giorgos147 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 Έπαιξα το Online σε PS3. Δε θα έλεγα ότι με κόλλησε. Δύο-τρεις πίστες αξίζουν συνολικά για μένα.
BaLsAmoMenos Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 Ρε ποιος χεστηκε για το single. Πειτε για την mp εμπειρια και καντε καμια συγκριση με αυτην του mw2.
BaLsAmoMenos Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 Έπαιξα το Online σε PS3. Δε θα έλεγα ότι με κόλλησε. Δύο-τρεις πίστες αξίζουν συνολικά για μένα. Το mw2 σου αρεσε George?
giorgos147 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 Το mw2 σου αρεσε George? Κοίτα, το BF το δοκίμασα σε PS, με μοχλό, σε αντίθεση με το MW που είχα ποντίκι. Αλλά, αν εξαιρέσω τα παραπάνω, στο MW είχα κάτσει περισσότερη ώρα την πρώτη φορά.
BaLsAmoMenos Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 Καλα και'γω σε ps3 το επαιζα το mw2 και εκει θα παιξω αν το παρω και το bc2. Fps σε pc εχω να παιξω 2-3 χρονια. Οσον αφορα το mw2, θυμαμαι στην αρχη οτι ειχα ψιλοξενερωσει λιγο (ηταν και η αλλαγη απο το killzone 2) και δεν επαιζα πολυ. Βεβαια μετα ολα αλλαξαν και αρχισε η κατρακυλα.
LuciferX Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 Παιδια παιξτε τα σε pc και θα νιωσετε τη διαφορα αναμεσα τους
alexis333 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 Eγω δεν εχω παιξει ακομα το Bad Company 2 αλλα απο τα βιντεακια που βλεπω μου φαινεται τρελο game .... Αυριο πουρνο πουρνο θα το εχω για να διαπιστωσω κι εγω αν ειναι τοσο καλο ...
sdim Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Καλησπέρα,παιδιά. Παίζει κανένας με 2GB RAM και CPU 3.00 GHz;'Εστω και σε χαμηλή ανάλυση. Θέλω να ξέρω πριν αγοράσω το παιχνίδι.Ευχαριστώ.
pappous_soulis Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Τα GHz δεν μας λένε τίποτα. Ποιό μοντέλο επεξεργαστή έχεις?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα