john2gr Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 Καλά έναν χρόνο τώρα δεν το είχες δει ότι είναι τρεις πυρήνες κι όχι τέσσερις; Νομίζω δεν είναι ένα χρόνο η εγγύηση από το Πλαίσιο αλλά παραπάνω. Προτού το πας όμως μπες στο site της Intel και της Asus και δες πόση εγγύηση δίνουν αυτές στα προϊόντα τους. Αν δίνουν για 2-3 χρόνια (που συνήθως τόσο δίνουν) είσαι κομπλέ και ζήτα επισκευή ή αλλαγή μέσω της εγγύησης της ίδιας της εταιρείας
filarhos Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 Δεν ξέρω τι συμβαίνει με ους επεξεργαστές της Intel αλλά στους phenom έχει επιλογή manual downcore και επιλέγεις off(και τους τέσσερις να λειτουργούν) 3 (να λειτουργούν) 2 (να λειτουργούν) 1 (να λειτουργούν). Τώρα να έχει πρόβλημα ... Ελπίζω να μην το έχεις ανοίξει το κουτί και να το πας ανέπαφο στο Πλαίσιο ώστε ότι πρόβλημα έχει να το διορθώσουν εκείνοι και να μην μπορούν να σου πουν τίποτα. Το τελευταίο το γράφω γιατί διάβασα κάτι για σπασμένο πιν (η χειρότερη περίπτωση).
giorgos147 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 Αν δε κάνω λάθος...Τα ηλεκτρονικά είδη έχουν 2 χρόνια εγγύηση...
bud_4_life Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 θα το πάω αυριο το πρωί και βλέπουμε.ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις όλους.
Tilemaxx Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 Καλά βασικά δε μου το είπε σίγουρος.Απλά υπέθεσε.Δεν έκανε ότι ξέρει.Βασικά μου είπε μήπως τον έχουν κλειδώσει από Bios.(όχι ότι έχουν πειράξει τον επεξεργαστή) Windows XP SP3 Professional. Ξέρω και εγώ απλά υπέθεσα οτι τα XP δεν αναγνωρίζουν τους τετραπύρηνους.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 Ξέρω και εγώ απλά υπέθεσα οτι τα XP δεν αναγνωρίζουν τους τετραπύρηνους. δεν παίζει κάτι τέτοιο...
liopyr Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 Μερικές μητρικές έχουν επιλογές για απενεργοποίηση πυρήνων μέσω bios, αλλά νομίζω μόνο σε nforce chipset.
giorgos147 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 Ξέρω και εγώ απλά υπέθεσα οτι τα XP δεν αναγνωρίζουν τους τετραπύρηνους. Ωραία τότε.Έτσι και εσύ μη λες για το φιλαράκι του που έκανε μια υπόθεση(που είπε αν του έκλεισαν τον 1 πυρήνα)...Εσύ μη πω οτι πέταξες και μεγαλύτερη κοτσάνα
Tenshi Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 Μερικές μητρικές έχουν επιλογές για απενεργοποίηση πυρήνων μέσω bios, αλλά νομίζω μόνο σε nforce chipset. +1 Max CpuId Value αν δέν κάνω λάθος
Tilemaxx Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 Ωραία τότε.Έτσι και εσύ μη λες για το φιλαράκι του που έκανε μια υπόθεση(που είπε αν του έκλεισαν τον 1 πυρήνα)...Εσύ μη πω οτι πέταξες και μεγαλύτερη κοτσάνα Μήν το πεις καλύτερα εξυπνοπούλι μου.
giorgos147 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 Μήν το πεις καλύτερα εξυπνοπούλι μου. Καλά...Μη τα παίρνεις!Μια υπόθεση έκανα!!! :p
Tilemaxx Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 Καλά...Μη τα παίρνεις!Μια υπόθεση έκανα!!! :p Χαχα ποτέ δεν τα πήρα
giorgos147 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 Χαχα ποτέ δεν τα πήρα Ε,και εγώ ποτέ δεν το είπα στα αλήθεια!Αστειευόμουν
Vatos_locos Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 Μερικές μητρικές έχουν επιλογές για απενεργοποίηση πυρήνων μέσω bios, αλλά νομίζω μόνο σε nforce chipset. +1Max CpuId Value αν δέν κάνω λάθος τι σπασμένα pin, τι τεχνικούς να το κάνανε ότι θέλει λέει ο καθένας μου φαίνεται απλά για να ποστάρετε τα 2 παραπάνω είναι η λύση του παιδιού....
caution Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 Η λύση είναι αυτή που παρατείθεται από πάνω Αν δε κάνω λάθος...Τα ηλεκτρονικά είδη έχουν 2 χρόνια εγγύηση... Σωστό. Μην ψαρώνεται με το "1 χρόνο εγγύηση"
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.