Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 4,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

αν ειναι μονο μια σελιδα τοτε κατι αλλο γινεται.αν ειναι πολλες σελιδες εχει να κανει με μια γραμμη που ειχε προβλημα οποτε ολα πηγαιναν πιο αργα.

Δημοσ.

γεια σας παιδια, εδω και 2-3 εβδομαδες αντιμετωπιζω προβλημα με αποσυνδεσεις στη γραμμη μου.Εχω αλλαξει 2 ρουτερ αλλα παλι το ιδιο κανει.επικοινωνησα με την υποστηριξη και περιμενω μπας και δω κανενα φως.ΚΑνει τρελες αποσυνδεσεις και σκαμπανεβασματα στο noise margin.παραθετω εικονα να δειτε.τι γνωμη εχετε?

statistika.jpg

Δημοσ.

λιγο χαμηλα για την αποσταση.εχεις φιλτρακια παντου?μηπως εχεις συναγερμο χωρις φιλτρο?μηπως γινεται αυτο οταν σηκωνεις το τηλεφωνο?αλλιως κανε δοκιμη να βγαλεις ολα τα πραγματα απο πανω και να αφησεις μονο το ρουτερ με μικρο καλωδιο πανω στην πριζα.αν πιανουν τα χερια σου για δοκιμη σε κατανεμητη κανεις και εκει.

Δημοσ.

το καθεσαι οπως εισαι ειναι σχετικο.το βασικο θα ηταν να μπορουσε καποιος να δει αν φταιει κατι μεσα στο σπιτ η οχι που στην δικια σου περιπτωση ειναι δυσκολο μια που το προβλημα δεν εμφανιζεται συνεχεια.

το ιδιο παραξενο θα ειναι και αμα δωθει βλαβη απο την forthnet στον οτε .o ote θα ερθει θα δει οτι η γραμμη πχ συγχρονιζει στα 15 mbit θα περιμενει ενα λεπτο θα δει οτι παραμενει 15 mbit και θα φυγει.δεν θα κατσει 10 ωρες εκει για να δει οτε θα γινει το προβλημα ουτε θα αλλαξει καλωδιο κεντρικο η απερχομενο ετσι απλα.αν στο εκανε συνεχεια πχ ανα 5 λεπτα η κατι αλλο θα ηταν ευκολο αλλα τωρα ......

πχ αυτη ειναι η δευτερη γραμμη μου forthnet

Uptime: 10 days, 18:44:17

DSL Type: G.992.5 annex A

Bandwidth (Up/Down) [kbps/kbps]: 1.020 / 14.040

Data Transferred (Sent/Received) [GB/GB]: 25,00 / 24,26

οπως θα δεις ειμαι στα 14.040 /1020 και ειμαι onlime με αυτην την ταχυτητα συγρονισμου 10 μερες και 18 ωρες.

τωρα για οταν λες οτι σε ριχνουν για καποιο λογο η γραμμη χανει sync μετα οσο ειναι η γραμμη στα χαλια της η γραμμη συγχρονιζει με 6 margin παλι αλλα μετα οταν ερχεται στα καλα της ανεβαινει το margin στο 17.φαντασου οτι 17 Profile δεν υπαρχει και να θελαν να στο βαλουν.γενικως κρατα το Thomson και δες και για firmware update μπας και παιξει πιο σταθερα.μια αλλη λυση θα ηταν κανα profile .το καλο του profile ειναι οτι ισως σε γλυτωσει να πεσεις στα χαμηλα και να μην κανει αποσυνδεση το κακο ομως ειναι οτι θα σου μειωσει την ταχυτητα γενικοτερα και μονιμα.δηλαδη δεν θα εισαι στα 15,5 πχ αλλα με ενα 8 profile θαπας στα 14 περιπου ενω με ενα 11 Profile ισως πας 12 .

Ευχαριστω για την απαντηση . Λοιπον ειμαι σε ελευθερο profile τωρα. Να τους πω να παιξω σε 11 ; Νομιζω ειναι μια καλη λυση εξαλλου 15 ποτε δεν επιασε η γραμμη μου ( αληθινα) στα 11.5 μπουκωνει !

Δημοσ.

ναι θα μπορουσες να ζητησεις για αρχη να σου βαλουν 8αρι profile και να δεις πως θα παει.και μετα ζητας για 11αρι.κανονικα δεν θα πρεπε να μπουκωνει.εγω την τερματιζω και τις 2 που εχω ακομα και απο τορρεντ

Δημοσ.

ναι θα μπορουσες να ζητησεις για αρχη να σου βαλουν 8αρι profile και να δεις πως θα παει.και μετα ζητας για 11αρι.κανονικα δεν θα πρεπε να μπουκωνει.εγω την τερματιζω και τις 2 που εχω ακομα και απο τορρεντ

Κανονικα ναι αν ζουσα και σε κανονικη περιοχη...Τωρα στη Κ.τουμπα τι περιμενεις ;; Δεν εχει διαθεσιμες γραμμες και το δικτυο ειναι φορτωμενο ολοι κανουν παραπονα !!

Αναβαθμιση χρειαζεται εδω η 4ΝΕΤ! Οπως σου αναφερα δεν με χαλαει να παιζω και στα 10 αλλα να τα δινει ολα και να εχω σταθερη γραμμη. Σημερα κιολας θα τους καλεσω να δοκιμασω 8 profile !

Να σαι καλα φιλος !

Δημοσ.

Κανονικα ναι αν ζουσα και σε κανονικη περιοχη...Τωρα στη Κ.τουμπα τι περιμενεις ;; Δεν εχει διαθεσιμες γραμμες και το δικτυο ειναι φορτωμενο ολοι κανουν παραπονα !!

Αναβαθμιση χρειαζεται εδω η 4ΝΕΤ! Οπως σου αναφερα δεν με χαλαει να παιζω και στα 10 αλλα να τα δινει ολα και να εχω σταθερη γραμμη. Σημερα κιολας θα τους καλεσω να δοκιμασω 8 profile !

Να σαι καλα φιλος !

αλλο δεν υπαρχουν διαθεσιμες γραμμες που αυτο εχει να κανει με τον οτε και αλλο το δικτυο ειναι φορτωμενο που εχει να κανει με την forthnet.θα σε γελασω δεν ξερω τι παιζει στην τουμπα αλλα μπορει πραγματι το dslam να ειναι πιτα και να μην φτανεις τις full ταχυτητες σε ωρες αιχμης.αυτο το βλεπεις αν πχ πας να κατεβασεις 3-4 το πρωι που το φορτο ειναι πολυ χαμηλο.αλλα παλι το πιτα dslam δεν σου δημιουργει το προβλημα που εχεις εσυ.δοκιμασε το 8 αρι να δεις αν θα εισαι πιο σταθερα μπας και γλυτωσεις τις αποσυνδεσεις γιατι πολυ σκαμπανεβασμα το margin πραγματι.ελπιζω το 8αρι να ειναι πιο σταθερο αλλιως παμε στο 11.το 8 αρι θα σου ριξει κανα Megabit και κατω την ταχυτητα κατω.για να πας 10 mbit πρεπει να πας στο 11 profile Πιθανοτατα.μεχρι 15 αρι υπαρχει.οτι αλλο χρειαστεις εδω ειμαι.επισης στο thomson αν πας broadband connection/dsl connection kai details καπου σου γραφει vendor (local/remote).τι γραφει εκει?

Δημοσ.

αλλο δεν υπαρχουν διαθεσιμες γραμμες που αυτο εχει να κανει με τον οτε και αλλο το δικτυο ειναι φορτωμενο που εχει να κανει με την forthnet.θα σε γελασω δεν ξερω τι παιζει στην τουμπα αλλα μπορει πραγματι το dslam να ειναι πιτα και να μην φτανεις τις full ταχυτητες σε ωρες αιχμης.αυτο το βλεπεις αν πχ πας να κατεβασεις 3-4 το πρωι που το φορτο ειναι πολυ χαμηλο.αλλα παλι το πιτα dslam δεν σου δημιουργει το προβλημα που εχεις εσυ.δοκιμασε το 8 αρι να δεις αν θα εισαι πιο σταθερα μπας και γλυτωσεις τις αποσυνδεσεις γιατι πολυ σκαμπανεβασμα το margin πραγματι.ελπιζω το 8αρι να ειναι πιο σταθερο αλλιως παμε στο 11.το 8 αρι θα σου ριξει κανα Megabit και κατω την ταχυτητα κατω.για να πας 10 mbit πρεπει να πας στο 11 profile Πιθανοτατα.μεχρι 15 αρι υπαρχει.οτι αλλο χρειαστεις εδω ειμαι.επισης στο thomson αν πας broadband connection/dsl connection kai details καπου σου γραφει vendor (local/remote).τι γραφει εκει?

Ωραια θα αρχισω με 8 αρι να δω πως θα παει και θα σου πω !! Λοιπον αυτο μου γραφει ..

Vendor ID (Local/Remote): TMMB / IFTN

Δημοσ.

ωραια εισαι σε siemens οχι σε alcatel.οποτε go φορ τηε 8αρι να δεις.

Τωρα θα τους παρω !! Σε ευχαριστω πολυ !

Δημοσ.

τιποτα.θα ειναι μια δοκιμη να δουμε αν θα παιξει καλυτερα η το ιδιο.8 αρι για αρχη

Link Information

spacer.gif Uptime: 0 days, 0:00:38 spacer.gif DSL Type: G.992.5 annex A spacer.gif Bandwidth (Up/Down) [kbps/kbps]: 1.020 / 13.846 spacer.gif Data Transferred (Sent/Received) [kB/kB]: 0,00 / 0,00 spacer.gif Output Power (Up/Down) [dBm]: 12,5 / 0,0 spacer.gif Line Attenuation (Up/Down) [dB]: 8,0 / 20,0 spacer.gif SN Margin (Up/Down) [dB]: 13,5 / 8,5 spacer.gif Vendor ID (Local/Remote): TMMB / IFTN spacer.gif Loss of Framing (Local/Remote): 11 / 0 spacer.gif Loss of Signal (Local/Remote): 1 / 0 spacer.gif Loss of Power (Local/Remote): 0 / 0 spacer.gif Loss of Link (Remote): 0 spacer.gif Error Seconds (Local/Remote): 1 / 0 spacer.gif FEC Errors (Up/Down): 0 / 257 spacer.gif CRC Errors (Up/Down): 0 / 2 spacer.gif HEC Errors (Up/Down): 0 / 2

Λοιπον αλλαξα πως τα βλεπεις τα πραγματα ;

Δημοσ.

απο 15,5 πηγες στα 13.πραγματι εχεις πλεον 8 margin.το παρακολουθεις και βλεπεις αν θα χασει συγχρονισμο ξανα και θα εχει πεσει μετα πιο χαμηλα.

Δημοσ.

απο 15,5 πηγες στα 13.πραγματι εχεις πλεον 8 margin.το παρακολουθεις και βλεπεις αν θα χασει συγχρονισμο ξανα και θα εχει πεσει μετα πιο χαμηλα.

Ναι θα το δω παντως μεχρι στιγμης ολα καλα ! Σε ευχαριστω !

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...