mikezampas Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2009 Ρε παιδια κοντευω να σκασω με την καρτα γραφηκων μου xfx 7900GS 512 AGP(ξερω ειμαι απο τους ξεχασμενους με την AGP,αλλα τι να κανω αφου σεν παιζει μια!!!)την πηγα στο e-shop και μου την επεστρεψαν πισω μετα απο ενα μηνα λεγοντας μου οτι δεν εχει τιποτα γιατι και καλα περασε 2 φορες 3DMark. το συστημα μου ειναι P4 3.00Ghz, 2Gb ram, winxp sp2, 500watt psu και η καρτα απο πανω Το προβλημα ειναι πως παιζω το pro2009 σε 1280x1024 σε medium γραφηκα με τις ωρες χωρις κανενα προβλημα με κανονικες θερμοκρασιες και οταν το βαζω στα high με το που ξεκιναει το παιχνιδι παγωνει ολο το pc καπως ετσι (βλεπε photo) και μετα μονο reset(αυτο σημβαινει στα περισοτερα παιχνιδια και σε 3Dmark)ενω παλια δεν ειχε κανενα προβλημα,και μετα απο format παλι τα ιδια! ΤΙ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ???????????????????
outlaw star Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2009 αρχικά κάνε ότι είπε το παιδί απο πάνω...επίσης τι τροφοδοτικό έχεις ακριβώς?
mikezampas Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2009 αρχικά κάνε ότι είπε το παιδί απο πάνω...επίσης τι τροφοδοτικό έχεις ακριβώς? το τρεχω εδω και 35 λεπτα το ati tool τιποτα no errors πολυ καλη ερωτηση!!!ενα hyper 500watt με 17amp στα 12v και εμενα το μυαλο μου εκει παει αλλα παλι στις αρχες ολα ηταν μια χαρα τωρα τι να χει παθει?να μην αποδιδει οσο πρεπει???(το δοκιμασα μια φορα το pc μονο με σκληρο και καρτα γραφικων χωρις τιποτα αλλο,cdrom.2nd disk και παλι τα ιδια!!!)αμα ηταν θα καιγοταν μια και καλη!και δεν εχω καποιο αλλο τροφοδοτικο να δοκιμασω!
esertas Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2009 Πρέπει να είναι η θερμοκρασία κάρτας γραφικών.Εγώ μόλις έβαλα εξτρά ψήκτρα ενώ μου έκανε το ίδιο, έστρωσε τελικά εδώ και 2 χρόνια.
mikezampas Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2009 Πρέπει να είναι η θερμοκρασία κάρτας γραφικών.Εγώ μόλις έβαλα εξτρά ψήκτρα ενώ μου έκανε το ίδιο, έστρωσε τελικά εδώ και 2 χρόνια. αστο σε προλαβα εχω βαλει extra fun ακριβως πανω απο την καρτα και στο ati tool δεν εχει παει πανω απο 71c.
phanispal Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2009 και εμενα το μυαλο μου εκει παει αλλα παλι στις αρχες ολα ηταν μια χαρα τωρα τι να χει παθει?να μην αποδιδει οσο πρεπει???(το δοκιμασα μια φορα το pc μονο με σκληρο και καρτα γραφικων χωρις τιποτα αλλο,cdrom.2nd disk και παλι τα ιδια!!!)αμα ηταν θα καιγοταν μια και καλη!και δεν εχω καποιο αλλο τροφοδοτικο να δοκιμασω! Μην το λες, δεν είναι απαραίτητο είτε να παίζει για πάντα είτε καθόλου. Δεν είναι απίθανο να έχει αρχίσει να τα φτύνει... Προσπάθησε να βρεις από κάπου ένα καλύτερο για να σιγουρευτείς.
outlaw star Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2009 η κάρτα που έχεις πόσα ampere ζητάει στην+12v γραμμή?
mikezampas Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2009 η κάρτα που έχεις πόσα ampere ζητάει στην+12v γραμμή? 18amp και το τροφοδοτικο βγαζει 17 απ'οτι λεει.αλλα για κανα εξαμηνο δουλευε μια χαρα μου επαιζαν τα παιχνιδια σε high τωρα τιποτα,αλλα κολανε αμεσως,αλλα μετα απο λιγο!κατι τα εφτυσε αλλα δεν μπορω να βρω τι?πιστευα οτι αυτο το κολημα στην οθονη θα το ειχε δει και κανενας αλλος για να με βοηθησει.
phanispal Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2009 Τα 18Α που λέει οτι "ζητάει" η κάρτα δεν είναι μόνο για τις απαιτήσεις της κάρτας, αλλά για ένα νορμαλ σύστημα συνολικά, σε συνδυασμό με αυτήν την κάρτα. Παρόλ' αυτά, το τροφοδοτικό φαίνεται να κάνει τη δουλειά, οπότε προσπάθησε να βρεις ένα καλύτερο να δεις τι παίζει. Όπως σου είπα και πιο πάνω, δεν είναι άσπρο-μαύρο το τροφοδοτικό. Μπορεί να παίζει για καιρό φαινομενικά χωρίς πρόβλημα και μια μέρα να αρχίσει τα κουλά...
mikezampas Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2009 Τα 18Α που λέει οτι "ζητάει" η κάρτα δεν είναι μόνο για τις απαιτήσεις της κάρτας, αλλά για ένα νορμαλ σύστημα συνολικά, σε συνδυασμό με αυτήν την κάρτα.Παρόλ' αυτά, το τροφοδοτικό φαίνεται να κάνει τη δουλειά, οπότε προσπάθησε να βρεις ένα καλύτερο να δεις τι παίζει. Όπως σου είπα και πιο πάνω, δεν είναι άσπρο-μαύρο το τροφοδοτικό. Μπορεί να παίζει για καιρό φαινομενικά χωρίς πρόβλημα και μια μέρα να αρχίσει τα κουλά... φιλε phanispal σ'ευχαριστω για τις αμεσες απαντησεις σου,μου φαινεται Θα παω σε κανα συνοικιακο μαγαζακι να δοκιμασω κανα τροφοδοτικο για να δω τι παιζει!Σωστο αυτο με το ασπρο και μαυρο που ειπες!!!
phanispal Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2009 Καλό θα ήταν να μην προβείς σε αγορά πριν σιγουρευτείς ότι ευθύνεται το τροφοδοτικό. Αν και χαμένο δε θα πάει, σίγουρα θα είναι καλύτερο από αυτό που έχεις τώρα...
@topos Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2009 Tα hiper ειναι αρκετα αξιοπιστα τροφοδοτικα και με μεγαλη βεβαιοτητα αποκλειω το γεγονος να βγαζει μονο 17αμπερ το 500αρη.Το πιθανοτερο ειναι να βγαζει 17 ανα rail.Οποτε ισως το μονο που χρειαστεις ειναι ενα ανταπτορακι για να τα ενωσεις...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.