Προς το περιεχόμενο

Battlefield: Bad Company 2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Να συμπληρώσω επίσης ότι με την ΕΑ τα βάζουμε και θα συνεχίσουμε να τα βάζουμε γιατί αυτή είναι που επιλέγει τα χρονοδιαγράμματα και ρίχνει τις πιέσεις, επιλέγει το προσωπικό κτλ. Πχ μόλις κυκλοφόρησε το bc2 το περισσότερο προσωπικό του πήγε στο τμήμα του MoH ενώ φαινόταν ότι χρειαζόταν λίγη δουλειά ακόμα και δεν ήταν η ώρα του καν. Δεν πιστεύω να πείραζε κανέναν ένας μήνας καθυστέρηση ώστε να παραλάβουμε το παιχνίδι όπως λογικά θα ήθελε και η DICE να το πάρουμε. Γιατί δεν γνωρίζω καμιά εταιρεία να μην θέλει να παραδώσει το παιχνίδι της χωρίς προβλήματα.

Είναι γνωστό τι πιέσεις έχει ρίξει η ΕΑ και σε άλλες εταιρείες να κυκλοφορήσουν παιχνίδια πριν την ώρα τους, αλλά δεν συνεχίζω γιατί θα καταλήξω σε ολόκληρο κείμενο και θα βγούμε offtopic τελείως :)

• Απαντ. 2,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδια 2 ερωτησουλες θελω να κάνω για όποιον ξέρει.

Έχω τα windows 7 x64 και με πετάει συχνά απο servers με το γνωστό, αποτι έχω καταλάβει, connection error.ξέρει κανένας καμμια λύση εκτός απο αυτο που λεει η EA να βγάλουμε το upnp απο το router????

Κ επειδή θελω να κάνω ενα format τα stats τα κρατάει σε server οπότε δε θα έχω πρόβλημα, ή υπάρχουν τοπικά στον υπολογιστή?

Ευχαριστώ!!!

Δημοσ.

Για το δεύτερο ναι τα κρατάει σε sever δεν έχεις πρόβλημα, για το πρώτο ας απαντήσει κάποιος που ξέρει:-)

Δημοσ.

Mπαχ εδώ που το έγραψες, παρασύρθηκα και νόμιζα ότι βγήκε το πολυπόθητο patch για το BC :-D

Οι drivers της Ati βγήκανε από εχτές

Δημοσ.

παιδια ξερει καποιος γιατι μου εκανε reset στατς μου? Level 4 και ξαφνικα παλι απο την αρχη. Eπισεις παρατήρισα οτι το ping μου φτανει 800ms.

Δημοσ.

Και είπα να δοκιμάσω το 360 controller μπας και μπορέσω και πετάξω το heli σαν άνθρωπος, και προς μεγάλη μου έκπληξη ανακαλύπτω πως όχι μόνο δεν έχει ειδική επιλογή για το συγκεκριμένο gamepad στο μενού, όπως συμβαίνει σε πολλούς νέους τίτλους, αλλά δεν αναγνωρίζει καν τον δεξιό μοχλό.

Once again, DICE at it's best.

Δημοσ.
παιδια ξερει καποιος γιατι μου εκανε reset στατς μου? Level 4 και ξαφνικα παλι απο την αρχη. Eπισεις παρατήρισα οτι το ping μου φτανει 800ms.

Δεν έγινε reset φλe μου, προφανώς η σύνδεση σου έχει τα κακά της τα χάλια , όπως και η δικιά μου και πολλών άλλον, έτσι δικαιολογείτε και το ping, θα επανέλθουν όλα μόλις φτιάξη η γραμμή!!!!

Δημοσ.

Παιδια εχω μια απορια.Βλεπω το bc2 να το διαφημιζει στο steam ,αλλα εγω που το αγορασα και το εγκατεστησα δεν το εκανα μεσω steam οπως το mw2 .Δηλαδη δεν το φορτωνω μεσα απο το steam.

Δημοσ.
Μπορεις να το βαλεις το παιχνιδι στο steam απο το "add non steam games" και παιζει κανονικα

Ακριβώς έτσι έχω κάνει και εγώ ώστε να με βλέπουν οι φίλοι μου όταν μπαίνω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...