραμμες δεν τα παει καλα.το thomson ειναι πολυ καλο και σταθερο.το κεντρο στην καλλιθεα ειναι στην δαβακη που ειναι το κτιριο του οτε οχι στην ατθιδων που ειναι το κτιριο της καλλιθεας.αλλα μου φαινεται παραξενο να εχεις προβληαμ σε bandwidth.στα ποσα συγχρονιζεις.μπορεις να μου γραψεις χαρακτηριστικα γραμμης.επισης μια ερωτηση.οταν κανει disconnect σου σβηνει μονο το ιντερνετ η και το broadband.ελπιζω να μην σβηνουν ολα...??? απο www.nvidia.com ποσο κατεβαζεις??εισαι με wireless η με καλωδιο???δεν πιστευω να κλεβεις κανεις ιντερνετ??φιλτρο σε συναγερμο αμα υπαρχει και γενικα φιλτρα εχεις παντου??
aleilo03 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 χρονια πολλα.δυστυχως δεν μπορω να θυμηθω. το Linksys πολυ καλο αλλα σε μη καλες γραμμες δεν τα παει καλα.το thomson ειναι πολυ καλο και σταθερο.το κεντρο στην καλλιθεα ειναι στην δαβακη που ειναι το κτιριο του οτε οχι στην ατθιδων που ειναι το κτιριο της καλλιθεας.αλλα μου φαινεται παραξενο να εχεις προβληαμ σε bandwidth.στα ποσα συγχρονιζεις.μπορεις να μου γραψεις χαρακτηριστικα γραμμης.επισης μια ερωτηση.οταν κανει disconnect σου σβηνει μονο το ιντερνετ η και το broadband.ελπιζω να μην σβηνουν ολα...??? απο www.nvidia.com ποσο κατεβαζεις??εισαι με wireless η με καλωδιο???δεν πιστευω να κλεβεις κανεις ιντερνετ??φιλτρο σε συναγερμο αμα υπαρχει και γενικα φιλτρα εχεις παντου?? Λαθος μου τοτε, νομιζα οτι αυτο στην Ατθιδων ειναι το κεντρικο.. Παμε στα υπολοιπα..Οταν κοβεται σβηνει μονο το ιντερνετ, οταν σερνεται ειναι ολα πρασινα σαν να λειτουργει κανονικα.. Να πω επισης οτι ειμαι μονιμως με καλωδιο(για δοκιμη μια φορα εβαλα το ασυρματο), αλλο τηλεφωνο δεν υπαρχει σε αλλη μπριζα του σπιτιου εκτος απο το δωματιο μου οπου και εχω το σπλιτερ.. Απο το site του router αυτη τη στιγμη σου δειχνω τι εμφανιζει: Link Information Uptime: 0 days, 2:05:16 DSL Type: G.992.5 annex A Bandwidth (Up/Down) [kbps/kbps]: 1.020 / 12.448 Data Transferred (Sent/Received) [MB/MB]: 8,64 / 53,54 Απο Nvidia και UK server αν και αρχισε να κατεβασει με 200-300 εφτασε γυρω στα 900-1000
poulinos Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 Λαθος μου τοτε, νομιζα οτι αυτο στην Ατθιδων ειναι το κεντρικο.. Παμε στα υπολοιπα..Οταν κοβεται σβηνει μονο το ιντερνετ, οταν σερνεται ειναι ολα πρασινα σαν να λειτουργει κανονικα.. Να πω επισης οτι ειμαι μονιμως με καλωδιο(για δοκιμη μια φορα εβαλα το ασυρματο), αλλο τηλεφωνο δεν υπαρχει σε αλλη μπριζα του σπιτιου εκτος απο το δωματιο μου οπου και εχω το σπλιτερ.. Απο το site του router αυτη τη στιγμη σου δειχνω τι εμφανιζει: Bandwidth (Up/Down) [kbps/kbps]: 1.020 / 12.448 Απο Nvidia και UK server αν και αρχισε να κατεβασει με 200-300 εφτασε γυρω στα 900-1000 13mbit ειναι μια χαρα.οτι εφτασες 900-1000 δειχνει οτι η γραμμη επισης κατεβαζει κανονικα.οτι σβηνει μονο το ιντερνετ εειναι παραξενο.κανονικα αν εφταιγε η γραμμη θα σου σβηνε και το dsl.ποιο firmware εχεις τωρα??γιατι κατι μου βρωμαει και δεν ειναι η γραμμη.αλλο ρουτερ δοκιμαστικο εχεις???
aleilo03 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 13mbit ειναι μια χαρα.οτι εφτασες 900-1000 δειχνει οτι η γραμμη επισης κατεβαζει κανονικα.οτι σβηνει μονο το ιντερνετ εειναι παραξενο.κανονικα αν εφταιγε η γραμμη θα σου σβηνε και το dsl.ποιο firmware εχεις τωρα??γιατι κατι μου βρωμαει και δεν ειναι η γραμμη.αλλο ρουτερ δοκιμαστικο εχεις??? Κοιτα αυτη τη στιγμη δε σβηνει κατι αλλα τρωει κολληματα..Κυριως μερικες ωρες πριν που πχ ενω επαιζα ποκερ ολη την ωρα ο client ελεγε οτι αποσυνδεθηκε αλλα χωρις να σβηνει καποιο λαμπακι και την ιδια ωρα δεν ανοιγε και καμια σελιδα στο νετ...Η εκδοση ειναι η 8.2.7.8 που ειναι η πιο προσφατη που βλεπω στο σαιτ της Φορθνετ..Καπου πρεπει να εχω καταχωνιασμενο το Λινκσις αλλα δεν ξερω που θα πρεπει να ψαξω..Τι λες?
kostaks3 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 ΚΑι εδω στην Τουμπα Θεσσαλονικης χαλια μαυρα. Ποσες φορες τους πηρα τηλ και πηγα και απο τα γραφεια τους και τπτα. ΜΕ βλεπω μετα την ληξη συμβολαιου για ΟΤΕ. Φιλε δεν θελω να κανω διαφημιση αλλα τουμπα θεσσαλονικης μενω και με οτε εχεις πολυ σταθερο ιντερνετ.Σε παιχνιδια ping30-50 με 2αρα συνδεση.Περα απ'την πλακα ο Οτε και στο τηλεφωνο και στο ιντερνετ εχει πολυ σταθερο σημα
poulinos Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 Κοιτα αυτη τη στιγμη δε σβηνει κατι αλλα τρωει κολληματα..Κυριως μερικες ωρες πριν που πχ ενω επαιζα ποκερ ολη την ωρα ο client ελεγε οτι αποσυνδεθηκε αλλα χωρις να σβηνει καποιο λαμπακι και την ιδια ωρα δεν ανοιγε και καμια σελιδα στο νετ...Η εκδοση ειναι η 8.2.7.8 που ειναι η πιο προσφατη που βλεπω στο σαιτ της Φορθνετ..Καπου πρεπει να εχω καταχωνιασμενο το Λινκσις αλλα δεν ξερω που θα πρεπει να ψαξω..Τι λες? a.δοκιμασε αυτο το firmware. http://leoforeia.gr/thomson/Thomson_Firmware_Compilation/Firmwares/TG585v7/R826/Generic/ β.με αλλο pc εχεις τα ιδια θεματα? δοκιμασε και με το Linksys αφου του περασεις και αυτου το νεο firmware.εκτος αν ειναι θεμα Pc για αυτο ειπα με αλλο Pc.γιατι να μην ανοιγει σελιδα κατι δεν στεκει.εκτος αν αρχιζει και καταρεει το thomson.δεν πιστευω να ειναι και τιποτα torrent ανοιχτα η κανεις αλλος με wireless κτλ και να σκιζει την γρμαμη Φιλε δεν θελω να κανω διαφημιση αλλα τουμπα θεσσαλονικης μενω και με οτε εχεις πολυ σταθερο ιντερνετ.Σε παιχνιδια ping30-50 με 2αρα συνδεση.Περα απ'την πλακα ο Οτε και στο τηλεφωνο και στο ιντερνετ εχει πολυ σταθερο σημα με 2 Mbit Που εχεις με fast path λογικο ειναι να ειναι σταθερη η συνδεση σου αφου στα 2 Mbit εχεις πανω απο 25 margin και λογικο να εχεις πολυ καλο ping Λογω Interleave.στα 2 mbit ολοι παιζουν τελεια επειδη στους περισσοτερους η γραμμη ειναι στο πολυ χαλαρο.στις 24 αρες που η γραμμη φτανει στα ορια ζοριζουν.συν οτι ο οτε δινει και 9 Margin αντι για 6 που εχει η forthnet Οποτε χανεις σε ταχυτητα απο την αρχη απλα κερδιζεις σε σταθεροτητα.ενω στην forthnet το βαζουν στο 8 η στο 11 μονο αν εχεις προβλημα.αν παιζεις μια χαρα δεν υπαρχει λογος να εχεις 9 margin.απλα ο οτε το βαζει απο πριν για αυτο και βλεπεις λιγα ατομα να εχουν 1021 Upload Κτλ. και επισης ο οτε το κανει για να γλυτωσει αποσυνδεσεις /παραπονα για αποσυνδεσεις οποτε με 9 margin ο πελατης ειναι πιο σταθερος και ο οτε γλυτωνει παραπονα και τηλεφωνα.και αλλοι λογοι επισης. και εχει να κανει οχι μονο που εισαι αλλα ποσο μακρια εισαι απο τον οτε κτλ.και εγω με forthnet Παιζω μια χαρα τοσα χρονια χωρις θεμα αλλα αλλοι εχουν θεμα και αλλοι παιζουν καλυτερα.πχ ο spank βαραει 20+ me forthnet και ειναι διπλα στον οτε.τον πιο βασικο ρολο παιζει η αποσταση και η ποιοτητα χαλκου
DeTiPaleuw Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 μαλλον δεν θα ειναι συνδεδεμενα και θα τα εχουν ενωσει απο πισω χωριςνα τα κουμπωσουν στο πριζακι. β.το τηλεφωνο ακομα δειχνει κατελλημενο? επισης δεν σημαινει οτι φταιει υποχρεωτικα το καλωδιο μεσα στο σπιτι.ουτε σημαινει οτι θελει αλλαγη Υποχρεωτικα.υπαρχουν και spare και μπορει να μην ειναι καν προβλημα του σπιτιου αλλα απο εξω. εχεις νεοτερα με το προβλημα σου?το εχεις Wireless η με καλωδιο?δοκιμασε να μπεις με καλωδιο και να κανεις download κατι απο εδω. www.nvidia.com gia na δουμε ταχυτητα.δοκιμασες να κατεβασεις απο αλλο pc Μηπως ειναι θεμα του Pc??/ γιατι το να αλλαξεις ολα τα καλωδια στο σπιτι δεν εχει νοημα και μπορει να μην εχει καμια σχεση με αυτο. και συγχρονιζεις πολυ καλα για να εχει θεμα η γραμμη.πες μου για αυτα και αμα ειναι μετα μιλαμε με pm για καποια πραγματα παραπανω. ΝΑι το τηλ εξακολουθει να μη λειτουργει ακομα και αν το συνδεσω μονο του στο σπιτι στην πριζα που χαζο-δουλευει το ρουτερ. Εχω δοκιμασει και με wireless και με καλωδιο αλλα τα αποτελεσματα ειναι τα ιδια. Καλος συγχρονισμος αλλα εκατομμυρια Errors στα στατιστικα. Θα σου φανει αστειο αν σου πω οτι η συνδεση δουλευε αρκετα καλα για 1 μερα που εβρεχε και φυσουσε τρομερα εξω? Στο λεω με το σκεπτικο οτι χτες ειδα και ενα γυμνο καλωδιο να προεξεχει απο τον κατανεμητη... Οσο για αλλο pc δεν υπαρχει αυτη η δυνατοτητα. Εμεις εχουμε παει στο καταστημα της forthnet εδω στα τρικαλα, μιλησανε και αυτοι και εμεις με το service στην αθηνα και τους ειπαμε να στειλουν τεχνικο να δουνε τον κατανεμητη και τις συνδεσεις που εχει κανει διοτι ο ΟΤΕ επισκεφτηκε το χωρο μας τουλαχιστον 4-5 φορες μετα που βαλαμε ιντερνετ. Οπως εχω ηδη πει ο τεχνικοσ της forthnet ειχε κοψει το τηλ απο 2 αλλα διαμερισματα εκει. Τους ειπαμε οτι δεν εχουμε σκοπο να πληρωσουμε τη διαμαχη που εχουν αυτοι μεταξυ τους σε περιπτωση που ο τεχνικος του ΟΤΕ πειραξε τα δικα μας καλωδια. Το service ειπε οτι θα ενημερωσει το τεχνικο τμημα και θα μας παρουν τηλ. Αν και εχουν περασει μολις 2 μερες απο τοτε ενας θεος ξερει ποτε θα μας παρουν τωρα. Ο λογαριασμος εκρεμμει (266 ευρω για νεα γραμμη και συνδεση για 1 χρονο) αλλα δεν εχω σκοπο να πληρωσω απο τη στιγμη που εχω χαλια ιντερνετ και καθολου γραμμη. Ας με πανε και δικαστικος που λεει ο λογος. ΔΕ ΠΛΗΡΩΝΩ για κατι που δεν εχω πολυ απλα...
aleilo03 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 a.δοκιμασε αυτο το firmware. http://leoforeia.gr/thomson/Thomson_Firmware_Compilation/Firmwares/TG585v7/R826/Generic/ β.με αλλο pc εχεις τα ιδια θεματα? δοκιμασε και με το Linksys αφου του περασεις και αυτου το νεο firmware.εκτος αν ειναι θεμα Pc για αυτο ειπα με αλλο Pc.γιατι να μην ανοιγει σελιδα κατι δεν στεκει.εκτος αν αρχιζει και καταρεει το thomson.δεν πιστευω να ειναι και τιποτα torrent ανοιχτα η κανεις αλλος με wireless κτλ και να σκιζει την γρμαμη Κοιταξε..Εχω κατι σαν ΛΑΝ στο σπιτι με 3 PC..Τη στιγμη που γινοταν το σουρσιμο σημερα ηταν τα 2 ανοιχτα..Το δικο μου και το αλλο το οποιο απλα ειχε το ethernet πανω δεν εκανε κατι στο ιντερνετ εκεινη τη στιγμη απλα ηταν ανοιχτο..Επισης τα σουρσιματα τα εχω παρατηρησει ακομα και οταν μονο το δικο μου pc einai ανοιχτο..Επισης αν κολλαει σε εμενα κολλαει και στα αλλα 2 αρα δεν ειναι θεμα υπολογιστων.. Και κατι τελευταιο..Εχω παρατηρησει οτι αν εχω καποια ωρα ανοιχτο το ρουτερ με το pc αλλα δεν ανοιγω σελιδες κτλ. δηλαδη δεν ασχολουμαι με τον υπολογιστη μολις παω να ανοιξω καποια σελιδα ειναι λες και εχει πεσει το ρουτερ για υπνο..Μερικες φορες μετα απο 2-3 λεπτα θα καταφερω να μπω και αλλες φορες θα πρεπει να κανω ρεσταρτ το ρουτερ για να μπω κανονικα...
poulinos Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 ΝΑι το τηλ εξακολουθει να μη λειτουργει ακομα και αν το συνδεσω μονο του στο σπιτι στην πριζα που χαζο-δουλευει το ρουτερ. Εχω δοκιμασει και με wireless και με καλωδιο αλλα τα αποτελεσματα ειναι τα ιδια. Καλος συγχρονισμος αλλα εκατομμυρια Errors στα στατιστικα. Θα σου φανει αστειο αν σου πω οτι η συνδεση δουλευε αρκετα καλα για 1 μερα που εβρεχε και φυσουσε τρομερα εξω? Στο λεω με το σκεπτικο οτι χτες ειδα και ενα γυμνο καλωδιο να προεξεχει απο τον κατανεμητη... Οσο για αλλο pc δεν υπαρχει αυτη η δυνατοτητα. Εμεις εχουμε παει στο καταστημα της forthnet εδω στα τρικαλα, μιλησανε και αυτοι και εμεις με το service στην αθηνα και τους ειπαμε να στειλουν τεχνικο να δουνε τον κατανεμητη και τις συνδεσεις που εχει κανει διοτι ο ΟΤΕ επισκεφτηκε το χωρο μας τουλαχιστον 4-5 φορες μετα που βαλαμε ιντερνετ. Οπως εχω ηδη πει ο τεχνικοσ της forthnet ειχε κοψει το τηλ απο 2 αλλα διαμερισματα εκει. Τους ειπαμε οτι δεν εχουμε σκοπο να πληρωσουμε τη διαμαχη που εχουν αυτοι μεταξυ τους σε περιπτωση που ο τεχνικος του ΟΤΕ πειραξε τα δικα μας καλωδια. Το service ειπε οτι θα ενημερωσει το τεχνικο τμημα και θα μας παρουν τηλ. Αν και εχουν περασει μολις 2 μερες απο τοτε ενας θεος ξερει ποτε θα μας παρουν τωρα. Ο λογαριασμος εκρεμμει (266 ευρω για νεα γραμμη και συνδεση για 1 χρονο) αλλα δεν εχω σκοπο να πληρωσω απο τη στιγμη που εχω χαλια ιντερνετ και καθολου γραμμη. Ας με πανε και δικαστικος που λεει ο λογος. ΔΕ ΠΛΗΡΩΝΩ για κατι που δεν εχω πολυ απλα... για να μην δουλευει το τηλεφωνο σιγουρα υπαρχει καποιο βραχυκυκλωμα.τα στατιστικα στο Thomson ειναι λαθος συνηθως ειναι γνωστο bug στο Thomson.px se εμενα τωρα FEC Errors (Up/Down): 4.294.967.262 / 100.706 CRC Errors (Up/Down): 4.294.967.262 / 450 4 δισ error.δεν υπαρχει.εχεις κατανεμητη η ειναι box?μπορει να γειωνει το καλωδιο μπορει σκουριασμενο μπορει 1002.ο οτε επισκεφτηκε τον χωρο σας και τι ειπε?οτι ολα ειναι οκ?για να κοψει τηλερωνο ο τεχνικος οπως λες της forthnet εκει θα πρεπει να ειναι ολα σκουριασμενα και να αγγιξε κατι και να κοπηκε το καλωδιο απο οξειδωση.αλλιως ειναι δυσκολο εως πολυ δυσκολο να γινει ζημια σε κατανεμητη.τωρα αν τα εκοψε ο τεχνικος της forthnet η ο τεχνικος του οτε αντε βγαλε ακρη.υπομονη να δεις τι θα γινει. Κοιταξε..Εχω κατι σαν ΛΑΝ στο σπιτι με 3 PC..Τη στιγμη που γινοταν το σουρσιμο σημερα ηταν τα 2 ανοιχτα..Το δικο μου και το αλλο το οποιο απλα ειχε το ethernet πανω δεν εκανε κατι στο ιντερνετ εκεινη τη στιγμη απλα ηταν ανοιχτο..Επισης τα σουρσιματα τα εχω παρατηρησει ακομα και οταν μονο το δικο μου pc einai ανοιχτο..Επισης αν κολλαει σε εμενα κολλαει και στα αλλα 2 αρα δεν ειναι θεμα υπολογιστων.. Και κατι τελευταιο..Εχω παρατηρησει οτι αν εχω καποια ωρα ανοιχτο το ρουτερ με το pc αλλα δεν ανοιγω σελιδες κτλ. δηλαδη δεν ασχολουμαι με τον υπολογιστη μολις παω να ανοιξω καποια σελιδα ειναι λες και εχει πεσει το ρουτερ για υπνο..Μερικες φορες μετα απο 2-3 λεπτα θα καταφερω να μπω και αλλες φορες θα πρεπει να κανω ρεσταρτ το ρουτερ για να μπω κανονικα... ωραια υπολογιστες δεν ειναι.μηπως ειναι το ρουτερ για αυτο ειπα δοκιμη με αλλο ρουτερ αν υπαρχει.εχω thomson και δεν εχω τετοιο θεμα.και το ρουτερ ειναι always on δεν παει για υπνο να το πω ετσι(δεν εχει επιλογη για dial on deman).δοκιμασε αλλο firmware.καντο hard reset μετα και δες αν θα κανει τα ιδια.επισης αν εχεις αλλο ρουτερ για δοκιμη θα ειναι καλη φαση.ως τωρα υπηρξα κατοχος αρκετων Thomson και τετοια συμπεριφορα δεν εχω δει.εχω δει να τραβανε Reboot αλλα οχι αυτο που λες.
aleilo03 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 Δυστυχως ακομα δεν βρηκα το Λινκσις..Οσο αναφορα το firmware που μου προτινεις βλεπω ειναι για το Thompson v7..Εμενα που ειναι v8 δεν εχει να κανει??Και σημερα παντως σερνεται τρομερα..Μου ερχεται να το σπασω μερα που ειναι...
poulinos Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 Δυστυχως ακομα δεν βρηκα το Λινκσις..Οσο αναφορα το firmware που μου προτινεις βλεπω ειναι για το Thompson v7..Εμενα που ειναι v8 δεν εχει να κανει??Και σημερα παντως σερνεται τρομερα..Μου ερχεται να το σπασω μερα που ειναι... εδω εχει για Thomson v8. http://leoforeia.gr/thomson/Thomson_Firmware_Compilation/Firmwares/TG585v8/ βρες το Linksys να δουμε τι γινεται. α.δες ποσο συγχρονιζει τωρα που σουρνεται και δοκιμασε να κανεις download απο καποιον ftp να δουμε ταχυτητες η απο το site Της nvidia τωρα που σερνεται.
aleilo03 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 Φιλε μου μεχρι στιγμης εχω κανει τα εξης χωρις κανενα αποτελεσμα: -Αλλαξα καλωδια, συνδεσα το ρουτερ σε αλλο υπολογιστη, εκανα reset το ρουτερ, ξανα περασα firmware και τα αποτελεσματα τα ιδια...Μια σελιδα κανει 3 λεπτα να τη φορτωσει και αν, αλλιως λεει page not found η κατι τετοιο.. Οταν με το ζορι ανοιξει η σελιδα και πατησω σε ενα λινκ τα ιδια και παλι.. Επισης οταν σερνεται ετσι και παω να μπω στο σαιτ του ρουτερ δεν ανοιγιε ουτε αυτο!!!!Αυτο δεν ειναι περιεργο?? Οταν καταφερνει να ανοιξει η ταχυτητα ειναι παλι γυρω στα 11-12mbps..Αλλα οτι θα αρχισει να σερνεται και ειμαι ηδη μεσα στο σαιτ του ρουτερ δεν μπορω καν να κινηθω εκει μεσα πχ. ενω ειμαι broadband connection να πατησω και να παω Home δεν παει...Ειναι δυνατον να καολλαει κι εκει μεσα? Υ.Γ Αν δε βρω το Λινκσις μεχρι αυριο θα ζητησω απο ενα γνωστο μηπως και δουμε αν εκει ειναι το θεμα.. Να σημειωσω παντως πως αυτο το συνεχομενο σουρισιμο εδω και 3-4 μερες συνεχομενες δεν εχει προηγουμενο... Αρχιζω και απελπιζομαι.. Υπαρχει περιπτωση να υπαρχει θεμα γραμμης?Φοβαμαι οτι και τηλ να τους παρω δε νομιζω να με βοηθησουν και θα μου πουνε τα γνωστα...
aleilo03 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 Λοιπον το βρηκα το Λινκσις και αυτη τη στιγμη γραφω μεσω αυτου..ΔΕ νομιζω οτι εχει λυθει το προβλημα γιατι βλεπω σχεδον τα ιδια κολληματα.. Επισης τηλεφωνησα στη Φορθνετ και μου ειπανε οτι η γραμμη ειχε "θορυβο" με αποτελεσμα να χανω πακετα δεδομενων..Οντως εδειχνε οτι χανω πακετα δηλαδη οτι ειχα καποιο "lag" που λεμε σε παιχνιδια στο ποκερ κτλ.. Παρ'ολα αυτα το προβλημα δειχνει να υπαρχει ακομα... Επισης οταν παω να κατεβασω κατι απο καποιο σαιτ ενω παει να ξεκινησει το κατεβασμα κανονικα ξαφνικα παγωνει... Υ.Γ Μολις εκανα και upgrade το firmware του Λινκσις αλλα δε βλεπω καμια διαφορα..Μια θα ανοιγουν οι σελιδες σφαιρα μια θα σερνονται..Πλεον αρχιζω να πιστευω οτι εχει να κανει με τη γραμμη...
SPANK Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 Λοιπον το βρηκα το Λινκσις και αυτη τη στιγμη γραφω μεσω αυτου..ΔΕ νομιζω οτι εχει λυθει το προβλημα γιατι βλεπω σχεδον τα ιδια κολληματα.. Επισης τηλεφωνησα στη Φορθνετ και μου ειπανε οτι η γραμμη ειχε "θορυβο" με αποτελεσμα να χανω πακετα δεδομενων..Οντως εδειχνε οτι χανω πακετα δηλαδη οτι ειχα καποιο "lag" που λεμε σε παιχνιδια στο ποκερ κτλ.. Παρ'ολα αυτα το προβλημα δειχνει να υπαρχει ακομα... Επισης οταν παω να κατεβασω κατι απο καποιο σαιτ ενω παει να ξεκινησει το κατεβασμα κανονικα ξαφνικα παγωνει... Υ.Γ Μολις εκανα και upgrade το firmware του Λινκσις αλλα δε βλεπω καμια διαφορα..Μια θα ανοιγουν οι σελιδες σφαιρα μια θα σερνονται..Πλεον αρχιζω να πιστευω οτι εχει να κανει με τη γραμμη... Αφού δοκίμασες και 2ο router και firmware update και δεν λύθηκε το πρόβλημα μάλλον ειναι θέμα της forthnet , εξάλου σου είπαν και αυτοί οτι έχεις gap χάνεις πακέτα κτλπ. Πάρε τους ενα τηλέφωνο παλι να δεις τι μπορεί να γίνει απο αυτούς.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα