_BASSstarlet_ Δημοσ. 24 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2010 Με R ανεβαίνει και F κατεβαίνει. Με W πάει μπροστά. Μόλις το παρατήρησα in game πριν λίγο Στο μανουάλι δεν το αναφέρει πάντως.
chill Δημοσ. 24 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2010 Όταν πας στην κονσόλα να το ελέγξεις, δεξιά σου βγάζει ποια είναι τα πλήκτρα λειτουργίας
giorgos147 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2010 Μόλις το παρατήρησα in game πριν λίγο Στο μανουάλι δεν το αναφέρει πάντως. Πες και κάνα ευχαριστώ, αχάριστε =P
giorgos147 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2010 Ευχαριστώ. Δεκτό Το μήνυμα που έχετε εισάγει είναι μικρό. Παρακαλούμε μεγαλώστε το μήνυμα σας ώστε να περιέχει τουλάχιστον 10 χαρακτή
Neo Δημοσ. 24 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2010 αν θελετε να ανεβασετε γρηγορα το χαρακτηρα για να τσιμπησετε το αρμουρι στο 14 λεβελ μπορειτε να μπειτε σε αδειο σερβερ ρασ και να φαρμαρετε 1400+ πινσ για μπεστ πλαιερ και ιστοριες.να βαλουν το αιμμποτ εκει που ξερουν μ@λακες.
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 24 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2010 αν θελετε να ανεβασετε γρηγορα το χαρακτηρα για να τσιμπησετε το αρμουρι στο 14 λεβελ μπορειτε να μπειτε σε αδειο σερβερ ρασ και να φαρμαρετε 1400+ πινσ για μπεστ πλαιερ και ιστοριες.να βαλουν το αιμμποτ εκει που ξερουν μ@λακες. ξες ότι τρος ban από την EA για αυτό έτσι? Άμα διάβαζες το agreement θα το ήξερες.
Neo Δημοσ. 24 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2010 !!!! οχι δεν το ξερα!!! αμαν και θα την παταγαμε ...
GrafeioTeleton Δημοσ. 24 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2010 Να ρωτησω και εγω κατι με την σειρα μου...Σκεφτομαι να αγορασω ενα FPS για online και ειμαι αναμεσα στο Battlefield και το Modern Warface..Με τα εξης κριτηρια ποιο μου προτεινεται 1)Δεν θελω καθολου να κολλαει στο Online(συγχρονιζομαι στα 19 Μbps αρα πιστευω δεν θα εχω προβλημα). 2)Να μην εχει cheateria... 3)Να ειναι ευχαριστο και να περνας καλα 3-4 ωρες χωρις να τωρα σφαιρες στα 10 σου πρωρα βηματα.. Ευχαριστω..
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 24 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2010 Να ρωτησω και εγω κατι με την σειρα μου...Σκεφτομαι να αγορασω ενα FPS για online και ειμαι αναμεσα στο Battlefield και το Modern Warface..Με τα εξης κριτηρια ποιο μου προτεινεται1)Δεν θελω καθολου να κολλαει στο Online(συγχρονιζομαι στα 19 Μbps αρα πιστευω δεν θα εχω προβλημα). 2)Να μην εχει cheateria... 3)Να ειναι ευχαριστο και να περνας καλα 3-4 ωρες χωρις να τωρα σφαιρες στα 10 σου πρωρα βηματα.. Ευχαριστω.. 1) Και στα 2 το lag είναι lag. 2) Παντού έχει cheateria. 3) Άμα είσαι πουλάκι στα 5 βήματα θα πεθάνεις ούτε καν 10. Η πολύ σημαντική διαφορα είναι ότι το BF έχει ρόλους και οχήματα.
Athanasios2104 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2010 ξες ότι τρος ban από την EA για αυτό έτσι? Άμα διάβαζες το agreement θα το ήξερες. για την ακρίβεια αυτό δεν είναι 100% σωστό. Ο λόγος είναι ότι κανονικά ο server δεν θα έπρεπε καν να τρέχει με 1 παίχτη μέσα, όπως πχ στο 2142 μπορούσες και έβαζες minimum παιχτών για να ξεκινήσει το παιχνίδι. Από την στιγμή όμως που ο server "τρέχει" κανονικά και εσύ δεν κάνεις κάτι μη-φυσιολογικό (πχ. σε σκοτώνει ένας, εγώ σε κάνω revive κτλ. - το γνωστό stat padding), δεν νομίζω ότι μπορεί να σε αναφέρει κάποιος. Τι θα πει δλδ, ότι έκανες arm τα M-Coms ;; Σίγουρα πάντως δεν είναι να το κάνεις συνέχεια...
Neo Δημοσ. 25 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2010 μου φανηκε καλη λυση για να παρω το αρμουρι στα μπαμ και ως εκει.Πολυ θανατος βρε αδερφακι μου... (τωρα βεβαια δεν αξιζει το ρισκο)
Vasilius Δημοσ. 25 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2010 GrafeioTeleton, είναι 2 διαφορετικά παιχνίδια, δε πάει να πει ότι επειδή είναι Modern warnfare themed και τα 2 με πεζοναύτες είναι και ίδια. Tο cod έχει μακράν καλύτερο single σα να βλέπειςς ταινία , και σου δίνει την αίσθηση στο multi περισσότερο 1οn1 δράσης , με περισσότερες επιλογές και εντυπωσιακότερο duelin. Το δε BF ήταν και είναι καθαρά πιο arcade και publicάδικο προσφέροντας σου μαζικότερες μάχες με οχήματα και μεγαύτερα maps με λόφους χόρτα βράχια container κτλ και προσπαθεί να πλασάρει μία αίσθηση στρατόκαυ**ου μάγκα απτα Arma/OpFlashpoint αλλά σε πολυ πιο noon friendly περιβάλλον και χειρισμό - χαβαλέ χωρίς να χάνει ιδιαίτερα σε δράση. Προς το παρόν θέλει αρκετές βελτιώσεις διότι έχει πολλά abusements. Εν τέλη στο θέμα cheatin, στο BF και να σε κλέψει κάποιος δεν έχει το ίδιο πλεονέκτημα που έχει στο cod, δλδ στο BF και να έχεις wh klein mein , σα να σε χει κάνει spot ενας εχθρός είναι ενω στο cod κλαψε. To cod δε επειδή δεν έχει και dedicated servers θα πεθάνεισ στο lag. αλλο German/English Server με 60-80ms και άλλο DSL hosted game των 16 παικτών . Αν πάρεις νέο παιχνίδι τράβα πάρε το BF μόνο κ μόνο για το support των dedicated servers. Το BF είναι εξέλιξη του BF2 ενώ το cod είναι καταστροφή του cod4. Εν τέλη είναι τι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα