Προς το περιεχόμενο

Battlefield: Bad Company 2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

αναλογα με την αποσταση παει

για μακρια και στον αερα σημαδευεις για να πιασει μισο μετρο πιο χαμηλα

Δημοσ.

Καλο είναι να παίζεις με m24 που έχει και μετρα στην διόπτρα...άσχετο αλλα ακόμα χρησιμοποιώ το m24 αν και ξεκλείδωσα τα πάντα. Φυσικά είναι μούφα τα μετρα γιατί στην πραγματικότητα το m24 είναι ευθύβολο στα 700 μετρα χαλαρά, τώρα για το 50ari δεν το συζητάω καν ρίχνει ελικόπτερο...το ότι το M94 δεν είναι 1 shot kill σε default server είναι γέλιο...

Δημοσ.

να ρωτησω κατι.To aimbot τι ακριβως κανει?Στοχευει αυτοματα τον αντιπαλο?Μπαινω σε server με punkbuster και κανει ban 3-4 καθε φορα :)

• Moderators
Δημοσ.

Τα aimbots στοχεύουν εκεί ακριβώς που χρειάζεται για να φάει headshot ο άλλος νομίζω.

Χαίρομαι να βλέπω να τρώνε kick, μου την δίνει όμως που υπάρχουν τόσοι cheaters... Τί βλαμμένα. :/

Δημοσ.

Το θέμα δεν είναι να τρώνε kick, το θέμα είναι να τρώνε permanent ban :/

Παντού στην ζωή υπάρχουν μαλάκες σιγά μην έμεναν έξω από τα videogames.......

Δημοσ.

Έτσι chill μαζί σου man. Από το 2008 μέχρι σήμερα που έχω την clan έχουμε perm ban πάνω από 500 άτομα :P Έτσι permanent για να νιώθουν.

Όσο για το aimbot είναι ένα πρόγραμμα στο οποιο ρυθμίζεις το hitbox, και δεν χρειάζεται καθόλου skill όπως το hacking του engine, τουλάχιστον οι πιο πολλοί είναι τόσο βλάκες που δεν το ρυθμίζουν καν εκτος head ώστε να είναι λίγο πιστευτό. Καλο είναι να δείτε κάνα βιντεάκι στο youtube να πάρετε καμια ιδέα, αλλα μην το use ούτε για test ;)

Δημοσ.

Πάντως ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω την λογική του cheater. Θεωρούν πως κάνουν κάτι? Εντάξει γάμα τους αντιπάλους σου δεν τους σέβεσαι αλλά το κέρατο μου με το cheat αυτόν που κοροϊδεύεις πρώτα είναι τον εαυτό σου..........Κακομοίρηδες εντελώς, πραγματικά τους λυπάμαι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...