Προς το περιεχόμενο

sql server και ms visual c++. Να τα διαγράψω ή χρειάζονται;

nurse

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

sql server και ms visual c++. Να τα διαγράψω ή χρειάζονται;

Δεν θυμάμαι πότε τα έβαλα αλλά τέλος πάντων. Ή τα εγκατέστησε κάποια εφαρμογή;

Έχω τα vista ultimate 64bit. Δεν ξέρω που χρειάζονται τα συγκεκριμένα προγράμματα. Δεν είμαι προγραμματιστής.

Τα βλέπω μπροστά μου στη προσθαφαίρεση. Εαν τα απεγκαταστήσω θα έχω κάποιου είδους πρόβλημα;

Ευχαριστώ.

Να διευκρινίσω τι βλέπω στη προσθαφαίρεση:

1) MS SQL server 2008

2) .........server 2008 browser

3) .....................management objects

4) .....................native client

5) .....................setup support files

6) ................ VSS writer

7) SQL server system CLR types

8) MS Visual C++2005 redistributable

9) ......................................(x64)

10) ......................................-64 9.09.03

(όπου τελίτσες, ότι γράφει από πάνω)

-----Προστέθηκε 5/2/2009 στις 01 : 41 : 25-----

Παιδιά κανένας;;;

Να τα απεγκαταστήσω;

Δημοσ.

Χωρίς μία πλήρη λίστα όλων των προγραμμάτων που είναι εγκατεστημένα στο σύστημα, δε νομίζω πως μπορεί κάποιος να σου δώσει σίγουρη απάντηση. Υπάρχουν πολλές πιθανές περιπτώσεις:

1. Να τα έχεις εγκαταστήσει ρητά εσύ (και να μην το θυμάσαι, όπως λες). Σε αυτήν την περίπτωση, αφού δεν τα χρησιμοποιείς επίσης ρητά, μάλλον δεν τα χρειάζεσαι

2. Να τα έχει εγκαταστήσει πρόγραμμα Α που τα χρειάζεται για να λειτουργήσει. Σε αυτήν την περίπτωση, αν χρειάζεσαι το Α τα αφήνεις

3. Να τα έχει εγκαταστήσει πρόγραμμα Β που τα χρειάζεται για να λειτουργήσει και το οποίο στο μεταξύ έχει απεγκατασταθεί, αφήνοντας όμως τα προαπαιτούμενά του εγκατεστημένα. Σε αυτήν την περίπτωση, δεν τα χρειάζεσαι

4. Να τα έχει εγκαταστήσει πρόγραμμα Γ που δεν τα χρειάζεται απαραίτητα για να λειτουργήσει, απλά αν δεν υπάρχουν παρουσιάζει μειωμένη λειτουργικότητα. Σε αυτήν την περίπτωση, αν βολεύεσαι με τη μειωμένη λειτουργικότητα, τα διαγράφεις. Αν όχι, τα αφήνεις

Σε ποια από τις παραπάνω περιπτώσεις ανήκεις... ; (Μπορεί να μου ξέφυγαν και κάνα-δυο!)

Δημοσ.

Δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα.

Αυτό που με ενδιαφέρει είναι να μην έχουν πρόβλημα το office 2007 και το spss16.

Οτιδήποτε άλλο δεν με ενδιαφέρει.

Parsifal ευχαριστώ για την απόκρισή σου.

Δημοσ.

Κρίμα που δε μπορώ να βοηθήσω περισσότερο, δεν χρησιμοποιώ καμμία εκ των δύο αυτών εφαρμογών. Είναι χρήσιμο που τις ανέφερες όμως, για όσους διαβάσουν στη συνέχεια το thread.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...