Persaki Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2009 Καλησπέρα σε όλους, Είμαι νέα στο φόρουμ αυτό και θα σας βάλω δύσκολα!!! Ασχολούμε με τα ναυτιλιακά (τελειώνω τις σπουδές μου σύντομα) και έψησα το μπαμπά να διαθέσει 1000 ευρώ για αγορά φορητού υπολογιστή. Η χρήση θα είναι πολλαπλή μιας και δεν διαθέτω σταθερό υπολογιστή. Είπα να πάρω μια και καλή ένα καλό φορητό που να διαθέτει επεξεργαστή πάνω από 2 giga, σκληρό 250 πιστεύω είναι καλά, καλή κάρτα γραφικών και οθόνη να μην με κουράζει αφού θα δουλεύω περίπου 4 ώρες καθημερινά μαζί του!, με λίγα λόγια δεν θέλω φρου φρου κι αρώματα με ωραία χρωματάκια αλλά ένα καλό και αξιόπιστο φορητό. Θα με βοηθήσετε???
EvilEyes Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2009 Πιστεύω αυτό το HP είναι μέσα στα όρια που έθεσες με καλή οθόνη και κάρτα γραφικών. Γλιτώνεις και 100 ευρώ για κανά extra (ποντίκι κτλ.).
michalis2610 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2009 Γίνεται τώρα να μην το ξαναπροτίνω? Lenovo Thinkpad R61 με κορυφαία ποιότητα κατασκευής- καμία σχέση με αυτή των εμπορικών σειρών, το καλύτερο πληκτρολογιο που υπάρχει σε φορητούς για πολύωρη πληκτρολόγιση χωρίς προβλήματα, ματ οθόνη χωρίς ηλίθιες αντανακλάσεις ώστε να μην καταστρέφουμε τα ματάκια μας όσες ώρες και αν εργαζόμαστε στον υπολογιστή και 3ετή εγγύηση. Στα 549 ευρώ στο Carrefour.
MeddlingMageGr Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2009 Γίνεται τώρα να μην το ξαναπροτίνω? Lenovo Thinkpad R61 με κορυφαία ποιότητα κατασκευής- καμία σχέση με αυτή των εμπορικών σειρών, το καλύτερο πληκτρολογιο που υπάρχει σε φορητούς για πολύωρη πληκτρολόγιση χωρίς προβλήματα, ματ οθόνη χωρίς ηλίθιες αντανακλάσεις ώστε να μην καταστρέφουμε τα ματάκια μας όσες ώρες και αν εργαζόμαστε στον υπολογιστή και 3ετή εγγύηση. Στα 549 ευρώ στο Carrefour. Ναι αλλα αυτός δεν έχει καλή κάρτ γραφικών που θέλει ο φίλος.... και όταν λέμε καλή κάρτα εννοούμε απο 8600Μ GT και πάνω. Ο HP του EvilEyes είναι σούπερ.... με την 9600 θα σκίζει στα παιχνίδια.
Persaki Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2009 Ευχαριστώ για τις άμεσες απαντήσεις evil+michalis!!! αλλά πρέπει να συμπληρώσω μιας και δεν το ανέφερα πριν πως, ο φορητός θα χρησιμοποιηθεί πρωταρχικά για msoffice access/excel/word, επαγγελματικό σχέδιο ναυπηγικής (γι'αυτό ζήτησα καλή κάρτα), επαγγελματικά προγράμματα ναυτιλιακά, internet, δυκτύωση με server. Επίσης θα υπάρχουν πολλά αρχεία/προγράμματα ανοικτά μαζί - νομίζω παίζει ρόλο??? Στον ελεύθερο χρόνο μου (Σ/Κ) κανένα dvd ή και κανένα παιχνίδι... θα προτιμούσα να είναι όσο το δυνατό αθόρυβο, αυτάααααααα Επίσης γιατί το ένα λέει 1 χρόνο εγγύηση ενώ το άλλο 3??? Η lenovo ποιά μάρκα είναι?
zaxos345 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2009 Φίλε μου θα το ξαναπώ όπως το είπα και σε κάποιον άλλο, πάρε dell xps 1530 με επέκταση εγγύησης στα 3 χρόνια, πήγαινε εδώ http://www1.euro.dell.com/content/default.aspx?c=gr&l=el&s=gen, δες το μηχανάκι, επικοινώνησε με κάποιον στα σχετικά τηλέφωνα και ζήτα μια προσφορά εφόσον σου κάνουν. Επίσης δες και στο ebay.co.uk έχει πολλά και σε καλές τιμές τώρα με την πτώση της λίρας. Μην ξεχνάς όμως την επέκταση της εγγύησης στα 3 χρόνια.
disqualified Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2009 Ποτε φορητο χωρις να εχεις 3 χρονια εγγυηση, αλλιως μπορει να κλαις τα χρηματα σου στον πρωτο χρονο
manom18x Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2009 Η λυση του hp ειναι πολυ καλη. Οτι φορητο και να παρεις θα κανεις επεκταση στα 3 χρονια την εγγυηση. Η ΗP θελει 100E εξτρα για την 3ετη εγγυηση. Εγω θα σου πω και μια αλλη εταιρια την DELL η οποια εχει πολυ καλα και αξιοπιστα laptop. Η lenovo ειναι ibm. Πολυ καλη μαρκα και αξιοπιστη αλλα για καθαρα επαγγλματικη χρηση.H hp μπορει να σου προσφερει και αλλη χρηση. Τωρα γιατι η μια εταιρια προσφερει 3 χρονια εγγυηση και η αλλη 1 ειναι θεμα πολιτικης.
Draculina Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2009 Το παιδί είπε θέλει το μηχάνημα για δουλειά...Και θα είναι και ο κυρίως υπολογιστής του οπότε η αξιοπιστία και η ποιότητα του service παίζει τον μεγαλύτερο ρόλο (μην χαλάει και θέλει 2 μήνες να φτιαχτεί...). Οπότε προτείνω και γω οπωσδήποτε αξιόπιστη μάρκα με μεγάλη εγγύηση...Το lenovo που προτάθηκε είναι σε καλύπτει.. Επίσης, για την ταχύτητα του service μπορείς να δεις και κάποιο dell όπως είπαν και τα παιδιά, πχ: http://www.msystems.gr/v_products.asp?v_Cat=1138&v_Item=8294 Το μηχάνημα είναι πολύ καλό, με δυνατό επεξεργαστή, μία επαρκή κάρτα γραφικών και 3 χρόνια εγγύηση next business day (πολύ σημαντικό πράγμα αν δεν έχεις άλλο υπολογιστή ) αλλά δεν είναι ματ η οθόνη και στοιχίζει σαφώς περισσότερο από το lenovo...
Persaki Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2009 Το φορητό προορίζεται για επαγγελματική χρήση -ούτε σκοπεύω να το αλλάξω πριν την 5ετία-, γι'αυτό ζητώ κάτι πολύ αξιόπιστο. Από παιχνίδια (με κόλλησε ο αδελφός μου), όχι κάτι ιδιαίτερο πχ στρατηγικής περισσότερο, grand theft/need for speed - ποτέ πολεμικά!
manom18x Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2009 Αν προοριζεται για επαγγελματικη χρηση τοτε DELL. Ειναι πολυ αξιοπιστα μηχανηματα με πολυ καλο service. Τωρα αμα θες να παιζεις παιχνιδια με φορητο ειναι λιγο δυσκολο( απο θεμα επιδοσεων). Η hp παρεχει σε πιο προσιτες τιμες φορητους αλλα δεν ειναι καθαρα για επαγγελματικη χρηση.
zaxos345 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2009 Θα στο ξαναπώ, πάρε Dell xps, καινούριο με δυνατό επεξεργαστή 2.4 ή 2.6 και με 3 χρόνια εγγύηση. Αγοράζεις ποιοτικό μηχάνημα και άψογη εγγύηση.Τα παιχνίδια που λες τα πάιζει μια χαρά, εδώ παίζει άψογα το call of duty world at war. Πάντως να ξέρεις ότι ότι και να πάρεις θα το παντρευτείς, και επίσης δύσκολα και με αρκετά χρήματα θα το αναβαθμίσεις. Γι αυτό επέλεξε μια μέση λύση από άποψη χρημάτων, η αξία τους πέφτει γεωμετρικά με την πάροδο του χρόνου. Πριν τα σκάσεις ψάξε αρκετά, ρώτησε όπως κάνεις εδώ, και μην μείνεις μόνο στην εγχώρια αγορά, ψάξε και έξω, να εξασφαλισεις μόνο (με ένα τηλέφωνο στην κάθε αντιπροσωπεία) ότι η εγγύηση που αγοράζεις ισχύει και εδώ. Αν κάποιο άλλο μέλος κρίνει ότι κάνω κάποιο λάθος ας με διορθώσει, τον φίλο μας προσπαθούμε να βοηθήσουμε και δεν θέλω να σπέρνω ψευδείς πληροφορίες, Γιάννης
Persaki Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2009 Λοιπόν ένας από τους καθηγητές μας, έδωσε σε συμφοιτήτριά μου πριν λίγο ένα μοντέλο της HP το 8710 (λέτε να παίρνει μίζα?) και της είπε πως αν και παλαιότερη σειρά είναι πάρα πολύ καλός για τα προγράμματα που ζητάμε. Μήπως υπάρχει άποψη και για αυτόν? Επίσης όλα όσα μου προτείνετε, θα τα δω και από κοντά γιατί εμείς είμαστε και λίγο κολλημένες με το design έτσι?
zaxos345 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2009 κολλημένες με το design έτσι? oups, τώρα πρόσεξα ότι είσαι γένους θηλυκού, sorry για την αρσενική προσφώνησή μου, βέβαια αυτό δεν αλλάζει τίποτα από ότι σου είπα, όσον αφορά το design τα dell είναι πολύ όμορφα!!!
timekeeper Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2009 Ασχολούμαι με Η/Υ πάνω από 15 χρόνια. Έχουν περάσει από τα χέρια μου μηχανήματα και μηχανήματα... Ένα θα σου πω: Το Lenovo R61 είναι η καλύτερη αγορά που έχω κάνει απο την εποχή της Amiga500! 550 ευρώ και παίρνεις 3 χρόνια εγγύηση (ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ), κορυφαίο επεξεργαστή, 2GB μνήμη, 250 σκληρό, και 2 λεπτομέρεις που θα αναρωτιέσαι πως ζούσες χωρίς αυτές: Το λαμπάκι που φωτίζει το πληκτρολόγιο για βραδυνές "συνθέσεις" και το TrackPoint, που μόλις το μάθεις θα σου κάνει την χρήση του Laptop πολύ πιο αποδοτική. Είναι και τελείως αθόρυβο, έχει και σκύλο μπαταρία (3 ώρες). Τι άλλο θες;;;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.