Sta Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Καλησπέρα σας, Είδα ότι στο σπίτι των γονιών μου υποστηρίζεται HOL double play αλλά με το τηλ. να συνδέεται στο router και όχι απευθείας στην πρίζα. Έχει κανένας σχετική εμπειρία με αυτό; Δημιουργεί προβλήματα με κολλήματα του router κ.τλ.; Με ενδιαφέρει να είναι - κατά το δυνατόν - απροβλημάτιστη η χρήση του τηλ., διότι όπως καταλαβαίνετε το αντίθετο θα δημιουργήσει πρόβλημα σε άτομα που δεν είναι ιδιαίτερα εξοικειωμένα με την τεχνολογία. Σας ευχαριστώ.
AlexNet Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Νομίζω ότι ο τρόπος σύνδεσης εξαρτάται από το είδος της τηλεφωνίας που πρσφέρει η HOL στην περιοχή σου.
Sta Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Ναι, όπως με ενημέρωσαν, υποστηρίζεται μόνο η σύνδεση του τηλεφώνου πάνω στο ρούτερ στην περιοχή που ενδιαφέρομαι.
AlexNet Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Εγώ με το fritz της ΗΟL, αλλά απευθείας σύνδεση με τη γραμμή δεν έχω ιδιαίτερα προβλήματα. Χρησιμοποιούν οι δικοί σου ιντερνετ ;
Sta Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Εγώ με το fritz της ΗΟL, αλλά απευθείας σύνδεση με τη γραμμή δεν έχω ιδιαίτερα προβλήματα. Χρησιμοποιούν οι δικοί σου ιντερνετ ; Ναι, σε επίπεδο http://www.meteo.gr και Google Earth...
AlexNet Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 OK, Νόμιζα οτι το ήθελες για υπηρεσίες τηλεφωνίας voip μόνο, γι αυτό ρώτησα. Δεν νομίζω να έχουν ιδιαίτερο πρόβλημα στη χρήση του. Εξάλλου, όσες φορές χρειάστηκα να καλέσω την εξυπηρέτηση πελατών, ήταν πάντα πρόθυμοι να βοηθήσουν.
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 Γεια σας, Χρησιμοποιώ εδώ και ένα μήνα το HOL Double Play Lite και συνδέω την γραμμή τηλ. μέσω άσπρου φίλτρου στο 'phone' και μετά απευθείας στην υποδοχή 'adsl' στον router.. Στην αρχή το σήμα δεν ήταν καλό αλλά μετά διορθώθηκε..Επίσης δοκίμασα να αλλάξω την υποδοχή και να συνδέσω το τηλέφωνο στον router αλλά σε μία από τις υποδοχές 'Phone1/Phone2'. ενα άλλο που βλέπω είναι ότι όταν είμαι στο ιντερνετ, η τηλ. γραμμή δεν έχει άψογο σήμα..
AlexNet Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 Γεια σας, Χρησιμοποιώ εδώ και ένα μήνα το HOL Double Play Lite και συνδέω την γραμμή τηλ. μέσω άσπρου φίλτρου στο 'phone' και μετά απευθείας στην υποδοχή 'adsl' στον router.. Στην αρχή το σήμα δεν ήταν καλό αλλά μετά διορθώθηκε..Επίσης δοκίμασα να αλλάξω την υποδοχή και να συνδέσω το τηλέφωνο στον router αλλά σε μία από τις υποδοχές 'Phone1/Phone2'. ενα άλλο που βλέπω είναι ότι όταν είμαι στο ιντερνετ, η τηλ. γραμμή δεν έχει άψογο σήμα.. Δοκίμασε να βάλεις το τηλεφώνο και το ρούτερ σε διαφορετικές μπρίζες. Νομίζω οτι το πακέτο της ΗΟΛ είχε και ένα μονό σπλίτερ μόνο για τηλέφωνο. Το ρούτερ σύνδεσε το χωρίς σπλίτερ απευθείας στη γραμμή.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.