Προς το περιεχόμενο

Battlefield: Bad Company 2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
μόλις έφαγα ένα special BSOD με Mem Dumping και πάω για ύπνο ...

Ώπα, ώπα, ώπα.

Χθες που πήγα να παίξω έφαγα και γω fail με BSOD σχετικό με τη memory. Λίγες ώρες αφότου έκανα το τελευταίο update.

Τι κωδικό σου έβγαλε?

Δημοσ.

Ξεκίνησαν τα cheats? Χτες βράδυ στον server που έπαιζα, έτρωγε πολύς κόσμος kick/ban για aim bot.

Πόσο μαλάκας πρέπει να είσαι για να cheatάρεις σε online game :mad:?

Η friend list δεν λειτουργεί ακόμα έτσι? Και μετά μου κράζει ο κόσμος το steam.......

Δημοσ.

ήδη το παιχνιδι ειναι αδικο οταν εισαι lvl 8 και ο αλλος 30 και ειστε στο ιδιο game.Κανονικα επρεπε να διαχωριζει ανα 5-10 lvl .Τι το θελουν και το aimbot :)

Το παιχνιδι παντως τα σπαει.

Δημοσ.

Αυτό που λέει ο John στο review, το παρατήρησα κι εγώ. Πάω πίσω από τον άλλο, του αδειάζω μία γεμιστήρα με αυτό το νεροπίστολο που λέγεται και AEK :P και όχι μόνο δεν ψόφησε, αλλά μου φύτεψε και μία στο κεφάλι... :mad:

Και για τα Aimbot, εντάξει, ο κόσμος είναι ηλίθιος. Ευτυχώς που τους γραπώνει με τη μία το σύστημα. Αυτούς κανονικά πρέπει να τους κλειδώσει και το multiplayer η Dice και να το βάλουν εκεί που ξέρουν το παιχνίδι.

Δημοσ.

Καλά ρε παιδιά dedicated server δε θα βγάλουν; αμάν κάναμε να βγάλουν στο cod MW2 και μετά απογοήτευση... τώρα πάλι τα ίδια.... έλεος θελω LAN...

Δημοσ.

To lan έχει εξαφανιστεί από τα περισσότερα παιχνίδια εδώ και χρόνια....

Προσωπικά πρόβλημα με το ping δεν έχω (αν και είμαι σε forthnet) αλλά θεωρώ πως το hit registration πρέπει να λυθεί. Με το τελευταίο patch μου φάνηκε καλύτερο αλλά και αυτό είναι σχετικό ως προς το πως το αντιλαμβάνεται ο καθένας. Πραγματικά, παρά αυτά τα προβλήματα, απολαμβάνω το παιχνίδι. Ειδικά αν πετύχεις και οι 2 ομάδες να είναι ανταγωνιστικές τότε το παιχνίδι γίνεται απίστευτο.

Επίσης φίλε sniper που κάθεσαι 500 μέτρα μακριά από το στόχο για να κάνεις 3 kill σε όλο το παιχνίδι, παράτα τα και γίνε αγρότης στο farmville. Δεν βοηθάς την ομάδα και το BBC2 είναι ομαδικό παιχνίδι. Δεν αναφέρομαι στους snipers που παίζουν ως recon, αλλά δυστυχώς είναι πολύ λίγοι.

Δημοσ.

Ο Ελληνικός σέρβερ τις τελευταίες μέρες, έχει ελάχιστους παίκτες.

Χθες είδα και γω για πρώτη φορά, πολλά ban για aim bot.

Και μερικές ερωτήσεις:

Όταν στοχεύεις κάποιον αντίπαλο και πατάς "Q", οι συμπαίκτες καταλαβαίνουν που εντόπισες τον εχθρό, ή απλά ακούγεται το "bad guys.." και τέλειωσε η ιστορία;

Επίσης, αυτό το uav πως απογειώνεται;!!

Δημοσ.

Έχω κι εγώ απορίες. Πώς γράφεις κάτι ingame και τα ελικόπτερα πώς πιλοτάρονται? Με κρατημένο το W έχω καταφέρει να απογειωθώ, αλλά μετά μένω στάσιμος στον αέρα και επειδή δεν μπορώ να πάω πουθενά, το φουντάρω και... EPIC FAIL :lol:

Δημοσ.

Ρε παιδιά κοιτάξτε και λίγο το manual ή τα controls του παιχνιδιού. 10 δευτερόλεπτα θέλει.... έλεος...

Το q είναι από τα πλέον χρήσιμα πλήκτρα. Εντοπίζεις τον εχθρό και αυτός φαίνεται με πορτοκαλί στο χάρτη βοηθώντας έτσι και τους άλλου παίκτες της ομάδας σου. Αν μάλιστα κάποιος τον σκοτώσει αφού τον έχεις εντοπίσει παίρνεις πόντους επειδή βοήθησες.

Δημοσ.

Το να πετάξεις σωστά στο game είναι δύσκολο ειδικά άμα δεν είσαι veteran. Εγώ έκανα αρκετές ώρες dogfights σε άδειους servers με το clan ώστε να το ξαναθυμηθώ αν και είμαι jet pilot παρα heli.

Με το Q σποταρεις και σε 3D που φαίνεται μπροστά σου αλλα και στον χαρτί πατώντας M. Και λέει κάτι ο χαρακτήρας τύπου "enemy sniper 12 όclock" αλλα και βγάζει πορτοκαλι εικονίδιο πάνω από το κεφάλι του εχθρού. Σε Hardcore το spot φαίνεται μονο στο χαρτί.

Όσο για το bullet registration σίγουρα δεν είναι Counter Strike αλλα σε hc server είναι μια χαρά. Όλοι έχουμε φάει άκυρα και είναι θέμα lag τις περισσότερες φορες. Για default server δεν το συζητάω καν. Απλά μερικά οχήματα όπως πχ το 50ari στο tank είναι ηλίθιο να θέλει πάνω από 1 σφαίρα ο άλλος, όπως επίσης τα rockets από τα heli είναι κάκιστα. Σίγουρα θα χωρούσε ένα patch ώστε να αυξήσει το damage σε μερικά οχήματα.

Nice review Johny boy ;)

Δημοσ.
Ώπα, ώπα, ώπα.

Χθες που πήγα να παίξω έφαγα και γω fail με BSOD σχετικό με τη memory. Λίγες ώρες αφότου έκανα το τελευταίο update.

Τι κωδικό σου έβγαλε?

κωδικό δεν είδα, θα το κοιτάξω την επόμενη φορά

memory dumping γενικά σε κάθε bsod είναι το άδειασμα της ram για να αποτραπούν τα χειρότερα... το last stand των windows ένα πράμα :lol:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...