Προς το περιεχόμενο

Battlefield: Bad Company 2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

ρε παιδες βοηθεια εχω αγορασει το game μεσω steam και μου εχει δοσει ενα κωδικο της μορφης xxxx-xxxx-xxxx-xxxx εκανα λογαριασμο στην ea και προσπαθω να μπω να παιξω Online μου ζηταει πρωτα το mail και το κωδικο του λογαριασμου και μετα τον σειριακο αριθμο αλλα μολης παει να συνδεθει

UNABLE TO LOG IN PLEASΕ TRY AGAIN LATER

ΤΟ βγαζει αυτο το μαμιμενο εδω και 3 βδομαδες που πηρα το παιχνιδι

εχει κανεις καμια ιδεα τι να κανω;;;;;;;;;

Δημοσ.

peteranos thanks για την βοηθεια αλλα μονος μου για λιγο το χασα το squad deathmatch......παιδια το παιχνιδι στο online κομματι τουλαχιστον για μενα τα σπαει και εχει απιστευτο playability και value for money.μακραν οτι καλυτερο εχω παιξει εδω και καιρο και μιλαμε για καταστροφεα κοινωνικης ζωης...χαχαχαχα!!!!ελπιζω να σας δω μεσα καμια φορα να κανουμε καμια ομαδα στα προχειρα........εχει απιστευτο χαβαλε το παιχνιδι...οσοι δεν το εχουν και γουσταρουν FPS και εχουν ιντερνετ το προτεινω ανεπιφυλακτα..........σπανια αγοραζω παιχνιδι αλλα αυτο άξιζε και με το παραπανω......ξεχασα....το nick ειναι loxiasGR

Δημοσ.
1) Και στα 2 το lag είναι lag.

2) Παντού έχει cheateria.

3) Άμα είσαι πουλάκι στα 5 βήματα θα πεθάνεις ούτε καν 10.

Η πολύ σημαντική διαφορα είναι ότι το BF έχει ρόλους και οχήματα.

Να τον ακούτε τον γερο-Skull rank 31 and still walkin (από έγκυρες πηγές). Και ας έχει παρατήσει τα άλλα αθλήματα :P.

Δημοσ.
Ναι φιλε μου γιατι ολα τα αλλα παιχνιδια μεσω steam παιζουν κανονικοτατα!!!!!!!!!!! γμτ το steam μου γμω

τα ports του bf λεω

Δημοσ.
Να τον ακούτε τον γερο-Skull rank 31 and still walkin (από έγκυρες πηγές). Και ας έχει παρατήσει τα άλλα αθλήματα :P.

Ξέρω γιατί τα λες αυτά, με ψήνεις για steam gift έτσι? :-D :-D :-D

Δημοσ.
ρε παιδες βοηθεια εχω αγορασει το game μεσω steam και μου εχει δοσει ενα κωδικο της μορφης xxxx-xxxx-xxxx-xxxx εκανα λογαριασμο στην ea και προσπαθω να μπω να παιξω Online μου ζηταει πρωτα το mail και το κωδικο του λογαριασμου και μετα τον σειριακο αριθμο αλλα μολης παει να συνδεθει

UNABLE TO LOG IN PLEASΕ TRY AGAIN LATER

ΤΟ βγαζει αυτο το μαμιμενο εδω και 3 βδομαδες που πηρα το παιχνιδι

εχει κανεις καμια ιδεα τι να κανω;;;;;;;;;

φιλαρακο κανε update στο παιχνιδι πρωτα.Μεσα στο φακελο υπαρχει το αρχειο bbbc2updater που πρεπει να τρεξεις πριν για να κανει τις αναβαθμισεις στην τελευταια εκδοση.

επισης καλο ειναι να κανεις update kai sto punkbuster τακτικα

http://websec.evenbalance.com/downloader/download.php?file=1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...