Προς το περιεχόμενο

Battlefield: Bad Company 2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
Chill μου έστειλαν αυτό το video σήμερα και μου είπαν να το προωθήσω σε εσένα. :lol:

N' joy :P

Got a bullet with your name on it :devil:

βασικά όλο το γεμιστήρα έχω με το όνομα σου γιατί από στόχο είμαι βράστα lolololz

• Moderators
Δημοσ.
Got a bullet with your name on it :devil:

βασικά όλο το γεμιστήρα έχω με το όνομα σου γιατί από στόχο είμαι βράστα lolololz

Στο συγκεκριμένο παιχνίδι λέει πιο πολύ να λες:

Got 7 dog tags with your name on them. ;)

Δημοσ.
Παρακαλώ να κλειδωθεί το thread και να φάνε ban όλοι οι spam lovers :P

ετοιμάσου το αγόρασα χτες και έρχομαι!!!

Δημοσ.

Παίδες πρόβλημα....Μόλις έκανα update στην νέα έκδοση και μπήκα να παίξω...και είχαν μηδενιστεί τα stats.....Ούτε όπλα,ούτε τίποτα..Τί έγινε;;;

Δημοσ.

Για ποσο δεν ξέρω .... γιατί είμαστε ήδη πολλοί στο BFBC2 και μιας και δεν δίνει επιλογή για private servers :mad: δεν χωράμε ούτε στους 2 servers που θα πάρουμε :mrgreen:

Δημοσ.
Παίδες πρόβλημα....Μόλις έκανα update στην νέα έκδοση και μπήκα να παίξω...και είχαν μηδενιστεί τα stats.....Ούτε όπλα,ούτε τίποτα..Τί έγινε;;;

Άκυρο,έφτιαξε..Στο site δεν το βγάζει τώρα...

Παίζες τί παίζει με τα account του bf; Veteran lvl κανονικά έπρεπε να είχα 5(6games-1=5)...και μου βγάζει lvl1 ...Πατάω να βάλω τα στοιχεία και τα cdkeys των παλιών bf και μου βγάζει ότι τα χουν ήδη..Δεν έχω αλλάξει account στην ΕΑ,από τότε που με θυμάμαι με τα παιχνίδια τους..

Τί να κάνω;;:cry::cry:

Δημοσ.

Πήρα και εγώ σήμερα το παιχνίδι αλλά μου έχει σπάσει τα νεύρα. Δε μπορώ να μπω σε κανένα server, μου λέει συνέχεια ότι όλοι είναι γεμάτοι. ΤΙ στο καλό συμβαίνει; Έχετε κανένα καλό server να μου προτείνεται που να παίζουν και Έλληνες;

Δημοσ.

Bad Company 2 PC Review

Μετά από μια μικρή καθυστέρηση, ορίστε η δεύτερη γνώμη που περιμένατε για το Battlefield: Bad Company 2, η οποία αυτή τη φορά είναι βασισμένη στην έκδοση του παιχνιδιού για PC. Ο λόγος της δεύτερης γνώμης είναι πολύ απλός: το BC2 είναι ένα από τα πιο σημαντικότερα παιχνίδια του 2010 και θεωρήσαμε απαραίτητο να υπάρχει και μια κριτική για την πλατφόρμα στην οποία αφενός γεννήθηκε η σειρά Battlefield και αφετέρου προορίζεται για first person shooters...

Κάποιος έχει γίνει quoted στο τέλος :o

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...