_BASSstarlet_ Δημοσ. 21 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2010 Ε άμα τα έχεις αλλάξει εσύ πρέπει να μας πεις! Τα defaults πάντως είναι Q για εντολές στη squad και εντοπισμό εχθρών, και το E για να σηκώνουμε kit να μπαίνουμε σε οχήματα κλπ.
giorgos147 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2010 Κανένα νέο patch πότε περιμένουμε; Το τελευταίο μου έκανε το παιχνίδι unplayable.
plasma3d Δημοσ. 21 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2010 τι ώρες παίζεται ρε παίδες γιατί όλοι οι ελληνικοί server είναι κενοί ?
dfk_7677 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2010 Συνήθως οι περισσότεροι παίζουν 7 το απόγευμα μέχρι 1 το βράδυ (όχι συνεχόμενα ). Αλλά τώρα είναι καλοκαιράκι, άλλοι διακοπές, άλλοι βόλτες, έχει λιγοστέψει ο κόσμος που παίζει.
newlynx Δημοσ. 22 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2010 Ξεκουραζόμαστε για το φθινόπωρο.... πάντως και εγώ αργά μπαίνω... μετά τις 11.
jvgrjohn Δημοσ. 22 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2010 Ζόρικο το online παιχνίδι.Από την μια οι μπουρλοτιέρηδες, από την άλλη τα τανκ και τα ελικόπτερα και από την άλλη οι τρισκατάρατοι snipers δεν σε αφήνουν να κάνεις βήμα.Τοίχο τοίχο πάω και πάλι με καθαρίζουν.Και το black n decker που έχει ο engineer άχρηστο είναι αφού κάνεις μια ώρα τον φαναρτζή στο τανκ και στο αμέσως επόμενο λεπτό το τινάζουν στον αέρα.
Athanasios2104 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2010 Ζόρικο το online παιχνίδι.Από την μια οι μπουρλοτιέρηδες, από την άλλη τα τανκ και τα ελικόπτερα και από την άλλη οι τρισκατάρατοι snipers δεν σε αφήνουν να κάνεις βήμα.Τοίχο τοίχο πάω και πάλι με καθαρίζουν.Και το black n decker που έχει ο engineer άχρηστο είναι αφού κάνεις μια ώρα τον φαναρτζή στο τανκ και στο αμέσως επόμενο λεπτό το τινάζουν στον αέρα. Η ισχύς εν τη ενώση (^ περιλαμβάνει την περίπτωση και του repair)
dfk_7677 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2010 Τι γνώμη έχετε για το G3 στο multi ; Κοίτα, είναι ουσιαστικά secondary rifle (επειδή το παίρνεις αντί του κανονικού σου όπλου της class που έχεις) γι' αυτό και το έχουν κάνει χειρότερο από τα υπόλοιπα rifles. Είναι όντως δύσκολο να μαζευτούμε σε ένα server. Εγώ πάντως έχω τους servers ελληνικών ομάδων στους favorites και σχεδόν πάντα μπαίνω σε κάποιον από αυτούς.
jvgrjohn Δημοσ. 23 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2010 Παιδιά καλημέρα, Ένας φίλος μου προσπαθεί να παίξει multiplayer και όταν πατάει search στους servers παγώνει η οθόνη και κάνει not responding.Στο single player είναι ok. Έχει ati 4870 και τους drivers 10.4. Έχει κανένας το ίδιο πρόβλημα???
ksaplostra Δημοσ. 23 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2010 Βάλτε μια λίστα με σερβερς ρε παιδιά,ολο σε κάτι γερμανικούς μπαίνω και μου σπάνε τα νεύρα οι ναζιδες με τα αει τσβαει πολιτσαει
_BASSstarlet_ Δημοσ. 23 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2010 Βάλε στο search τα παρακάτω: HEL-PX HeSC GROF Δεν θυμάμαι κάποιον άλλο τώρα..
dfk_7677 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2010 Και αυτοί: Hellenic (Elite Armed Team) Hellenic (Battalion) Παιδιά καλημέρα,Ένας φίλος μου προσπαθεί να παίξει multiplayer και όταν πατάει search στους servers παγώνει η οθόνη και κάνει not responding.Στο single player είναι ok. Έχει ati 4870 και τους drivers 10.4. Έχει κανένας το ίδιο πρόβλημα??? Σε πρώτη φάση δε του λές να βάλει τους τελευταίους drivers (10.6); Επίσης μήπως χρησιμοποιεί το Kaspersky Internet Security;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα