Luciddream Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 έτσι για να γράφουμε και κανα θετικό, μόλις συνδέθηκα με forthnet... ακόμα πρέπει να σετάρουν διάφορα γιατι δεν έχω τηλέφωνο ακόμα αλλα το internet...........
Sarandis Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 Πήγαινε για κάνα καφέ, η ημέρα ενεργοποίησης είναι εκνευριστική
Luciddream Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 Πήγαινε για κάνα καφέ, η ημέρα ενεργοποίησης είναι εκνευριστική χαχα έτσι και αλλιώς θα λείπω μέχρι το βράδυ, αλλα ξύπνησα και είχα internet
poulinos Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 Φιλε μου μεχρι στιγμης εχω κανει τα εξης χωρις κανενα αποτελεσμα: -Αλλαξα καλωδια, συνδεσα το ρουτερ σε αλλο υπολογιστη, εκανα reset το ρουτερ, ξανα περασα firmware και τα αποτελεσματα τα ιδια...Μια σελιδα κανει 3 λεπτα να τη φορτωσει και αν, αλλιως λεει page not found η κατι τετοιο.. Οταν με το ζορι ανοιξει η σελιδα και πατησω σε ενα λινκ τα ιδια και παλι.. Επισης οταν σερνεται ετσι και παω να μπω στο σαιτ του ρουτερ δεν ανοιγιε ουτε αυτο!!!!Αυτο δεν ειναι περιεργο?? Οταν καταφερνει να ανοιξει η ταχυτητα ειναι παλι γυρω στα 11-12mbps..Αλλα οτι θα αρχισει να σερνεται και ειμαι ηδη μεσα στο σαιτ του ρουτερ δεν μπορω καν να κινηθω εκει μεσα πχ. ενω ειμαι broadband connection να πατησω και να παω Home δεν παει...Ειναι δυνατον να καολλαει κι εκει μεσα? Υ.Γ Αν δε βρω το Λινκσις μεχρι αυριο θα ζητησω απο ενα γνωστο μηπως και δουμε αν εκει ειναι το θεμα.. Να σημειωσω παντως πως αυτο το συνεχομενο σουρισιμο εδω και 3-4 μερες συνεχομενες δεν εχει προηγουμενο... Αρχιζω και απελπιζομαι.. Υπαρχει περιπτωση να υπαρχει θεμα γραμμης?Φοβαμαι οτι και τηλ να τους παρω δε νομιζω να με βοηθησουν και θα μου πουνε τα γνωστα... το παραξενο ειναι οτι κολλαει μεσα στα μενου.δεν θα επρεπε καν να κολλαει εκειμεσα ασχετα με το τι γινεται στο ιντερνετ. Λοιπον το βρηκα το Λινκσις και αυτη τη στιγμη γραφω μεσω αυτου..ΔΕ νομιζω οτι εχει λυθει το προβλημα γιατι βλεπω σχεδον τα ιδια κολληματα.. Επισης τηλεφωνησα στη Φορθνετ και μου ειπανε οτι η γραμμη ειχε "θορυβο" με αποτελεσμα να χανω πακετα δεδομενων..Οντως εδειχνε οτι χανω πακετα δηλαδη οτι ειχα καποιο "lag" που λεμε σε παιχνιδια στο ποκερ κτλ.. Παρ'ολα αυτα το προβλημα δειχνει να υπαρχει ακομα... Επισης οταν παω να κατεβασω κατι απο καποιο σαιτ ενω παει να ξεκινησει το κατεβασμα κανονικα ξαφνικα παγωνει... Υ.Γ Μολις εκανα και upgrade το firmware του Λινκσις αλλα δε βλεπω καμια διαφορα..Μια θα ανοιγουν οι σελιδες σφαιρα μια θα σερνονται..Πλεον αρχιζω να πιστευω οτι εχει να κανει με τη γραμμη... και με το Linksys σουρνεται μεσα στα μενου??με το Linksys ποσο συγχρονιζεις?? έτσι για να γράφουμε και κανα θετικό, μόλις συνδέθηκα με forthnet... ακόμα πρέπει να σετάρουν διάφορα γιατι δεν έχω τηλέφωνο ακόμα αλλα το internet........... κανονικα θα πρεπε να εχεις εξερχομενες εστω.και μετα ερχονται οι εισερχομενες.θα πρεπει να εχεις τονο στο τηλεφωνο εφοσον εχεις ιντερνετ. και λογικα σου ερχεται και μυνημα οτι εχεις ενεργοποιηθει
aleilo03 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 Βλεπω οτι τωρα δεν εχει θεμα να κινουμαι στο σαιτ του ρουτερ παρ'ολα αυτα παλι κολλαει.. Ξαναεπικοινωνησα με Φορθνετ και μου ειπαν οτι η γραμμη ειναι ενταξει κι οτι μπηκανε μεσω του ρουτερ μου και ανοιγανε τις σελιδες κανονικα αρα το προβλημα οτι ειναι η απο τον υπολογιστη μου η απο το ρουτερ..Αλλα ειπα οτι τα ιδια κανει και με το Λινκσις(συνχρονιζε γυρω στα 11,5)..Επισης θεμα υπολογιστη λιγο δυσκολο γιατι οταν κολλαει θα κολλησουν και οι 3 οχι μονο ο δικος μου...Αρχιζω και απελπιζομαι...
poulinos Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 γραψε μια παλι τα στατιστικα μαζι με margin και attenuation
aleilo03 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 DSL Connection Link Information Uptime: 0 days, 1:06:03 DSL Type: G.992.5 annex A Maximum Bandwidth (Up/Down) [kbps/kbps]: 1.076 / 11.636 Bandwidth (Up/Down) [kbps/kbps]: 1.020 / 12.289 Data Transferred (Sent/Received) [MB/MB]: 16,80 / 37,12 Output Power (Up/Down) [dBm]: 12,0 / 19,5 Line Attenuation (Up/Down) [dB]: 15,0 / 26,5 SN Margin (Up/Down) [dB]: 9,0 / 6,5 Vendor ID (Local/Remote): TMMB / IFTN Loss of Framing (Local/Remote): 0 / 0 Loss of Signal (Local/Remote): 0 / 0 Loss of Power (Local/Remote): 0 / 0 Loss of Link (Remote): 0 Error Seconds (Local/Remote): 11 / 0 FEC Errors (Up/Down): 58.848 / 11.905.209 CRC Errors (Up/Down): 1.281 / 98.638 HEC Errors (Up/Down): 208.011.264 / 1.212.860
Luciddream Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 κανονικα θα πρεπε να εχεις εξερχομενες εστω.και μετα ερχονται οι εισερχομενες.θα πρεπει να εχεις τονο στο τηλεφωνο εφοσον εχεις ιντερνετ. και λογικα σου ερχεται και μυνημα οτι εχεις ενεργοποιηθει μπα όχι μάλλον το φτιάχναν σιγά σιγά και δεν είχα τίποτα τώρα που γύρισα σπίτι είναι όλα εντάξει και τηλέφωνο και όλα ... μου ηρθε μήνυμα το απόγευμα οπότε πιστεύω τότε πρέπει να τα ετοίμασαν. internet είχα απο το πρωί πάντως πολύ θετικό αυτό... στο test της hol έπιασα 2,1Mbyte/s ...
poulinos Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 μπα όχι μάλλον το φτιάχναν σιγά σιγά και δεν είχα τίποτα τώρα που γύρισα σπίτι είναι όλα εντάξει και τηλέφωνο και όλα ... μου ηρθε μήνυμα το απόγευμα οπότε πιστεύω τότε πρέπει να τα ετοίμασαν. internet είχα απο το πρωί πάντως πολύ θετικό αυτό... στο test της hol έπιασα 2,1Mbyte/s ... θα πρεπει να συγχρονιζεις κανα 21 mbit τοτε.νομιζα οτι σου ειχε ερθει το μυνημα για αυτο σου ειπα πρεπει να εισαι οκ σε ολα.γιατι συνηθως οταν ο οτε ενωνει τα καλωδια ερχονται ολα απλα μεχρι να ενεργοποιηθεις δεν μπορεις να βγαλεις κληση σε κινητο.το ποσο συγχρονιζεις μπορεις να το δεις και μεσα απο το μενου
Luciddream Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 θα πρεπει να συγχρονιζεις κανα 21 mbit τοτε.νομιζα οτι σου ειχε ερθει το μυνημα για αυτο σου ειπα πρεπει να εισαι οκ σε ολα.γιατι συνηθως οταν ο οτε ενωνει τα καλωδια ερχονται ολα απλα μεχρι να ενεργοποιηθεις δεν μπορεις να βγαλεις κληση σε κινητο.το ποσο συγχρονιζεις μπορεις να το δεις και μεσα απο το μενου πάντως οι ταχύτητες της forthnet πρέπει να ειναι για κλάματα... σπάνια πιάνω γύρω στο 1.4MB/s σε download(συνήθως είναι στα 900KB/s), ενώ συγχρονίζω στα 20.700 ... όχι οτι με νοιάζει, αλλα κουβέντα να γίνεται. πήρα το πρωί τηλ να με βάλουν σε fast path, αλλα ακόμα δεν βλέπω να χει αλλάξει. ξέρεις πόσο παίρνει συνήθως? επίσης λόγω του οτι η forthnet δεν χρησιμοποιεί δρομολόγηση μέσω GRIX(αυτο το πήρα χαμπάρι χτές), απο εκει που έπιανα 5ms σε ελληνικό server με την vivodi τώρα πιάνω το λιγότερο 25 ...
SPANK Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 Για το fast path παίρνει συνήθως 1 ημέρα οπότε αυριο φυσιολογικά θα σε βάλουν (θα σου έρθει και μήνυμα στο κινητό). Εντάξει το 1.4 1.9 που πρέπει να κατεβάζει ειναι σχετικό απο server σε server, για δοκίμασε να κατεβάσεις απο εδώ που θα σου δώσει το full της ταχύτητας σου να δούμε
Luciddream Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 Για το fast path παίρνει συνήθως 1 ημέρα οπότε αυριο φυσιολογικά θα σε βάλουν (θα σου έρθει και μήνυμα στο κινητό). Εντάξει το 1.4 1.9 που πρέπει να κατεβάζει ειναι σχετικό απο server σε server, για δοκίμασε να κατεβάσεις απο εδώ που θα σου δώσει το full της ταχύτητας σου να δούμε 1,88 βγάζει απο εκεί
Super Moderators Thresh Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 για δοκίμασε να κατεβάσεις απο εδώ που θα σου δώσει το full της ταχύτητας σου να δούμε με το να κατεβάζεις όμως μόνο από Ελλάδα δεν μπορείς να βγάλεις ασφαλή συμπεράσματα για το πως θα παίζεις κανονικά, χρειάζονται single connection downloads από εξωτερικό...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα