Προς το περιεχόμενο

Καντίνα - Βρώμικο Βεϊκου

loumbas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε παιδιά ψάψνω εδώ και πολύ καιρό την καντίνα που ήταν στο Parking της Βεϊκου πηγαίνοντας προς ΟΑΚΑ. Ο τύπος ήταν Θεός και είχε το απόλυτο Value for Money και όχι μόνο. Οποιος έχει πληροφορίες που θα βρούμε τον Μπίλυ ας απαντήσει γιατί ήταν καθεστώς μετά το ξενύχτι και όχι μόνο.

Δημοσ.

Πλατεία Μαβίλη είναι άλλος που βάζει αυτά τα περιέργα κρεμμύδια μέσα και κάθε φορά με πειράζουν στο στομάχι γμτ!

Δημοσ.

Α σορι. Εγώ είμαι του πατσά και δεν τα ξέρω καλά.

Εχεις δίκιο για τη Μαβίλη πάντως, τρώς ένα σάντουιτς και συνεχιζεις να το ρεύεσαι 2 μέρες μετά.

Δημοσ.

Ο ίδιος είναι αυτός???

Γιατί εγώ θυμάμαι κ τους 2 να υπάρχουν από πολύ παλιά ταυτόχρονα!!!!

(εκτός αν έφυγε ο κλασικός στο γεφυράκι του χαλανδρίου κ ήρθε ο μπίλυς από την βείκου).

Δεν ξέρω αν είναι value for money το συγκεκριμένο βρώμικο αλλά να πω την πικρή αλήθεια με έχει σώσει πολλά βράδια από τις κρεπάλες στην γειτονιά του Γαλατσίου...............

Δημοσ.

Παιδιά τελικά είναι Χαλάνδρι; Αν έχει πάει εκεί ο τύπος είναι ότι πρέπει για εμένα! Στην περιοχή έχουμε καλή κρέπα (Κρεπερί 78 - Μελίσσια) αλλά δεν έχουμε καλό σαντουιτσάδικο και μας έρχεται κουτί! :P

Δημοσ. · Κρυμμένο από paredwse, 1 Σεπτεμβρίου 2012 - Δεν έχει δοθεί λόγος
Κρυμμένο από paredwse, 1 Σεπτεμβρίου 2012 - Δεν έχει δοθεί λόγος

"κορεατης" :P ψυρρη the best ! με λουα-λουα μεσα... :lol: (οποιος παιρνει απο εκει θα καταλαβει)

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

Καλησπέρα σας.

Ο αγαπητός μας billy κυρ Βασίλης που έφτιαχνε αυτά τα απίθανα σαντουιτσάκια με εκείνο το χειροποίητο ψωμάκι εφυγε ξαφνικά απο το πόστο του στη λεωφόρο Βείκου.

Εκτός του οτι θα ήθελα να ξαναφάω ενα τέτοιο σαντουιτσάκι απο τα χεράκια του θα ήθελα και να τον ξαναδώ.

Αν σε περίπτωση κάποιος γνωρίζει που ακριβώς βρισκεται θα ήθελα να σας παρακαλέσω να μου το πείτε.

Επ ευκαιρίας για τους λάτρες του καλού σάντουιτς υπάρχει ενας ο οποίος είναι καταπληκτικός.

Χρησιμοποιεί ενα ωραιο ψωμάκι απο καλαμπόκι το οποίο ψήνει επιμελώς και το κάνει πεντανόστιμο. Ο τύπος ονομάζεται κράσος και φτιάχνει το λεγόμενο ``θεικό`` βρίσκεται στην οδο Σινώπης 50 στη Νέα Ιωνία..

Το σας βρήκα απο το ιντερνετ θα σας περιποιηθεί ιδιαίτερα.

Πολύ καθαρός σε ολα του...

Δημοσ.

Χαμοστέρνας και τα μυαλά στα κάγκελα. Αν περάσω από Χαλάνδρι θα επισκεφτώ και τον Μπίλυ, αλλά Hot Dog από Χαμοστέρνας και κοτοπουλάκι πανέ από Μιχαλακοπούλου, όπισθεν Χίλτον.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...