Προς το περιεχόμενο

Battlefield: Bad Company 2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μπα σαν την μαριονέτα που είναι έδωσε τις απαντήσεις που του είπαν, και δείχνουν την πολιτική της εταιρείας.

Ίσως έχει γραφτεί σε προηγούμενο post, αλλά ποια ακριβώς πιστεύεις ότι είναι η πολιτική της (συγκεκριμένης μόνο; ) εταιρίας;

• Απαντ. 2,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Έχει γραφτεί σε αρκετά ξεχωριστά μηνύματα, αλλά νομίζω την δείχνει μόνη της την πολιτική της, δεν χρειάζεται να εκφέρω γνώμη καν. Απλά δες τα δεδομένα (η λίστα των οποίων είναι ατελείωτη) και όχι τις διαφημίσεις με τις πλάτες της ΕΑ.

Δημοσ.

Q: When will we see a new patch for BC2' date=' and what are you going to change in the game?[/b']

Joe Grant (DICE Dev): In order to enable Vietnam, we have to allow an update. This update can contain patch information. So, chances are something will appear *before* Vietnam to enable people to purchase it, the question remains as to how much and what will be in it – we are not in a position to give a change/fix list. Remember, for patches on console(if those people read this bit) we are bound by the console manufacturers, including size limitations etc. I’d also like to point out that *change* is a bit of an odd word to apply to patches. Changes are not necessarily fixes and changes can cause upset as well as joy.

Περισσότερες απαντήσεις θα πάρουμε την επόμενη Παρασκευή σύμφωνα με τον zhinto.

• Moderators
Δημοσ.

"Θέλετε patch; Πάρτε το Vietnam. Πριν από αυτό θα βγάλουμε ένα patch στο οποίο θα διορθώνουμε το χαμένο καφέ pixel από το μάτι του assault class. Oh wait, φοράνε καθρεφτιζόμενο visor."

Δημοσ.

Καλησπερα σας!Αντιμετωπιζω το εξης προβλημα μετα απο 3 μηνες κανονικου παιχνιδιου FAILED TO CONNECT EA ONLINE υπαρχει καποια λυση?Πρωτη φορα εχω προβλημα σε αυτο το παιχνιδι απο τοτε που το αγορασα δεν ξερω τι επαθε σημερα ξαφνικα!!!

Δημοσ.

Προσπάθησε να κάνεις ένα manual update από τον φάκελο του παιχνιδιού μήπως απέτυχε να το κάνει αυτόματα. Πιστεύω πάντως ότι θα λυθεί μόνο του το πρόβλημα. Θέλω να πω μην αρχίσεις να πειράζεις συνδέσεις, firewall, ιστορίες από τώρα. Περίμενε λίγη ώρα να δεις πως θα πάει. Τίποτα εργασίες θα κάνουν εκεί στην ΕΑ.

Δημοσ.
Καλησπερα σας!Αντιμετωπιζω το εξης προβλημα μετα απο 3 μηνες κανονικου παιχνιδιου FAILED TO CONNECT EA ONLINE υπαρχει καποια λυση?Πρωτη φορα εχω προβλημα σε αυτο το παιχνιδι απο τοτε που το αγορασα δεν ξερω τι επαθε σημερα ξαφνικα!!!

Tιποτα δεν ειναι ...Περιμενε λιγο να ξεμπλοκαρει το site ΕΑ και θα λυθει ,το εχει κανει και σε μενα .

Δημοσ.

Εξακολουθει να μου βγαζει το FAILED TO CONNECT EA ONLINE το εκανα και reinstall την πρωτη φορα δουλεψε αλλα οταν το εκλεισα και το ανοιξα παλι τωρα μου βγαζει το ιδιο προβλημα καμια λυση??

Δημοσ.

Απενεργοποίησε το upnp από το router και δες αν φταίει το antivirus σου γιατί μπορεί να έκανε κανένα περίεργο update και να σου το μπλόκαρε.

Δημοσ.

Εγω παντως εξακολουθω να εχω το ιδιο προβλημα τι και αν απενεργοποιησα το firewall το upnp ειλικρινα δεν ξερω τι επαθε στα καλα καθουμενα απο εκει που επαιζα μια χαρα :cry:

Δημοσ.

Παιδια θέλω βοήθεια.......Μπορει κανεις να μου πει τι ρυθμίσεις πρέπει να κάνω ετσι ωστε τα κουμπια του joystick

να μου είναι ακριβώς όπως αυτα οταν παίζω στο playstation 3???εχω κανει χίλιες προσπάθειες αλλα τιποτα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...