Προς το περιεχόμενο

Battlefield: Bad Company 2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

παιδες να ρωτησω κι εγω κατι κουλο μιας και ειμαι νεος στο bc2!!

εχω αγορασει το κλειδι και κατεβασα το παιχνιδι απο ea store.αν κανω φορματ στον υπολογιστη τι γινεται?

θα πρεπει να το ξανακατεβασω η δεν εχω τετοιο δικαιωμα??

ρωταω γιατι θελω να αγορασω και το βιετναμ,οποτε να κανω πρωτα φορματ και μετα.

για πειτε pls???

• Moderators
Δημοσ.

Συνήθως αφήνουν να ξανακατεβάσεις, αν και για το EA store δεν θυμάμαι αν έχει κάποιο όριο χρόνου.

Αν πας και το κοιτάξεις τώρα, θα σου δείχνει αν μπορείς.

Δεν έχει σχέση αν κάνεις format.

Δημοσ.

παιδες να ρωτησω κι εγω κατι κουλο μιας και ειμαι νεος στο bc2!!

εχω αγορασει το κλειδι και κατεβασα το παιχνιδι απο ea store.αν κανω φορματ στον υπολογιστη τι γινεται?

θα πρεπει να το ξανακατεβασω η δεν εχω τετοιο δικαιωμα??

ρωταω γιατι θελω να αγορασω και το βιετναμ,οποτε να κανω πρωτα φορματ και μετα.

για πειτε pls???

Μην το κατεβάσεις και το εγκαταστήσεις σε partition του δίσκου που θα κάνεις format..

Δημοσ.

Μου άρεσε το Vietnam, σε βάζει ωραία στο κλίμα! Το μόνο που θα ήθελα θα ήταν όταν είσαι βιετναμέζος να έχεις μόνο τα δικά τους όπλα και όχι τα αμερικάνικα και το αντίστροφο. Για περισσότερη αληθοφάνεια...

Δημοσ.

ευχαριστω ghostrider,θα το κοιταξω τωρα που το ειπες.δεν θα επρεπε λογικα να εχω το file που εχω κατεβασει καπου αποθηκευμενο?

venumis,σωστα λες,αν με αφησει να το ξανακατεβασω θα το κανω αλλου install.δεν το ειχα σκεφτει την πρωτη φορα.στερνη μου γνωση να σ'ειχα πρωτα που λενε.

ευχαριστω παιδες για τις απαντησεις σας

Δημοσ.

To παιχνιδι δεν προκειται α κυκλοφορησει σε συσκευασια dvd η Cd για αγορα μεσο απο ελληνικο καταστημα πληροφορικης? η μονο ηλεκτρονικα απο την ea store?

Ο κοσμος που το εχει παιξει, τοσο απογοητευση ειναι απο αυτα που διαβαζω εδω? δηλαδη δεν διατηρει καποια στοιχεια απο το παλιο ΒF και BBD2?

Δημοσ.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ.....σκεφτομαι να αγορασω το Battlefield: Bad Company 2/VIETNAM, αλλα για να το παιξω πρεπει να εχω εγκατεστημενο πρωτα το Battlefield: Bad Company 2 η ειναι ανεξαρτητο?ευχαριστω.

Δημοσ.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ.....σκεφτομαι να αγορασω το Battlefield: Bad Company 2/VIETNAM, αλλα για να το παιξω πρεπει να εχω εγκατεστημενο πρωτα το Battlefield: Bad Company 2 η ειναι ανεξαρτητο?ευχαριστω.

Ναι,πρέπει να έχεις εγκατεστημένο πρώτα το Battlefield: Bad Company 2.

Δημοσ.

Καλησπέρα !

Είχα να παίξω battlefield εδώ και 3 μήνες και σήμερα είπα να ξαναπαίξω.Έχω όμως πρόβλημα με το να βρώ servers.Έχει βγει κάποιο update που πρέπει να βάλω ??

Πάντως όταν ξεκινάει το game κάτω δεξιά μου δείχνει αυτό το νούμερο 553292

Ναι, έχει βγει καινούριο update.

Δημοσ.

Μπορείς να δώσεις ενα link για το update ?

Δεν χρειάζεται κάποιο λινκ για το update,απλά θα πας στο φάκελο που έχεις εγκαταστήσει το παιχνίδι και θα τρέξεις το ΒFBC2Updater.

Δημοσ.

Το έτρεξα το ΒFBC2Updater αλλά δεν μου έδειξε κάπου κάτι για update αλλά μπήκε κατευθείαν στο παιχνίδι.

Αν μπαίνει κατευθείαν στο παιχνίδι σημαίνει ότι ήδη έχει αναβαθμιστεί στην τελευταία έκδοση.Απεγκατέστησέ το και κάνε καινούρια εγκατάσταση έτσι ώστε την πρώτη φορά που θα ξανατρέξεις το ΒFBC2Updater να εγκαταστήσει κατευθείαν το τελευταίο patch.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...