_BASSstarlet_ Δημοσ. 2 Απριλίου 2010 Δημοσ. 2 Απριλίου 2010 Mε όλα low, δεν θα έχεις (μεγάλο) πρόβλημα.
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Απριλίου 2010 Δημοσ. 2 Απριλίου 2010 Και για το multiplayer κομματι του παιχνιδου? Μην τρελαθω στο lag δηλαδη...
_BASSstarlet_ Δημοσ. 2 Απριλίου 2010 Δημοσ. 2 Απριλίου 2010 Το lag δεν έχει σχέση με την επάρκεια των υποσυστημάτων του προσωπικού σου υπολογιστή, όσο με την ποιότητα της σύνδεσης, αλλά και τις συνθήκες που επικρατούν τη δεδομένη στιγμή κατά την οποία, τα εισερχόμενα-εξερχόμενα πακέτα δύναται ή μη, να ολοκληρώσουν την διαδρομή των.
shoco Δημοσ. 2 Απριλίου 2010 Δημοσ. 2 Απριλίου 2010 Shoco αν εχεις speedtouch modem φταιει αυτο.Εγω αναγκαστικά χρησημοποιω ενα siemens cl-110 και disconect τελος. Εχω το thomson tg585v7. Οποτε μαλλον θα βαλω το baudtec tw263r4. Ελπιζω να ειμαι οκ με αυτο. Ευχαριστω
inexhale Δημοσ. 3 Απριλίου 2010 Δημοσ. 3 Απριλίου 2010 Τα καινουργια maps. Το VIP αφορα τις κονσολες, στο pc τις παιζουν ολοι
_BASSstarlet_ Δημοσ. 3 Απριλίου 2010 Δημοσ. 3 Απριλίου 2010 Τα διάφορα upgrades σε όπλα και vehicles, αλλά και τα hand gun, γιατί δεν τα κρατάει και για την επόμενη φορά, και τα αλλάζει όταν επιλέγεις το class?
Toufas Δημοσ. 3 Απριλίου 2010 Δημοσ. 3 Απριλίου 2010 ναι ειναι μεγαλη μαλακια το να φτιαχνεις τα kits καθε φορα
afentiko Δημοσ. 3 Απριλίου 2010 Δημοσ. 3 Απριλίου 2010 Αυτό ήταν και στο BF2142 και το έφτιαξαν μετά από 2 χρόνια, οπότε μην ελπίζετε ας φτιάξουν τα κολήματα και όλα τα άλλα χαλάλη.
_BASSstarlet_ Δημοσ. 4 Απριλίου 2010 Δημοσ. 4 Απριλίου 2010 Eπίσης, και στον server browser στο all servers, όταν κάνω refresh, δεν δείχνει τίποτα αν δεν πατήσω cancel :/ Για να μην πω και για την ανανέωση που δείχνει ότι θέλει (ο server έχει θέσεις, αλλά μόλις πατήσεις σου λέει full)
Christav Δημοσ. 4 Απριλίου 2010 Δημοσ. 4 Απριλίου 2010 Εμενα βγαζει τη λιστα κανονικα απλα καθυστερει λιγακι..Το αλλο ειναι οντως σπαστικο,αλλα φαντασου ποσες χιλιαδες παιχτες ταυτοχρονα κανουν το ιδιο πραγμα οποτε fullαρουν οι servers.
afentiko Δημοσ. 4 Απριλίου 2010 Δημοσ. 4 Απριλίου 2010 Εγώ του πατάω να κάνει search και μετά πατάω cancel μετά από 10 περίπου δευτερόλεπτα και μου τους βγάζει. Σιγά μην περιμένω 1 λεπτό + που θέλει αυτό για να τελειώσει .
Toufas Δημοσ. 4 Απριλίου 2010 Δημοσ. 4 Απριλίου 2010 το πιο καλο search ειναι το ixed ετσι εχετε mixed servers (mixed, Mixed)
Erwdios Δημοσ. 5 Απριλίου 2010 Δημοσ. 5 Απριλίου 2010 Εγώ του πατάω να κάνει search και μετά πατάω cancel μετά από 10 περίπου δευτερόλεπτα και μου τους βγάζει. Σιγά μην περιμένω 1 λεπτό + που θέλει αυτό για να τελειώσει . Αυτό κάνω κι εγώ!!!
chill Δημοσ. 5 Απριλίου 2010 Δημοσ. 5 Απριλίου 2010 Γιατί δεν μπορώ να κάνω add, favorite servers? Έλεος με το search κάθε φορά..... Toufa ο buttkickers πως στο καλό γράφετε γαμώτο? Δεν μπορώ να τον βρω με τίποτα. Δοκίμασα με ! μπροστά, πάλι το ίδιο....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα