Athanasios2104 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Υπάρχει κανένας ελληνικός hardcore server χωρίς sniper? στον δικό μας (he-px) έχομε "max 4 snipers / team"
Alejandro Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 στον δικό μας (he-px) έχομε "max 4 snipers / team" Έχω μπει και εδώ που λες, απλά έχω βρει ξένους hardcore χωρίς καθόλου snipers και έλεγα μήπως υπάρχει και αντίστοιχος ελληνικός.
_BASSstarlet_ Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Ναι, το κακό είναι όμως πως αποτρέπουν το recon γενικά, και όχι το sniper ειδικά. Προσπαθούσα να μπω με καραμπίνα και πέθαινα..
Alejandro Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Ναι, το κακό είναι όμως πως αποτρέπουν το recon γενικά, και όχι το sniper ειδικά.Προσπαθούσα να μπω με καραμπίνα και πέθαινα.. Έχει ορισμένους που απαγορεύουν μόνο τα sniper rifles και σε αφήνουν να μπεις με άλλο όπλο...
Luciddream Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Ναι, το κακό είναι όμως πως αποτρέπουν το recon γενικά, και όχι το sniper ειδικά.Προσπαθούσα να μπω με καραμπίνα και πέθαινα.. τι το κακό έχουν τα sniper? δηλαδή η καραμπίνα που ρίχνει στο μισό χιλίομετρο είναι καλύτερη..?? ποτέ δεν τους κατάλαβα αυτούς τους κανόνες...
Alejandro Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 Τα sniper με χαλάνε γιατί το παιχνίδι μετά από λίγο καταντά "Εχθρός προ των πυλών". Εντελώς υποκειμενική βέβαια η άποψή μου, δεν κατηγορώ κανέναν, απλά δεν μου αρέσει μόλις μείνω πάνω από 2'' ακίνητος να με καθαρίζουν. Προτιμώ να έχει περισσότερη ένταση. Οι καραμπίνες που σε σκοτώνουν με μια βολή, ενώ έχεις κάποια κάλυψη και από απόσταση που με το 4Χ scope βλέπεις τον άλλο σαν κουκίδα, συμφωνώ και εγώ, είναι μεγάλο fail.
newlynx Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 Το πρόβλημα δεν είναι οι sniper, αλλά ότι πολλοί από αυτούς δεν παίζουν ως recon. Oι πρωθημένοι που χρησιμοποιούν τους ανιχνευτές κίνησης και εκείνοι που κάνουν το σωστό mortar για να καλύψουν την ομάδα είναι πάρα πολύ χρήσιμοι. Εκείνοι που στέκονται στην άλλη άκρη τις πίστας για να κάνουν καλό KDR είναι απλά παρτάκηδες του τύπου "εγώ ας έχω καλό KDR και ας χάσει η ομάδα".
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 Συμφωνώ με αυτό που είπε ο Newlynx.
Herculess Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 Το πρόβλημα δεν είναι οι sniper, αλλά ότι πολλοί από αυτούς δεν παίζουν ως recon. Oι πρωθημένοι που χρησιμοποιούν τους ανιχνευτές κίνησης και εκείνοι που κάνουν το σωστό mortar για να καλύψουν την ομάδα είναι πάρα πολύ χρήσιμοι. Εκείνοι που στέκονται στην άλλη άκρη τις πίστας για να κάνουν καλό KDR είναι απλά παρτάκηδες του τύπου "εγώ ας έχω καλό KDR και ας χάσει η ομάδα". και εμένα μου τη σπανε οι βρωμοsniper της δευτερης κατηγορίας που είπες. Και το πιο τραγικό είναι να εισαι σε ομάδα με 3 απο αυτους και κάθε φορά που σκοτώνεσαι θα πρέπει να τρέχεις απο τι μια μερια της πίστας στην άλλη. Ελεος, δεν παιζουμε beijin olymbic games 5000m καλύτερα αμα ειναι να τρέχουμε!
Luciddream Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 Το πρόβλημα δεν είναι οι sniper, αλλά ότι πολλοί από αυτούς δεν παίζουν ως recon. Oι πρωθημένοι που χρησιμοποιούν τους ανιχνευτές κίνησης και εκείνοι που κάνουν το σωστό mortar για να καλύψουν την ομάδα είναι πάρα πολύ χρήσιμοι. Εκείνοι που στέκονται στην άλλη άκρη τις πίστας για να κάνουν καλό KDR είναι απλά παρτάκηδες του τύπου "εγώ ας έχω καλό KDR και ας χάσει η ομάδα". ωπ, τώρα το είδα το post.. πλέον και με όσα παιχνίδια κυκλοφόρησαν (FPS) νομίζω οτι μπορούμε με άνεση να πούμε κάποια πράγματα.. το ας έχω καλό KDR και ας χάσει η ομάδα δεν ισχύει... σχεδόν σε όλες τις πίστες με δύο sniper μπορείς να κάνεις ΜΕΓΑΛΗ ζημιά στην άμυνα... και να περάσουν οι assault/engineers/medics να τα σκίσουν όλα.. η καλύτερη αντιμετώπιση εκεί είναι απλώς ένας καλύτερος sniper.. και εννοείται οτι ο sniper που σέβεται τον εαυτό του είναι με το χέρι πάνω απο το Q..
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 και εννοείται οτι ο sniper που σέβεται τον εαυτό του είναι με το χέρι πάνω απο το Q.. Να δούλευε και το spot 100% όπως στο BF2...
_BASSstarlet_ Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 Έχετε αντιμετωπίσει πρόβλημα στο revive?
derasto Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 Έχετε αντιμετωπίσει πρόβλημα στο revive? Ναι και μου την σπαει αφανταστα με Medic.Μετα απο ενα σημειο δεν μπορω να σηκωσω παικτη.
_BASSstarlet_ Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 Τις τελευταίες μέρες το έχω πάθει, όχι συνέχεια βέβαια, αλλά κάποια στιγμή απορούσα αν κράταγα απινιδωτή ή σουτιέν!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα