thrassivoulos Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2009 Μετα απο κοπο και αρκετα εγκεφαλικα συναρμολογησα το παρακατω pc , και το βασικο το εκανα να bootαρει MSI Eclipse c1366 Core i7 920 3x1gb Corsair TR3X3G1600C9 Thermaltake 850W Real Power Asus GTX 285 Εχω το εξης παραξενο φαινομενο που με ανησυχει και συμβαινει στο 99% των power on που κανω: Το pc κλειστο, παταω power on, το pc παιρνει ρευμα σαν να ανοιγει για 2-3 sec (εχει τοσα πολλα λαμπακια που αναβουν αυτο το mb ), μετα όλα σβυνουν για 3-4 sec kai μετα ξανα όλα παιρνουν ρευμα και bootαρει. Εχω αλλαξει 3-4 pc και δεν μου εχει συμβει ξανα, να ανησυχω? thx
liopyr Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2009 Kάποια επιλογή στο bios πιθανόν να μην είναι σωστή, και κάθε φορά που boot-άρει κάνει reset. Όταν κάνεις restart δεν στο κάνει έτσι?
thrassivoulos Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2009 Αυτο το κανει μονο οταν πατησω power on για να ανοιξει. Στο reset δεν το κανει. Ειχα πιστεψει οτι ετσι κανει boot μεχρι που σημερα το μεσημερι ανοιξε χωρις να το κανει. Το εκλεισα και ξαναδοκιμασα μετα απο λιγο και το εκανε παλι.
liopyr Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2009 Δες αν παίζουν στο σωστό voltage οι μνήμες για αρχή.
thrassivoulos Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2009 Οι γνωσεις μου για τις μνημες δεν ειναι και τοσο καλες οποτε ολα στο bios ειναι στο auto. Προσπαθησα να βρω καπου τα volt αλλα τα μονα stats που βρισκω ειναι τα SPD που αν δεν κανω λαθος ειναι αυτα που υποστηριζει η μνημη και οχι αυτα που δουλευει. Οταν κανω boot βλεπω στα τεστ που κανει το μηνυμα DRAM FREQUENCY FOR DDR3 1333 MHz Three Channel, οποτε το triple channel δουλευει. To cpu-z δεν βλεπω να δειχνει voltage. Υπαρχει αντιστιχο software να δω τα βολτ? CPU-z: DRAM FREQUENCY 668,5 (παιζει +- ελαχιστα) FSB DRAM 2:10 CL 9.0 clocks tRCD 9 clocks tRP 9 clocks tRAS 24 clocks CR 1T
phanispal Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2009 Στην καρτέλα SPD αναφέρει τις ρυθμίσεις στις οποίες μπορούν να παίξουν οι μνήμες σου, δηλαδή συχνότητα, timings, τάση.
thrassivoulos Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2009 Ok δεν το γλιτωνω το εγκεφαλικο. Εγκατεστησα μερικα παιχνιδια και συμβαινει κατι το απιστευτο. Μολις τρεξω ενα παιχνιδι ακουγεται ενας ηχος σαν σφυριγμα μεσα απο το m/b και μαλλον απο την vga . Ειναι ενας ηχος σαν να παρεμβολες απο ραδιοφωνο και ακουγεται μεσα απο καποιο chip νομιζω. Ακουγεται ακομα και οταν τρεξω το σκακι των vista. Μηπως παιζει κανενα conflict η προβλημα με γειωση? Τα μονα που εχω πανω στο m/b ειναι η soundlaster στην pci express και η vga ακριβως κολητα. Οι θεσεις ειναι οι προτεινομενες απο το manual.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.