caution Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 Εντάξει, το έχουμε γράψει και ξαναγράψει για το παιχνιδάκι των δύο μαγαζιών με τις ανατιμήσεις αλλά το να "τσιμπάει" ένα 10ευρο ένα προϊόν των 50€ εν μία νυκτί μου "σκάει" άσχημα ρε γαμώτο. Είναι μεγάλη διαφορά και μου φαίνεται αλαζονική σαν κίνηση Με τις τιμές αυτή την στιγμή, ο AAKS είναι οριακά πιο ακριβός/GB από τον 500άρι single platter 7200.12 ( και όσοι βιάζεστε να το αποδώσετε στις ισοτιμίες για ρίξτε μια ματιά http://www.ecb.int/stats/exchange/eurofxref/html/eurofxref-graph-usd.en.html )
phanispal Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 Εγώ πάντως πάλι τον AAKS θα έπαιρνα, εκτός κι αν συνεχίσει να ανηφορίζει η τιμή χωρίς να ανεβαίνει στους άλλους... ( λες να μην πέσει όπως συνηθίζεται; )
caution Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 Και στα δικά μου μάτια ο AAKS χαίρει εκτιμήσεως και μέχρι στιγμής έχω αγοράσει αρκετούς. Λογικά θα ξαναπέσει... αν όχι... they can kiss my @ss goodbye
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 Moderators Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 Ειχα παρει τεσσερις 640AAKS. Εναν πριν 5 μηνες με 59€. Εναν πριν 2 μηνες με 58. Εναν πριν μισο μηνα με 56 κι εναν πριν 10 μερες με 53. Απο 53 ομως σε 68 ευρω εν μια νυκτι, ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΘΑ ΜΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΑΦΗΣΩ ΤΟΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΣΥΝΝΕΝΟΗΜΕΝΑ ΤΟΝ ΑΝΕΒΑΣΑΝ, ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΘΑ ΜΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΞΕΧΑΣΩ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΟΥ ΠΡΙΝ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΦΑΝΕΙ "ΦΤΗΝΟΣ" Ο 500ΡΗΣ. Και ΝΑΙ τα παραπανω ειναι επιτηδες γραμμενα κεφαλαία και με bold, γιατι πραγματικα ΟΥΡΛΙΑΖΩ.
caution Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 Έχω αγοράσει και εγώ στις τιμές που αναφέρεις... και άντε πριν ένα εξάμηνο τα 60€ ήταν εντάξει, αλλά τώρα που "ωρίμασε" αυτό το προιόν δεν δικαιολογούνται. Ολιγοπωλιακή συμπεριφορά διαπιστώνω εγώ, στα mainstream προϊόντα εκεί που βγαίνουν τα χοντρά λεφτά (E8400,HD4850,AAKS...). Αλλά πιστεύω αυτή η συμπεριφορά τους τα έχει φάει τα ψωμιά της. Σιγά σιγά και στην Ελλάδα η IT αγορά ωριμάζει και τέτοιου είδους λαμογιές αρχίζουν να φαίνονται παράταιρες
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2009 Moderators Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2009 Απαξ και ανακαλυψει ο κοσμος οτι μπορει να φερνει απο ευρωπη χωρις εκτελωνισμους και μ@λ@κι€ς, μαυρο φιδι που τους εφαγε...! Τις προαλλες που ειχα 3 640ρηδες και γεμισαν, λεω, εεεε ας παρω αλλον εναν μωρε. Τωρα που τον πηρα και ειδα αυτο που εγινε, δε προκειται να ματαξαναδουν λεφτα για δισκο, ο κοσμος να χαλασει. Δε πα να γεμισουν ολοι, θα τα γραψω σε dvd, τελος
smilefreeware Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2009 Και εγώ πήρα 1 WD 1TB πριν μια βδομάδα 84€ και τώρα οι 2 μεγάλοι έχουν με 95-100€. Edit : Τελικά ξανάφεραν τον 1 WD 1TB με 83,5€. (Ασχετο αλλά αυτό το Docking που πήρα για να βαζωβγάζω δίσκους sata 3,5 - 2,5 και usb και esata με 6 Usb είναι πολύ βολικό.) Το χάρηκα. (έχει και διακόπτη on/off)
mits@kos Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2009 Εγώ πήρα τον δικό μου ~63 από το Πλαίσιο μέσα Νοέμβρη. Αλητεία σκέτη έχει καταντήσει το θέμα...
subhuman Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2009 Μάλλον αντιλήφθηκαν πόσο δημοφιλής είναι και αποφάσισαν να τον στραγγίξουν! Προσωπικά με τιμή 67.78 αυτή την ώρα στο Πλαίσιο και 65.10 στο e-shop, δίνω 72 και πάω στον WD6401AALS με 32mb cache!
GiOrGoSk21 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2009 Τι παίχτηκε κι ανέβηκε τόσο;;;;Γενικότερη είναι η ανατιμολόγηση ή μόνο για το συγκεκριμένο μοντέλο; Σε λίγο θα πουλάνε σε τιμές multirama,έλεος... Ειχα παρει τεσσερις 640AAKS. Εναν πριν 5 μηνες με 59€. Εναν πριν 2 μηνες με 58. Εναν πριν μισο μηνα με 56 κι εναν πριν 10 μερες με 53. Είχα παρατηρήσει κι εγώ αυτήν τη σταδιακή μείωση(τσίμπησα κι έναν όταν ήταν στα 58) και χαιρόμουν που θα τσιμπούσα ακόμη έναν...Ωραία η πολιτική των μαγαζιών,μπράβο να την χαίρονται.Προς το παρόν ας αρπάξουν μια μούτζα κι από μενα για επιβράβευση. (Πάλι καλά χτύπησε τώρα,1.5 μήνα πριν τη λήξη της εγγύησης,ένα 160άρης που είχα και πάει για αντικατάσταση,οπότε τη βολεύω κάπως προς το παρόν.)
caution Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2009 ...Προς το παρόν ας αρπάξουν μια μούτζα κι από μενα για επιβράβευση... Έγραψες .&-
wert Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2009 Ήμουν έτοιμος να τον παραγγείλω, τον είχα στο καλάθι αγορών, και μετά είδα το topic εδώ. Έφυγε και ο δίσκος και το καλάθι ... Δεν θα πάρω αυτόν τον δίσκο τώρα από πείσμα Αντέχω λίγο καιρό ακόμα χωρίς τα γίγα του ...
derorist Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 Ήμουν έτοιμος να τον παραγγείλω, τον είχα στο καλάθι αγορών, και μετά είδα το topic εδώ. Έφυγε και ο δίσκος και το καλάθι ... Δεν θα πάρω αυτόν τον δίσκο τώρα από πείσμα Αντέχω λίγο καιρό ακόμα χωρίς τα γίγα του ... .....+1 !!!
_DiMoN_ Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 Παιδιά πραγματικά χαίρομαι, που έστω και λίγοι κοιτάνε τις τιμές και τους σαμποτάρουν όταν κάνουν ότι τους κατέβει γιατί νομίζουν ότι είμαστε ζώα. Μόνο έτσι θα καταφέρουμε να πετύχουμε τιμές Ευρώπης... (μισθούς θα το αργήσουμε πολύ)... Αυτός ο δίσκος είναι καλός μόνο λόγο τιμής ή έχει και καλές επιδόσεις? -----Προστέθηκε 8/2/2009 στις 05 : 41 : 35----- Μόνο εδώ τον έχει 59,5€ ...
caution Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 Μια χαρά δίσκος είναι με πολύ καλές επιδόσεις, χωρίς παρατράγουδα αξιοπιστίας και μέχρι ...πρότινος καλή τιμή. Αλλά στην τιμή που είναι τώρα υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.