Προς το περιεχόμενο

Battlefield: Bad Company 2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

το battlefield ειναι πολυ καλυτερο απο το m2w μα παρα πολυ καλυτερο :P

και τα οπλα του μια χαρα αλλα νομιζω οτι υστερουν απο του mw2 αλλα οχι πολυ συγκριση με ολο το παιχνιδι :rolleyes:

Δημοσ.

και τα 2 καλα ειναι για μενα .Αλλη η λογικη του ενος και αλλη του αλλου παιχνιδιου

---------- Προσθήκη στις 04:57 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 01:12 ----------

Ξερει κανεις γιατι το παιχνιδι εχει 1920χ1200 στα 59Hz μονο ?

Δημοσ.

Τα hertz έχουν να κάνουν με την οθόνη και μόνο. Δεν έχουν σχέση με windows, παιχνίδι ή κάποιο άλλο software τέλος πάντων.

Δημοσ.
Τα hertz έχουν να κάνουν με την οθόνη και μόνο. Δεν έχουν σχέση με windows, παιχνίδι ή κάποιο άλλο software τέλος πάντων.

Nαι το γνωριζω αυτο ,αλλα ρωταω γιατι στο παιχνιδι μεσα δεν δινει επιλογη στα 1920χ1200 τα 60Hz που ειναι και η native της οθονης μου στην οποια την εχω κιολας και δινει ρυθμιση μονο για 59.

Δημοσ.
Σε τι αναλυση και ρυθμισεις το παιζεις?

Ωραίος! Αντε να στην λύσω την απορία...1920χ1080 με όλα τέρμα και 4χ aa. Επίσης όσον αφορά τα 59 hz για τσέκαρε στις ιδιότητες της οθόνης σου στα πόσα χερτζ δουλεύει γιατί είχα το ίδιο θέμα με το pro2010 και δεν έμπαινε το vsync γιατί η οθόνη μου ήταν στα 59.

Δημοσ.

H οθονη στα 60Hz παιζει η Τ260 ειναι...Στο αρχειο settings του παιχνιδιου παντως μου δειχνει οτι refresh rate=59.950001 που σημαινει κανει στρογγυλοποιηση προς τα κατω λογικα και βγαζει 59.Τι να πω

Δημοσ.

Δωσε κανενα link ντε...

Γνωριζεις επισης γιατι οταν στο αρχειο settings παω να βαλω την τιμη refresh rate =60 και κανω save αφου φορτωνω το παιχνιδι μετα την επαναφερει στην αρχικη 59.95?

Δημοσ.
Δωσε κανενα link ντε...

Γνωριζεις επισης γιατι οταν στο αρχειο settings παω να βαλω την τιμη refresh rate =60 και κανω save αφου φορτωνω το παιχνιδι μετα την επαναφερει στην αρχικη 59.95?

νομίζω αυτό έχει αναφερθεί και άλλες φορές σε άλλα παιχνίδια, από ότι θυμάμαι είναι "πρόβλημα" των windows που στρογγυλοποιούν τα 59.99 Hz...

Δημοσ.
νομίζω αυτό έχει αναφερθεί και άλλες φορές σε άλλα παιχνίδια, από ότι θυμάμαι είναι "πρόβλημα" των windows που στρογγυλοποιούν τα 59.99 Hz...

Tων windows προβλημα ειναι ή του παιχνιδιου γιατι σε αλλα παιχνιδια μου βγαζει κανονικα τα 60hz.

Δημοσ.

Βαλε 60Hz απο τις ρυθμισεις οθονης (των windows) και οχι απο της nvidia το panel.Στις ρυθμισεις για προχωρημενους ειναι καπου.

Το 59 στο control panel της nvidia ειναι μια "bug-ια" .Κανονικα 60Hz θα χεις εσυ.

Δημοσ.
Βαλε 60Hz απο τις ρυθμισεις οθονης (των windows) και οχι απο της nvidia το panel.Στις ρυθμισεις για προχωρημενους ειναι καπου.

Το 59 στο control panel της nvidia ειναι μια "bug-ια" .Κανονικα 60Hz θα χεις εσυ.

Στα 60 ειναι και στα 2 απο οτι ειδα τωρα.Εγω θελω να καταλαβω αν ειναι προβλημα του παιχνιδιου αυτο ή των windows.Γιατι σε αλλα παιχνιδια απο οσο θυμαμαι εβγαζε κανονικα το 60 μεσα .Μονο στο bc2 βγαζει 59 ανωτερη ρυθμιση παρολο που το συστημα μου ειναι ρυθμισμενο στα 60 .

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...