johzaf Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2009 Το έβγαλε προσφορά το -shop στα 45 euro, τι λέτε αξίζει;
phanispal Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2009 Οτι είναι τροφοδοτικό της προκοπής, είναι. Αν ισχύει αυτό με την εγγύηση, κοίτα και αλλού. Έχε υπόψη οτι δεν είναι modular κι έχει ένα σωρό καλώδια (π.χ. 4 PCI-E), 8άρη ανεμιστήρα (ο οποίος όμως δεν ακούγεται). Κάτι είχε πάρει το αυτί μου (μάτι μου) οτι όλα τα προϊόντα (της πληροφορικής) έχουν είτε 2 είτε 3 χρόνια εγγύησης, δε θυμάμαι όμως υπό ποιες συνθήκες... Έχεις λινκ με την προσφορά;
The_Judas Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2009 Το έβγαλε προσφορά το -shop στα 45 euro, τι λέτε αξίζει; Τι ρωτάς τώρα .. εδώ και εγώ που έχω τροφοδοτικό Zalman 600W σκέφτομαι να χτυπήσω και κάνα etasis για ώρα ανάγκης Με 45 ευρώ και 650W ούτε made in china δεν θα βρεις. Πάντως στο newsletter της προσφοράς έλεγε για 3 χρόνια εγγύηση... ενώ στο σαιτ για ένα μόνο. Ασε που δεν πρόκειται να χαλάσει.
liopyr Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2009 Πάντως στο newsletter της προσφοράς έλεγε για 3 χρόνια εγγύηση... ενώ στο σαιτ για ένα μόνο. Ασε που δεν πρόκειται να χαλάσει. Ο Vatos κατάφερε να καταστρέψει ένα etasis750 (θα μου πεις αυτός είναι κανίβαλος), αλλά και ο thresh αντιμετωπίζει επίσης με ένα ίδιο (αν θυμάμαι καλά) πρόβλημα. Δεν λέω πως δεν αξίζει σαν προσφορά,προφανώς είναι από τα πιο ποιοτικά psu που υπάρχουν στην αγορά, αλλά η πιθανότητα να χαλάσει υπάρχει πάντα. Από εκεί και πέρα, βάση νόμου είναι υποχρεωμένο το κατάστημα να δώσει 2 χρόνια εγγύηση, ας γράφει ότι θέλει στο site.
Sadman Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2009 1 από eshop,και +1 που υποχρεούνται από ένα(νόμο νομίζω,το γράφει στις αγγελίες σε sticky). Τσίμπα το.
johzaf Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2009 To Link για το τροφοδοτικό. Πριν 2 ημέρες είχε βγάλει το etasis 850w σε προσφορά αλλά δεν το πρόλαβα, αυτό ελπίζω να μου το στείλουν , πάντως με 45 εβρόπουλα δεν αγοράζεις ούτε 350w κινέζικο.
phanispal Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2009 Μόνο σε μένα βγάζει 79.00€; Αν δε σου κάτσει κανένα ελαττωματικό, μη μιλάς καθόλου... Στο δικό μου έχω το σύστημα της υπογραφής, 6 ανεμιστήρια, 3 δίσκους ακόμα, usb devices και είναι στην κοσμάρα του (θα μου πεις σιγά το ενεργοβόρο σύστημα που έχω, αλλά λέμε...).
liopyr Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2009 Γιατί σε εμένα το link λέει 79€? Μήπως είναι καποια προσφορά μόνο για μέλη? edit με πρόλαβε ο από πάνω.
Sadman Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2009 οχι απλα θελει να μπεις απο το newsettler http://www.e-shop.gr/newsletter/mail-090131.html
HellasVagabond Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2009 Ο Vatos κατάφερε να καταστρέψει ένα etasis750 (θα μου πεις αυτός είναι κανίβαλος), αλλά και ο thresh αντιμετωπίζει επίσης με ένα ίδιο (αν θυμάμαι καλά) πρόβλημα. Δεν λέω πως δεν αξίζει σαν προσφορά,προφανώς είναι από τα πιο ποιοτικά psu που υπάρχουν στην αγορά, αλλά η πιθανότητα να χαλάσει υπάρχει πάντα. Από εκεί και πέρα, βάση νόμου είναι υποχρεωμένο το κατάστημα να δώσει 2 χρόνια εγγύηση, ας γράφει ότι θέλει στο site. Μαλλον κανεις απο αυτο το Thread δεν παρακολουθησε αυτα που λεγαμε στο thread των προσφορων.
Hirundo Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2009 Γιατί σε εμένα το link λέει 79€?Μήπως είναι καποια προσφορά μόνο για μέλη? edit με πρόλαβε ο από πάνω. Το δίνει μόνο εάν ακολουθήσεις το link από το newsletter.Επίσης τέρμα κάτω στο newsletter γράφει με μικρά γράμματα ότι είναι προσφορά για τα μέλη ( lucky me )
johzaf Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2009 Πραγματικά μέσα απο το newsletter έκανα την παραγγελία, αχχ καταραμένα cookies.
liopyr Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2009 Μαλλον κανεις απο αυτο το Thread δεν παρακολουθησε αυτα που λεγαμε στο thread των προσφορων. Έχει ξανα αναφερθεί η συγκεκριμένη προσφορά εκεί?
Delirium Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2009 Αν ισχυει αυτο: ET-650 ~52A http://forums.guru3d.com/showthread.php?t=205763 Τοτε...τρεχατε!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.