Προς το περιεχόμενο

Battlefield: Bad Company 2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ε άμα τα έχεις αλλάξει εσύ πρέπει να μας πεις!

Τα defaults πάντως είναι Q για εντολές στη squad και εντοπισμό εχθρών, και το E για να σηκώνουμε kit να μπαίνουμε σε οχήματα κλπ.

• Απαντ. 2,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Συνήθως οι περισσότεροι παίζουν 7 το απόγευμα μέχρι 1 το βράδυ (όχι συνεχόμενα :P). Αλλά τώρα είναι καλοκαιράκι, άλλοι διακοπές, άλλοι βόλτες, έχει λιγοστέψει ο κόσμος που παίζει.

Δημοσ.

Ζόρικο το online παιχνίδι.Από την μια οι μπουρλοτιέρηδες, από την άλλη τα τανκ και τα ελικόπτερα και από την άλλη οι τρισκατάρατοι snipers δεν σε αφήνουν να κάνεις βήμα.Τοίχο τοίχο πάω και πάλι με καθαρίζουν.Και το black n decker που έχει ο engineer άχρηστο είναι αφού κάνεις μια ώρα τον φαναρτζή στο τανκ και στο αμέσως επόμενο λεπτό το τινάζουν στον αέρα.

Δημοσ.
Ζόρικο το online παιχνίδι.Από την μια οι μπουρλοτιέρηδες, από την άλλη τα τανκ και τα ελικόπτερα και από την άλλη οι τρισκατάρατοι snipers δεν σε αφήνουν να κάνεις βήμα.Τοίχο τοίχο πάω και πάλι με καθαρίζουν.Και το black n decker που έχει ο engineer άχρηστο είναι αφού κάνεις μια ώρα τον φαναρτζή στο τανκ και στο αμέσως επόμενο λεπτό το τινάζουν στον αέρα.

Η ισχύς εν τη ενώση ;)

(^ περιλαμβάνει την περίπτωση και του repair)

Δημοσ.
Τι γνώμη έχετε για το G3 στο multi ;

:-)

Κοίτα, είναι ουσιαστικά secondary rifle (επειδή το παίρνεις αντί του κανονικού σου όπλου της class που έχεις) γι' αυτό και το έχουν κάνει χειρότερο από τα υπόλοιπα rifles.

Είναι όντως δύσκολο να μαζευτούμε σε ένα server. Εγώ πάντως έχω τους servers ελληνικών ομάδων στους favorites και σχεδόν πάντα μπαίνω σε κάποιον από αυτούς.

Δημοσ.

Παιδιά καλημέρα,

Ένας φίλος μου προσπαθεί να παίξει multiplayer και όταν πατάει search στους servers παγώνει η οθόνη και κάνει not responding.Στο single player είναι ok. Έχει ati 4870 και τους drivers 10.4.

Έχει κανένας το ίδιο πρόβλημα???

Δημοσ.

Βάλτε μια λίστα με σερβερς ρε παιδιά,ολο σε κάτι γερμανικούς μπαίνω και μου σπάνε τα νεύρα οι ναζιδες με τα αει τσβαει πολιτσαει

Δημοσ.

Και αυτοί:

Hellenic (Elite Armed Team)

Hellenic (Battalion)

Παιδιά καλημέρα,

Ένας φίλος μου προσπαθεί να παίξει multiplayer και όταν πατάει search στους servers παγώνει η οθόνη και κάνει not responding.Στο single player είναι ok. Έχει ati 4870 και τους drivers 10.4.

Έχει κανένας το ίδιο πρόβλημα???

Σε πρώτη φάση δε του λές να βάλει τους τελευταίους drivers (10.6); Επίσης μήπως χρησιμοποιεί το Kaspersky Internet Security;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...