chill Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 Να ρωτησω κατι.Ειμαι 10 lvl και ακομα δεν μπορω να παρω combat knife. Μηπως κανω κατι λαθος? Πατάς το μεσαίο κουμπί στο mouse P.s. ΧΑ ΦΑΤΗΝ {TDi} ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΠΙΑ Ο ΜΟΝΟΣ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΠΟΡΙΑ MUHAHAHAHAHA
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 Moderators Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 Πατάς το μεσαίο κουμπί στο mouse P.s. ΧΑ ΦΑΤΗΝ {TDi} ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΠΙΑ Ο ΜΟΝΟΣ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΠΟΡΙΑ MUHAHAHAHAHA Chill, πότε να σου στείλω friend(ly knife) request για να το δεις;
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 Πατάς το μεσαίο κουμπί στο mouse P.s. ΧΑ ΦΑΤΗΝ {TDi} ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΠΙΑ Ο ΜΟΝΟΣ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΠΟΡΙΑ MUHAHAHAHAHA Μα κανένας δεν κάνει remap τα κουμπιά? Το knife και η grenada (τα spa) είναι must για να είναι επάνω στο mouse...καλά πλακα πλακα έχει πέσει πολύ knife τελευταία
chill Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 Chill, πότε να σου στείλω friend(ly knife) request για να το δεις; Έχεις δίκιο ρε, δεν έχω μπει καθόλου όμως ingame αυτή την βδομάδα :<
akpe Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 Server is on crack again eh? Που στο κέρατο πήγαν τα stats μου;! Με βγάζει private με επόμενο unlock "undefined"...
shoco Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 Πως μπορουμε να μπουμε σε ενα server μεσω ip? Οπως και στο BF2. Υπαρχουν ελληνικοι servers? thanks
pappous_soulis Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 Δεν το'χω δοκιμάσει, αλλά στο server search μπορείς να γράψεις το όνομα του server και να στον εμφανίσει. Μπορεί να δουλεύει και για τις IP, αν και δε βάζω το χέρι μου στη φωτιά.
shoco Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 Ρε παιδια ελεος. Μολις παιζω δυο γυρους με πεταει εξω. Το εχει και αλλος? υπαρχει λυση? Εχω διαβασει οτι το αντιμετωπιζαν και αλλοι, αλλα νομιζα πως λυθηκε με το τελευταιο update.
chill Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 Τι εννοείς λέγοντας "έξω" ? Τρως disconnect από τους servers ή κρασάρει το παιχνίδι? Αν εννοείς το δεύτερο συμβαίνει και σε μένα, αραιά και που.
PETERANOS Δημοσ. 2 Απριλίου 2010 Δημοσ. 2 Απριλίου 2010 Στους veteran τα νούμερα (1,2,3...) τι ρόλο βαράνε?
pappous_soulis Δημοσ. 2 Απριλίου 2010 Δημοσ. 2 Απριλίου 2010 Αν δε κάνω λάθος είναι το πόσα παλιότερα Battlefield παιχνίδια έχεις.
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 2 Απριλίου 2010 Δημοσ. 2 Απριλίου 2010 Αν δε κάνω λάθος είναι το πόσα παλιότερα Battlefield παιχνίδια έχεις. Όχι δεν κανεις
sret Δημοσ. 2 Απριλίου 2010 Δημοσ. 2 Απριλίου 2010 Shoco αν εχεις speedtouch modem φταιει αυτο. Εγω αναγκαστικά χρησημοποιω ενα siemens cl-110 και disconect τελος.
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Απριλίου 2010 Δημοσ. 2 Απριλίου 2010 Παιδεια σε PC με: OS: Windows Windows 7 Processor: Pentium 4, 3.0GHz Memory: 2GB RAM Video Card: NVIDIA GeForce 9600 GT Απο το site της EA δείχνει οτι θα παίζει, θα έχω πρόβλημα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα