Erwdios Δημοσ. 23 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2010 Chill μου έστειλαν αυτό το video σήμερα και μου είπαν να το προωθήσω σε εσένα. N' joy [ame]http://www.youtube.com/watch?v=0p4fkH9qC4M[/ame]
chill Δημοσ. 23 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2010 Chill μου έστειλαν αυτό το video σήμερα και μου είπαν να το προωθήσω σε εσένα. N' joy Got a bullet with your name on it βασικά όλο το γεμιστήρα έχω με το όνομα σου γιατί από στόχο είμαι βράστα lolololz
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 23 Μαρτίου 2010 Moderators Δημοσ. 23 Μαρτίου 2010 Got a bullet with your name on it βασικά όλο το γεμιστήρα έχω με το όνομα σου γιατί από στόχο είμαι βράστα lolololz Στο συγκεκριμένο παιχνίδι λέει πιο πολύ να λες: Got 7 dog tags with your name on them.
tsakonas Δημοσ. 23 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2010 Παρακαλώ να κλειδωθεί το thread και να φάνε ban όλοι οι spam lovers ετοιμάσου το αγόρασα χτες και έρχομαι!!!
xtrmsnpr Δημοσ. 23 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2010 Παίδες πρόβλημα....Μόλις έκανα update στην νέα έκδοση και μπήκα να παίξω...και είχαν μηδενιστεί τα stats.....Ούτε όπλα,ούτε τίποτα..Τί έγινε;;;
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 23 Μαρτίου 2010 Moderators Δημοσ. 23 Μαρτίου 2010 Bring it on the lot of you! Btw, η [HEAT] έχει ανοίξει το recruiting πάλι. Αν ενδιαφέρεστε.
tsakonas Δημοσ. 23 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2010 ....Bring it on mofo μπες msn σε 2 ώρες mofoker
radeon9700 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2010 Για ποσο δεν ξέρω .... γιατί είμαστε ήδη πολλοί στο BFBC2 και μιας και δεν δίνει επιλογή για private servers δεν χωράμε ούτε στους 2 servers που θα πάρουμε
xtrmsnpr Δημοσ. 23 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2010 Παίδες πρόβλημα....Μόλις έκανα update στην νέα έκδοση και μπήκα να παίξω...και είχαν μηδενιστεί τα stats.....Ούτε όπλα,ούτε τίποτα..Τί έγινε;;; Άκυρο,έφτιαξε..Στο site δεν το βγάζει τώρα... Παίζες τί παίζει με τα account του bf; Veteran lvl κανονικά έπρεπε να είχα 5(6games-1=5)...και μου βγάζει lvl1 ...Πατάω να βάλω τα στοιχεία και τα cdkeys των παλιών bf και μου βγάζει ότι τα χουν ήδη..Δεν έχω αλλάξει account στην ΕΑ,από τότε που με θυμάμαι με τα παιχνίδια τους.. Τί να κάνω;;:cry:
EvilEyes Δημοσ. 23 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2010 Πήρα και εγώ σήμερα το παιχνίδι αλλά μου έχει σπάσει τα νεύρα. Δε μπορώ να μπω σε κανένα server, μου λέει συνέχεια ότι όλοι είναι γεμάτοι. ΤΙ στο καλό συμβαίνει; Έχετε κανένα καλό server να μου προτείνεται που να παίζουν και Έλληνες;
john2gr Δημοσ. 23 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2010 Bad Company 2 PC Review Μετά από μια μικρή καθυστέρηση, ορίστε η δεύτερη γνώμη που περιμένατε για το Battlefield: Bad Company 2, η οποία αυτή τη φορά είναι βασισμένη στην έκδοση του παιχνιδιού για PC. Ο λόγος της δεύτερης γνώμης είναι πολύ απλός: το BC2 είναι ένα από τα πιο σημαντικότερα παιχνίδια του 2010 και θεωρήσαμε απαραίτητο να υπάρχει και μια κριτική για την πλατφόρμα στην οποία αφενός γεννήθηκε η σειρά Battlefield και αφετέρου προορίζεται για first person shooters... Κάποιος έχει γίνει quoted στο τέλος
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα